Freitag, 31. Mai 2013

چیز کیک مرمری



مواد لازم :
۲۵۰ گ بیسکوییت
۱۲۵ گ کره
۶۰۰ گ شیر
۱۰۰ گ شکر
۱ قاشق وانیل شکری
اب نصفه لیمو ترش 
 ۱۳ عدد برگ ژلاتین
۴۰۰ گ خامه
مخلوطی از میوهای پخته شده ، گیلاس ، توت فرنگی ، آلبالو ، یا به صورت  مربا
ابتدا بیسکوییت را خرد کرده و با کره مخلوط میکنیم ، که بهتر است با ماشین میکس کنید ، سپس داخل ظرف مورده نظر ریخته و با دست خوب فشار میدهم تا یکنواخت شود .
و قالب را درونه یخچال میگذاریم تا بسته شود ، شیر را با شکر و وانیل و اب لیمو مخلوط کرده ،
۵ عدد و ۸ عدد ژلاتین را جداگانه در مقداری اب سرد قرار داده ، ٥ عدد ژلاتین نرم شده را  درون نصف لیوان اب گرم ریخته تا حل شود ، و با میوهها مخلوت میکنیم
 و ۸ عدد دیگر را  با شیر کمی گرم مخلوط میکنیم ، خامه را جداگانه زده و با  شیر خنک شده و ژلاتین مخلوط کرده . بهتر است زمان کوتاهی در یخچال باشد تا کمی سفت شود ،
بعد نصف مخلوط شیر را روی بیسکوییت ریخته و روی ان را نصف مخلوط میوه میریزیم ، با چنگال مخلوط را کمی هم میزنیم ، یک باره دیگر این کار را تکراره میکنیم ،
بعد از کامل شدن ، کیک را به مدته ۱ روز داخل یخچال میگذارید تا خوب ببندد ، و بعد تزیین کرده و میل میکنید ،   میتونید از میوه های  دیگه هم استفاده کنید


نوش جان ، گیلدا 

Kommentare:

  1. اوووووم ، چه شود ، همون برش برای من بسه :)

    AntwortenLöschen
  2. قابل نداره عزیزم م م م

    AntwortenLöschen
  3. خیلی هوس انگیز شده چیز کیکتون گیلدا جون ،من معمولا چیز کیک هایی که تو فر می رن رو بیشتر از چیز کیک هایی که ژلاتین دارن و تو یخچال مین دوست دارم ولی این خیلی هوس انگیزه .یه دستور چیز کیک نسله داره که بدونه زلاتینه و تو یخچال می ره خیلی خوب به نطر میاد باید امتحانش کنم .

    AntwortenLöschen
  4. اره ارغوان جون ، من هم از اون چیز کیکهای آلمانی خیلی دوست دارم
    هر چند که یکی از دوستان به تازگی گفت اونها چیز کیکهای فرانسوی هستند :)
    حالا مال هر جا هست ، خیلی لذیذ تره
    حتی دوست دارم گرم گرم بخورم :)))

    AntwortenLöschen
  5. واقعا فرقی نمی کنه مال کجاست ! من نمی دونم چرا رابطه ی خوبی با ژلاتین ندارم و واقعا ژله رو هم به عنوان دسر قبول ندارم با این حال که خیلی ظاهر قشنگی داره .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بر عکس پسرم ، من هم زیاد طرفش نمیرم

      Löschen