Freitag, 10. Juni 2011

مارچوبه و ژامبون




باز هم یک فرم ساده از مارچوبه
دیگه آخرهای فصل این گیاه خوشخوراکه ، حیف ف ف ف
در اینجا مارچوبه ها رو پوست کندم ، و ۲ عدد از اونها رو داخل یک ورق ژامبون پیچیدم ، البته بستگی داره که ژامبونها به چه بزرگی و مارچوبه ها به چه ضخامتی باشند ؟؟
که به نسبت تعداد کمتر یا بیشتری مارچوبه میشه استفاده کرد
سپس اونها رو داخل ظرف مخصوص فر، کنار هم  قرار میدهم  ، و روی اون رو با سس سفید که در خیلی از دستورها ، طرز تهیه اش رو گفتم میریزیم
البته من اینجا از سس آماده استفاده کردم
روی سس را پنیر پیتزا ریخته و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه ، داخل فر میگذاریم
شما میتونید این کار رو با ورقه های کرپ هم انجام بدید ، فقط باید از قبل مارچوبه ها رو نیم پز کنید و مدت زمان کمتری داخل فر قرار دهید
نوش جان ، گیلدا 


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen