شامی عدس


کوکو ، و شامی یکی از خوراکهای مورد علاقه من هست 
ولی متاسفانه تو خونه ما زیاد طرفدار نداره البته به جز کتلت که اگه به  روش آبدار شمالی تهیه شه ، کلی همسرم ذوق میکنه :))
مدتی پیش که عدس پلو تهه میکردم ، خیلی عدس پخته اضافه آوردم 
از اونجای که گوشت چرخ کرده هم دم دست داشتم ، گفتم  واسه شام شب شامی عدس تهیه کنم 
تهیه خوراک از وسایل اضافی خونه یکی از زیباترین کارها واسه منه ، پیشنهاد میکنم که شما هم همیشه از باقیمانده خوراکهاتون به بهترین نحو ممکنه استفاده کنید 
بر خلاف تصورم این شامی خیلی خوشمزه شده بود و همینجور نرم و لطیف و هیچ اثری از ساچمها زیر دندان ( گفته های همسر اینجانب ) حس نمیشد :)))

مواد لازم :
عدس پخته ، ١ پیاله کوچک 
گوشت چرخی ، ١٥٠ گرم 
جعفری خرد شده ٤ تا ٥ قاشق 
سیر ١ حبه 
پیاز ١ عدد متوسط 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
تخم مرغ ١ عدد 
نان تست خیس شده ١ عدد 

طرز تهیه :
تمام مواد رو داخل دستگاه میکس ریخته و اونها رو خوب خورد میکنیم تا حالت چسبندگی به وجود بیاد 


از مواد گلوله هایی  برداشته به شکل دلخواه سرخ کنید 
به همین راحتی :)))
نوش جان ، گیلدا 









Kommentare

  1. منم خیلی کتلت و شامی دوست دارم ،این شامی هم ترکیب خیلی خوشمزه ای به نظر میاد.دستتون درد نکنه گیلدا جون ،امتحانش می کنم.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون ، به نظر من رنگ حلبی نداشت ولی طعم بسیار لذیذ ی داشت

      Löschen
  2. به به ، از شامی های مورد علاقه ی من ، من از دستور الهام جون درست کردم ، عااالی مثل همیشه :))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، من هم از طعمش خوشم اومد
      اتفاقا خیلی گشتم ببینم دوستان دیگه چه جوری تهیه میکنند ، ولی فقط به دستور هانی رسیدم که با ماش درست کرده بود

      Löschen
  3. من هم از طرفدارن کتلت و شامی و .... هستم . ولی‌ از ترس زیاد خوردنش کم درست می‌کنم . دستت درد نکنه گلم .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ، فکر خوبه واسه اینکه نخوریم ، کم درست کنیم :)))))
      مرسی عزیزم

      Löschen
  4. سلام گیلدا جون من از خوانندگانتون هستم و هر روز به اینجا سر میزنم و دستوراتتون رو دنبال میکنم مرسی بابت زحماتتون
    میتونم بپرسم ایا تربچه رو با وسیله خاصی اینجوری کردین و دیگه اینکه تو پست سیب زمنی سرخ کرده یه سس دو رنگ کنا ر ش بود میشه خواهش کنم عکس سسش رو بذارید ممنون میشم ازتون

    AntwortenLöschen
  5. سلام مونا جون ، مرسی از این همه لطف و محبتی که نسبت به من داری عزیزم
    عزیزم این تربچه ها رو با دست و چاقوی معمولی بریدم
    از اون تیوپ سوس هم دیگه ندارم ، دوباره باید برم بخرم
    ولی اگه آلمان تشریف دارید ، باید بگم که فروشگاهای بزرگ مثل رال و کافلند و غیره دارند
    و به صورت تیوپی هست که روی تیوپ هم عکس دورنگ قرمز و سفید رو کشیده و معمولا قسمت سسها یا رب گوجه که به صورت تیوپی هست میتونید پیدا کنید

    AntwortenLöschen
  6. به به دلم خواست، خیلی دوست دارم گیلدا جون دستت درد نکنه ، ساچمهههههههههه؟ هی وای من ، خوبه که خوش دستپخت هستی گیلدا جونم

    AntwortenLöschen
  7. مرسی الی جون ، من هم خیلی خوشم اومد
    من که خودم اعتقادی به دست پخت خوب خودم ندارم ، و هیچوقت هم مدعی این کار نبودم
    ولی جالبه که همسرم با اینکه اصلا از آشپزی خوشش نمیاد و تو این کار خیلی خیلی ضعیف هست ، از من کلی ایراد میگیره :)))))

    AntwortenLöschen
  8. bah bah ghorbune dasto panjat Gilda, yadam bashe indafe ba adas ziyadiyam hamin karo bokonam. akhe hamishe mizaram tu frizer baraye sup ya ash. bazam azat chiz yad gereftam. merci azizam

    AntwortenLöschen
  9. خدا نکنه خانوم گل
    شما که خودت خدای سلیقه هستی عزیزم م م
    نوش جونت باشه پیشا پیش :))
    :***

    AntwortenLöschen
  10. گیلدا جون چه ایده خوبی داشتی!حتما درستش می کنم! من اصولا هر چی با عدس باشه رو خیلی دوست دارم!

    AntwortenLöschen
  11. مرسی شبو جون ، اره من هم با عدس میونه خوبی دارم :)))

    AntwortenLöschen
  12. سلام گیلدا جون میشه طرز تهیه کتلت یه روش شمالی که گفتین آبدار هست بدبد لطف کند ممنون

    AntwortenLöschen
  13. سلام دوست عزیز ،
    کتلت آبدار یا ترش شمالی ، چیزی نیست جز همون کتلت معمولی که سس آبدار و ترشی رو همراه با رب گوجه براش تهیه میکنند
    البته بیشتر این کار رو با شامی سبزی انجام میدند ، که دستور شامی رو هم براتون گذاشتم تو قسمت کوکو و کتلتها

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts