گل کلم طلایی



نمیدونم که تا چه حد به انواع کلم و یا چه مدل کلم علاقه دارید ؟؟ 
البته کلم جزو سبزیجاتی هست که هر کس نمیتونه بپسنده , بخاطر طعم و بوی  خاصی که موقع پخت داره 
 ولی وقتی که از خواص مجزه آسای اون با خبر میشی , و میبینی  یک سبزی به این ارزونی میتونه خاصیتی در حد کل داروهای شیمیایی داشته باشه , به خودت میگی حاضری که خام خام هم بخوری 
در واقع روزی نیست که من از رادیو و تلویزیون از خاصیت این سبزی افسانه ای :))) چیزی نشنوم 
تو ایران هم به وفور میتونیم این سبزی رو ببینیم ولی از زمانی که آلمان اومدم , با چند مدل دیگه اون آشنا شدم که متاسفانه تو ایران نیست 
اگر مایل بودید کمی در مورد کلمها اطلاع داشته باشد , میتونید اینجا رو کلیک کنید , البته مطالب این پست هنوز تمام نشده ولی تا حدودی به شما آگاهی از خواص این سبزی  جادویی میتونه بده 

من قبلا خیلی بیشتر از کلم به خصوص کلم بروکلی استفاده میکردم , ولی متاسفانه الان چند سالی هست که تنبلی در تهیه اون میکنم و کنار گذاشتمش 
اما هر از گاهی از کلمهای دیگه برای تهیه پلو یا موارد دیگه استفاده  میکنم 
چند روز قبل  ٢ تا گل کلم گرفته بودم که ترشی بزارم که یکی زیاد اومد , این بود که گفتم این ایده رو روش پیاده کنم 
و این ایده رو کمی از کار ارغوان جون که چیزی شبیه به این و بدون گوشت درست کرده بودن به دست آوردم :)
برای تهیه این کلم مقداری گوشت چرخ کرده رو با ١ عدد نان تست خیس شده , ادویه دلخواه , پیاز , نمک خوب میکس کردم 
قسمتهای اضافه کلم رو هم زدم و داخل آب نمک اونو به مدت حدود ٥ دقیقه پختم  , باید در حدی بپزه که فقط مقداری نرم  شه بعد از خنک شدن لابلای درزهای کلم , مخلوط گوشت رو جا دادم , اینکار رو با دقت انجام بدید تا کلم از حالت خودش در نیاد و خراب نشه 


بعد روی کلم سس سفید ریختم و روی سس هم پنیر پیتزا 


حالا کلم رو داخل فر بزارید و با حرارت ١٧٠ تا مدتی که روی اون خوشرنگ  و طلایی شه بهش فرصت بدید 
حالا دیگه گل کلم طلایی شما آماده سرو هست :))
من مقادیر گوشت رو ذکر نکردم چون با بزرگی و کوچکی کلم میتونه متفاوت باشه 
نوش جان , گیلدا 







Kommentare

  1. دستت درد نکنه ، یادمه ارغوان جان هم خیلی تعریف میکرد ، با گوشت هم که دیگه حتما خیلی خوشمزه شده ، دست گلت درد نکنه حرف نداره

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی گلی , جات خالی نازنین :***

      Löschen
  2. Salam gilda joon mishe begi in mikseri ke shoma azash estefade mikonid che markie?bad aya barghie ya dasti?mamnoon

    AntwortenLöschen
  3. امی عزیز مهم نیست که چه مارکی باشه , البته مال من از کرک Kenwood هست
    مهم اینه که خوب مخلوط شه و باید بگم که دستگاه برقی هست

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts