استانبولی



استانبولی یک پلوی  خوشمزه که منو همیشه یاد بچگیام میندازه ...این غذا رو مادر بزرگم خوب درست میکرد 
و شاید به خاطر اینه که خاطرات خوبی ازش دارم 
 فرق این غذا با لوبیا پلو اینه که توش لوبیا نداره و از سیبزمینی توش استفاده میشه 
من در این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده کردم ، که شما میتونید از گوشت قیمه استفاده کنید , خیلیها هم اصلا گوشت نمیریزند , چون معتقد هستند که این پلو اسمش رو از همون سیبزمینی ها میگیره و گوشت نداره 
البته این قسمت طبق معمول بر میگرده به عادت خانوادگی که طبق این عادت ما هویج هم ,میریزیم   به خواست خودتونه که باشه یا نباشه

مواد لازم :
٢ عدد گوجه فرنگی خرد شده 
پیاز ۲ عدد 
هویج ١ عدد  
سیب زمینی نگینی 
مقداری رب گوجه 
ادویه دلخواه 
و ۱۰۰% برنج آبکش شده

طرز تهیه :
پیاز را سرخ کنید و گوشت و سیبزمینی را هم زمان به ان اضافه کنید ، سپس گوجه رو اضافه کرده و کمی تفت بدید و رب را مخلوط کنید 
و در آخر هویجها را اضافه کرده و مواد را لابلای برنج آبکش بریزید . و طبق دیگر پختها ، برنج رو بگذارید تا دم بکشه 
نوش جان ، گیلدا 




Kommentare

  1. asheghe in karaye khoshgel o nazzet hastam
    Proshat

    AntwortenLöschen
  2. مرسی گلم ، چشمات قشنگ میبینه عزیزم :))

    AntwortenLöschen
  3. زیزم مرسی من خیار شور هم اضافه میکنم

    AntwortenLöschen
  4. منظورتون رو متوجه نشدم, یعنی به این مواد خیار شور هم اضافه میکنید ؟؟

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts