Donnerstag, 26. Juni 2014

راتاتویی - Ratatouille - فرانسوی



وقتی تو یک رستوران فرانسوی پا میزاری , یکی از خوراکهای ثابت منوی کارتهاشون راتاتویی Ratatouille هست 
راتاتویی  یک خوراک شناخته شده فرانسوی هست که از شهر نیس , جنوب فرانسه اومده 
از دید یک آشپز آلمانی که خیلی قدیمها صحبتش رو شنیدم ..... میگفت , راتاتویی چیزی نیست جز چند عدد سبزیجات رنگارنگ  که بهتره با نظم چیده شه 
البته میتونید بدون نظم هم کار کنید ,:))) 
خیلی وقت بود که میخواستم این خوراک رو تهیه کنم ولی دوست داشتم که حتما از کدو زرد هم استفاده کنم و بخاطر پیدا نکردن این یک قلم جنس کار رو به جلسات بعدی منتقل میکردم 
تا اینکه یک روز واسه خرید میوه و سبزیجات تازه به بازار رفته بودم که چشمم به کدو زرد افتاد این بود که بدون معطلی خریدم تا باهاش پروژه خودم رو عملی کنم :))
تو این خوراک سلیقه ای میشه کار کرد , چیزی که ثابت هست , کدو , بادمجان , پیاز و گوجه هست 
و چیزی که مدام تعقیر میکنه , هویج , فلفل دلمه , سیبزمینی , سیر میتونه باشه 

١ عدد پیاز رو خرد کردم و همراه با چند حبه سیر له شده تفت دادم ( ادویه رو میزارم دست خودتون )
چند تا گوجه رو خرد کردم و به پیازها اضافه کردم و تفت دادم تا آبش کشیده شه 
این سس رو داخل ظرفهای مورد نظر تقسیم کردم , جوری که فقط کف ظرفها رو بگیره 



سبزیجاتی که من استفاده کردم کدو سبز , کدو زرد , گوجه , بادمجان و سیبزمینی بود 
که اونها رو خیلی نازک و همه رو ١ اندازه حلقه کردم , اینجای کار رو با هر چی راحت هستید انجام بدید ولی دقت کنید که همه یک اندازه باشه 


البته من یک ظرف هم به صورت قاطی درست کردم که بگم بدون نظمش هم قشنگ و خوردنی بود :)))


حالا به تناسب رنگ یکی یکی تو ظرف پشت هم ردیف قرار دادم و چیدم کل ظرف رو با سبزیجات پر کنید 
روی اونها رو کمی نمک بپاشید و چند قطعه کره بزارید و با فویل بپوشونید و درون فر با دمای ١٧٠ درجه قاره بدید 
بعد از ٢٠ دقیقه فویل رو بردارید و بزارید کمی روش برشته شه , ولی رنگش تعقیر نکنه 
مجموعا چیزی حدود نیم ساعت به پخت احتیاج داره 
حالا دیگه راتاتویی شما آماده هست تا میل کنید 
نوش  جان , گیلدا 


این هم چیدمان آقای همسر 






Kommentare:

  1. ووووواااااای عجب خوشگل و خوردنی شده دستت طلا گیلدا جونی :*

    AntwortenLöschen
  2. مرسی پگاه جونی ی ی ی جات خالی عزیزم :***

    AntwortenLöschen
  3. به به ،چه خوشرنگ و هوس انگیز شده ،دستتون درد نکنه و نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , بله عزیزم این خوراک ناخواسته واسه ترکیب رنگش زیبا میشه

      Löschen
  4. سرشار از رنگ ، به به ، خوشمزه تر و خوشمزه تر از این مگه میشه ...

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی گلی , جات خالی عزیزم

      Löschen
  5. bah bah che rangi. daste to va agha behzad dard nakoneh. ba in chidemane ghashangetun.

    AntwortenLöschen
  6. ها ها مرسی هما جونی , جات خالی عزیزم

    AntwortenLöschen