Donnerstag, 2. Mai 2013

سوسیس با خمیر فیلو



ی مدت پیش باز خمیر فیلو خریدم که شیرینی درست کنم 
طبق معمول از این خمیر اضافه اومد ، از اونجای که هم که عادت به دور ریختن هیچ چیز ندارم ، این بود که گفتم این کار رو باهاش بکنم 
مقداری سوسیس داشتم که خمیرها رو بعد  از اینکه کره مالی  کردم دور سوسیس پیچیدم 
واسه هر سوسیس ٢ تا برگ کافی بود ، البته اگه برگ  خمیرتون بزرگ هست ، فکر کنم ١ برگ کافی باشه 
بعد با چاقو قطعه قطعه کنید ، کمی هم روی قسمتهای بریده کره بمالید 
سپس سوسیسها  رو درون سینی  فر گذاشته و به مدتی که طلایی شند داخل فر بزارید 
چیزی حدود  ١٥ تا ٢٠ دقیقه با حرارت ١٨٠ درجه کافی میتونه باشه 
این پیش غذا یا کنار غذا با سس تند بسیار لذیذه 
امتحان کنید :)
نوش جان ، گیلدا 









Kommentare:

  1. چه شیک و پیک و خوشگل موشگل :)))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ، مرسی هانی جون

      Löschen
  2. آخیش دلم وا شد اومدم وبلاگت ، دلم تنگ شده بودا :))))
    ببخشید این مدت نتونستم بهت سر بزنم گیلدا جان ، طبق معمول ، حررررف نداره :))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. آخیش ش ش دل من هم باز شد که دیدمت
      عزیزم ، مهم اینه که هر جا هستی خوش باشی و سالم
      از اینکه باز هم میبینمت بی نهایت خوشحالم رزکم

      Löschen
  3. الهي چه ساده و شيكه، منم يه مدل ديگه ش رو درست مي كنم
    *** نوش جونتون عزيزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لاله جون ، عزیزم پس کی به طور رسمی اینجا هستی ؟؟
      :))

      Löschen
  4. دستتون درد نکنه گیلدا جون ،خیلی شیک و هوس انگیز شده .این خمیر های آماده خیلی کارها رو راحت کردن .حتی با خمیر پاف پیستری هم میشه درست کرد یا دور سوسیس پیچید .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون ، اره بخدا
      اگه در دسترس باشه خیلی ایده های خوبی میشه باهاش پیاده کرد
      البته اگه هم خمیرش نبود ، بنظر من ارزش داره که ١ بار تهیه کنه و بزاره تو فریزر

      Löschen
  5. مرسی‌ گیلدا جان نمی دونستم با فیلو هم میشه. چقدر شیک و زیبا برای مهمونی عالیه

    تشکر از تمام زحماتت

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی سوزان نازنین ، من هم ممنونم از توجهت :**

      Löschen
  6. چقدر ناز شدن دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  7. گیلدا جونم سلام و حسته نباشید سوالی داشتم شاید بی ربط باشه ولی میپرسم چون مینونم باهاش راحت غذا درست کنم
    توی اینحایی که من زندگی میکنم کالباسهایی میفروشند که من میگم کالباس ولی روی آن نوشته
    اینهها همون کالباسن ؟چون شکل طاهریش شبیه Roast chiken, roast beef
    کااباس هست ممنون میشم اگه کمکم کنید

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام سیما جون ، عزیزم در رابطه به سوالتون باید بگم که
      Roast یک کلمه انگلیسی هست که به آلمانی همون
      Braten یا سرخ کردن معنی میده ،که همراه با Beef همون گوشت گاو منظور هست و همینطور با گوشت مرغ
      که در واقع اینها رو بعد ازسرخ کردن ، بریده و به صورت برشهای کالباس در میارند
      که تو آلمان هم خیلی برای صبحانه و شام مصرف داره

      Löschen
  8. قربون اين ايده ها و قرتي بازيت برم من ❤

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قرتی بازی :))))))))
      مرسی هما گلی :****

      Löschen
  9. ایده خیلی جالب , و خیلی خوشگلیه برای یه پیش غذای خوشمزه ...دستتون درد نکنه گیلدا جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنونم صفای نازنین، و مرسی از کامنتتون

      Löschen
  10. یادم باشه دفعه دیگه که خمیر فیلو رو دستم موند از اینا درست کنم! خیلی خوشگل و راحته و خوشمزه ست! دست گیلدای گلم درد نکنه

    AntwortenLöschen
  11. ها ها ، اره شبو جون ، یادت باشه حتما
    الان باز هم تو ستم مونده ببینم دور چی میتونم بپیچم :)))

    AntwortenLöschen