Sonntag, 7. August 2011

فرنی



فرنی تزیین سفرهای ماه رمضان هست ، ولی من در هر ماه این دسر رو میپسندم 
اجازه بدید مواد تهیه کننده رو ذکر کنم 
شکر ، ۵۰ گرم 
آرد برنج  25 گرم 
شیر ۴۰۰ میل 
گلاب ۲ قاشق غذا خوری ، یا هل سابیده شده نوک قاشق غذا خوری 
تمام مواد رو با هم ابتدا حل کرده و سپس روی حرارت قرار میدهم تا یک دست شود
باید مواد را مرتب هم بزنید تا قلیز شود ، این فرنی به زمان پختی حدود ۱۰ دقیقه احتیاج داره 
البته اگر مایل بودید مثل تصویر قالب بزنید ، بهتره مقدار شیر را ۵۰ میل کمتر کنید و آرد را نیز به ۳۰ گرم برسانید 
نوش جان ، گیلدا





Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen