Mittwoch, 15. Mai 2013

والک پلو


مدتی پیش الهام جون  والک پلو رو گذاشته بو د، که در واقع دری رو به سوی بعضی از ابهامات واسه من باز کرد :))
این بود که تصمیم گفتم با این گیاه نازنین , این پلو رو امتحان کنم 
 قبل از این پلو براتون سوپ والک رو گذاشته بودم ، که واقعا گزینه لذیذ ی بود 
و امروز هم پلوی اونو همراه با ماهی سالمون براتون میزارم 
البته من شنیده بودم والک پلو رو هم مثل دمی باقالی همراه با تخم مرغ نیمرو میل میکنند ، ولی ترجیح دادم که ماهی سالمون رو کنارش بزارم 
پیشنهاد میکنم تا زمان فروش این سبزی که در فصل بهار هست به پایان نرسیده ، حتما امتحانش کنید 

من این برنج رو به صورت کته تهیه کردم 
و همراه با برنج ، نمک , کمی زردچوبه , والکهای خرد شده ، مقداری پیاز خرد شده ، کمی کره و آب اضافه کردم 
با حرارت  ملایم گذاشتم تا بپزه
اینو هم بگم که والک طعمی بین سیر و پیاز داره و اگه مثل من پیاز اضافه نکردن , اصلا مهم نیست 

نوش جان ، گیلدا 







Kommentare:

  1. دستتون درد نکنه گیلدا جون خیلی خوشمزس ،من خیلی والک پلو دوست دارم ،همیشه والک از تجریش می گرفتیم و کته می کردیم البته الان سال هاست نخورم ولی یادآور خاطرات خوبه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عزیزم
      ارغوان جون فکر کنم بهترین راه اینه که فصلش به صورت فریزری داشته باشید
      من اون موقع ها که کیش بودم با اینجور مشکلات به این صورت برخورد میکردم ، همین موجب شده بود که ١ فریزر اضافی بخرم :)))

      Löschen
  2. Antworten
    1. مرسی فیروزه جون ، ممنونم از توجهت عزیزم

      Löschen
  3. به به عالیه چقده هم خوشرنگ شده، نوش جونت گیلدا جون ، یعنی والک اسمش میاد من عقب گرد میکنم به سن 7 8 سالگی،اینقده بچه بودیم زیاد میخوردیم، از کوههای اطراف تهران مامان اینا میچیدن و تو این فصل زیاد میخوردیم، خیلی هم از والک پلویی که خودم درست میکنم خوشمزه تر بود! واقعا میگن عطر و طعم یک غذا بعد از سالها تو دهنم مونده راسته به خدا ، من در مورد والک پلو این حس را دارم، فکر کنم به خاطر روغن اصل کرمانشاهیش بود.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی الی جون ، هست رو کاملا درک میکنم
      بعضی چیزها هست که از کودکی تو ذهن آدم میمونه ، حتی هر چی هم از زمانش بگذره ، باز به راحتی حسش میشه کرد
      من هم اون خوراکهای که خونه خاله ام زمان کودکی میخوردم ، با اینکه سالهاست دیگه نصیبم نشود ، ولی به راحتی مزه اش هنوز زیر زبونم هست

      Löschen
  4. خیلی‌ پلوی خوش رنگی‌ شده . دستت درد نکنه عزیزم نوش جونتون .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عارفه گلی ی ی ی

      Löschen
  5. bazad kheili khoshmaze shode bashe rangesh ke ino mige rasti man ta be hal valak nakhordam mayash shabihe chi hast yani be chi nazdike

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی اعظم جون ، عزیزم تقریبا شبه به برگ سیر میمونه
      اگه میخواستی شکلش رو هم ببنی تو قسمت سوپ والک میتونی خودش رو هم ببینی

      Löschen
  6. سلام خانمم. منم مثل شما در آلمان زندگی می کنم خیلی وقته کارهای شما رو در فیسبوک و وبلاگت می بینم شما فوق العاده ای. هم اسم زن برادرم هم هستی و اتفاقا کمی هم شبیه بهش برای همین حس خیلی خوبی بهت دارم. ممنون که این سبزی رو بهمون شناسوندی. من اسم این سبزی رو در آلمان خیلی شنیدم و بسته های یخزده اش رو دیدم اما اصلا فکر نمی کردم همون والک خودمون باشه که همیشه تو بهار از دربند و درکه می خریدم.
    دست گلت درد نکنه حتما سوپش رو هم امتحان می کنم.

    AntwortenLöschen
  7. سلام معصومه نازنین ، مرسی از این همه حسن نظرت عزیزم
    خوشحالم که یادآور نکات مثبت برای بعضی از دوستان میتونم باشم و همینجور راهنما
    چرا که خود من هم به کمک خیلی از عزیزانی مثل شما احتیاج دارم ، مثلا خود من اطلاع نداشتم که این سبزی به صورت یخی هم وجود داره
    ممنونم که منو مطلع کردی
    و در آخر خوشحالم که میبینم دوستان خاموش وبلاگم هر از گاهی برام پیغام میزارند :)

    AntwortenLöschen
  8. خیلی زیبا , اشتهاآور و حتما خوشمزه ..دستتون درد نکنه خسته نباشید...
    اینجا والک گاهی وقتا اونم چندتا برگ توی جعبه و خیلی گرون در مرکور دیدم خیلی کمیابه قبلا بیشتر بود و گاهی میخریدم و با پنیر اشترایش
    مخلوط میکردم خیلی عالی بود ....از وقتی که دوست اتریشیم برام
    maiglöckchen گل
    آورد و دیدم برگهاش مثل والکه وقتی پرسیدم گفت برعکس والک برگهای این گل سمی هست دیگه ترسیدم بخرم هرچند که تفاوتهائی دارند ولی این تفاوت را وقتی شخصا میچینیم میتونیم ببینیم
    چون تک برگه هستند .حتما در آلمان خیلی بیشتر هست ...نوش جونتون..♥ ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. صفا جان ، من خودم قبلا این سبزی رو در فصلش همیشه میدیدم ، و اتفاقا تو فصلش که میشه تو اکثر مغازه ها پره
      خود آلمانی ها هم زیاد استفاده دارند ولی من اصلا به طرفش نمیرفتم ، تا اینکه الهام جون بهم گفت
      اتفاقا هما جون هم مثل شما با تخم مرغ مخلوط میکنه و باور دارم که خوشمزه میشه ، چون طعمی مثل برگ سیر داره
      الان تشخیصش واسه من هم آسون شده چون برگهای اون گل ، کلفتر و همینجور ضخامتش بیشتره
      ولی اصلا نمیدونستم که اینقدر خطرناک میتونه باشه
      مرسی از توضیحات عزیزم

      Löschen