خورشت چغاله بادام


در پی ماجرای خرید چغاله بادام که با شکست مواجه شد :)) به این فکر افتادم که این عزیزان رو تبدیل به خورشت کنم 
چون از بچگی یاد گرفتم که مواد غذایی سالم رو تا اونجا که امکان داره دور نریزم  
این بود که اینور و اونور گشتم تا دستور این خورشت رو پیدا کنم ، از اونجای که قربونش برم کار کپی و دزدی تو نت داره غوغا میکنه اینه که هر جا رو میزدم با دستور یکجور و نوشتهای و داستانهای تکراری روبرو میشدم 
این بود که سعی کردم فقط از اونها کمی الهام بگیرم و این خورشت گرون قیمت رو تهیه کنم :))) 
میدونید چرا میگم گرون قیمت ؟؟
مدتی پیش تو فیسبوک یکی از خانومها خورشت خلال بادام تهیه کرده بود و میگفت خورشت از این گرونتر وجود نداره ، گفتم چرا ؟؟ گفت واسه اینکه توش کلی خلال بادام داره و بادام گرونه :))) البته شوخی میکرد 
اینه که من هم خواستم بگم که این چغاله ها که هنوز بادام نشده گرونتر از خورشت بادام هست :))))))))

مواد لازم :
تو نت همه جا از گوشت استفاده شده ولی من از گوشت مرغ استفاده کردم : به میزان لازم 
سبزی : چیزی که من استفاده کردم جعفری + گشنیز + نعناء هست که از نعناء ٢ قاشق  و باقی رو به اندازه نصف لیوان و خرد شده 
٢ حبه سیر 
پیاز ١ عدد 
چغاله بادام به میزان لازم 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
آب لیمو ، یا آب غوره یا  غوره به میزان دلخواه 
رب گوجه ١ قاشق 

طرز تهیه :
چغاله ها رو بعد از شستن به صورتی که میبینید خلال کنید و هسته داخل اون رو خالی کنید و جداگانه سرخ کنید 
پیازها رو خرد کرده و تفت داده و سبزی ها روهمراه سیر  اضافه کنید و تفت دهید چغاله ها رو نیز اضافه کرده 
مواد دیگر رو اضافه کرده ، بزارید خورشت با حرارت کم پخته و آماده شود

بر خلاف انتظار چغاله ها ظاهرشون در برابر حرارت به خوبی حفص شده بود و این خورشت طعم بسیار لذیذ ی داشت 
و به خاطر اینکه به زائقه ما کمی نزدیک شه بهتر دونستم که تغیراتی توش بدم 
پیشنهاد میکنم امتحان کنید 
نوش جان ، گیلدا 











Kommentare

  1. خب پس بالاخره کار این چاغاله ها رو ساختید ! خوبه که خوشمزه شده و از چاغاله ها استفاده ی بهینه کردید ، دستتون درد نکنه و نوش جونتون.معلومه که این چاغاله های سفت شکل خودشون رو حفظ می کنه .منم اینجا از همین چاغاله ها دیدم ولی واقعا قصد ندارم بخرم !!!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون ، اره بالاخره ترتیبشو دادم :)))))
      البته اگه دیدی واسه اینکار بهتره کمی تهیه کنی ولی اگه اینجور سفت بود ، خوردن معمولی رو فراموش کن :))

      Löschen
  2. به به دلم از این خورشت میخواد دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. لیلا جون ، با در دست داشتن همون گوشتهای گیاهی ، براحتی میتونی تهیه کنی

      Löschen
  3. سلام گیلدای عزیز ا اجازتون من شما رو لینک کردم خوشحال و ممنون میشم اگه دوست داشتید شما هم منو لینک کنید تازه وارد هستم ممنونم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام اعظم جان ، به دنیای شکم من خوش آمدی :))))
      مرسی از دعوتت ، شما تو لیست هستید

      Löschen
  4. چه خوب چغاله بادام فکر کنم بیست سال بیشتره که من چغاله بادام نخوردم الان دهنم آب افتاد

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی مرجان عزیز
      راستش من هم به ندرت گیرم میاد که انبار هم که گیریم اومد فرقی با چوب نداشت :)))

      Löschen
  5. منتظرش بودم :))) من تا حالا چاغاله رو فقط با نمک خوردم..نه ترشی نه مربا نه خورش اصلا درست نکردم..خب الان دلم خواست چیکار کنم؟؟!! :( اینجا هم که نیست...عید یه عااالمه فقط خوردم تو رشت

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. هانی جون ، من هم مثل تو بودم، و این اولین تجربه من بود ، شاید اگه مثل چوب نبودند هیچوقت این بالا رو رو سرشون نمی آوردم :))))
      حالا باز خوش به حالت که ی عالم با نمک خوردی ، نوش جونتون باشه
      ولی اگه دسترست بود ، بدون ترس امتحان کن ، خوشمزه میشه

      Löschen
  6. گیلدا جان اینجایی که من هستم کنگر
    نیست میشه لطف کند بگید
    اسم فرنگش چی هست

    AntwortenLöschen
  7. دوست عزیز ، من نمیدونم شما کجا هستید ، ولی فکر نکنم که همه جا باشه
    متاسفانه چون همه جا هم نیست ، نام علمی یا انگلیسی اونو نمیدونم

    AntwortenLöschen
  8. گیلدا جون میشه در مورد فنل توضیخ بدید؟که بجای کرفس میشه استفاده کرد؟
    ممنونم

    AntwortenLöschen
  9. منظور شما فنچل هست ؟؟
    فنچل تقریبا طعم شوید رو داره و کاملا متفاوت هست
    خروشت فنچل رو عارفه جون تو وبلاگ ته چین گذاشتند

    AntwortenLöschen
  10. نه عزیزم اسمش فنل هست مثل کرفس هست
    در ضمن من به عیر از ایت سایت جای دیگه ای نمیرم

    AntwortenLöschen
  11. سیما جان ، من تا به حال نشنیدم ، و نمیدونم منظور شما چی هست

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts