موساکا - یونانی


حتما تا به حال اسم موساکا رو شنیدید ، بله ه ه ه یک غذای یونانی
همینجور هم که قبلا گفته بودم ، بهترین متد برای یادگیری غذاهای بین الملل اینه که از خود مردم کشور سوال کنید
و من این غذا رو از یکی از دوستان یونانی ، پرسیدم

برای این خوراک یونانی احتیاج به :
سیب زمینی پخته که بهتره دقت شه له نشه , یعنی نیم پز بردارید 
گوشت چرخ کرده که همراه پیاز و مقداری جعفری و نمک و فلفل سرخ کرده ایم در واقع ترکیبی مثل مواد ماکارونی 
مقداری سس سفید
پنیر پیتزا

موساکای  ارجینال معمولا به این ترتیب تهیه میشه : اول باید یک ردیف سیب زمینی داخل ظرف نسوزی  بچینید ، بعد بادمجان سرخ کرده ، بعد مواد گوشتی ، و دوباره سیب زمینی و بادمجان
در آخر  سس سفید رو میریزیم روش  طوری که همه سطح بادمجانها رو بپوشانه ، و در آخر پنیر پیتزا 
عکسی که کاملا  پایین میبینید همین دستور العمل هست فقط با این تفاوت که من همه مواد رو روی هم قرار دادم 
ولی مراحل دیگه ای که رو عکس دیگه کار کردم از این قرار هست 
اول سس سفید رو داخل ظرف ریختم , کمی پنیر پیتزا روش ریختم 
از گوشه ظرف شروع کردم به چیدن مواد و به صورت دیواره اول سیبزمینی به بادمجون , و بعد مواد گوشتی رو ریختم البته این موارد رو تو عکس بهتر میتونید ببینید 
پس در واقع ٣ نوع چیدمان اینجا گفته شد 


و در آخر ظرف را درون فر بزارید تا با حرارت پنیرها آب شه و همینجور داخل سس همه مواد بهتر پخته شه و جا افتاده شه 
چیزی حدود ٢٠ تا ٣٠ دقیقه به وقت احتیاج داره و دمای حدود ١٧٠ درجه 
همینکه روی مواد شما طلایی شد کافیه 

نوش جان ، گیلدا




Kommentare

  1. این چیدمانش خیلی جدید و نو بود ...ممنون
    منم که میدونی عاشق بادمجونم
    این عکس اخری که تک پرسی اماده شده هم خیلی جالب و خوشگله
    مرسی گیلدا جون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جون , از قرار معلوم کل شمالی ها بجز چند تا انگشت شمار مثل همسر من خوششون میاد :)))))

      Löschen
  2. با سلام
    بادمجون ها رو با پوست گذاشتبن؟

    AntwortenLöschen
  3. بله بادمجانها رو با پوست سرخ کردم :)

    AntwortenLöschen
  4. Antworten
    1. من نصف بند انگشت حساب کردم

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts