Kohlrouladen - دلمه کلم برگ






دلمه غذای شناخته شده ای هست که ملیتهای مختلف با رسپتهای گوناگون ، اونو درست میکنند 
در آلمان این نوع دلمه به اسم Kohlrouladen شناخته شده ، که به همان معنای کلم پیچیده شده است 
البته من دلمها رو به روش ایرانی پر کردم، ولی روش آلمانی اون , تنها از گوشت چرخ کرده استفاده میشه 
 مقادیر این غذا بسته به میل خودتان میباشد ، شما میتونید هر کدام از این مواد را کم یا زیاد کنید



مواد لازم :
مقداری برگ کلم 
لپه نیم پز شده 
برنج نیم پز شده 
سبزی دلمه شامل تلخون و ریحون 
رب گوجه
گوشت چرخ کرده 
ادویه دلخواه ، که من از زیره ، تخم گیشنیز ، زردچوبه و نمک و فلفل استفاده کردم
* مواد بالا رو به میل خودتون میتونید تغییر بدید

 ابتدا برگها را با دقت جدا کرده و قسمت ساقه برگ را که سفترو سفید میباشد با چاقو ببرید سپس همراه با آب و نمک و ۱ قاشق سرکه بگذارد تا بپزد 



دقت کنید که فقط باید از حالت خشکی در بیاد که بتونید  توش مواد رو بپیچید و نباید له شه 




لپه و برنج را با هم گذاشته تا نیم پز شود ، و بعد از خنک شدن با گوشت و سبزیجات مخلوط میکنیم ، در این قسمت میتوانید ادویه را نیز اضافه کنید
و همینطور کمی از ادویه را میتوانید داخل سس این غذا کنار بگذارید
از مواد داخل برگهای پخته شده ریخته و شروع به پیچیده ان میکنید ، بهتر از از قسمت ساقه شروع کنید




داخل ظرفی ، مقداری روغن ریخته و رب گوجه را کمی تفت داده و آب اضافه کرده ، و دلمه ها بعد از جوش آمدن آب داخل ظرف با دقت قرار دهید
مقدار آب باید تقریبا تا روی دلمها را گرفته باشد . حرارت گاز را کم کرده تا شکل دلمها به هم نخورد



دلمه های که میبینید بسیار کوچیک بود و مدت ۳۰ دقیقه به پخت احتیاج داشت
نوش جان ، گیلدا




Kommentare

  1. gilda jon mahshare merci khanomi

    AntwortenLöschen
  2. مرسی یاسی مهربون ، لطف داری عزیزم ، جات هم خیلی خالی بود

    AntwortenLöschen
  3. وووووووووای میخوام چه خوشمزه درستش کردی گیلدا جون

    AntwortenLöschen
  4. مرسی گلک .....البته گوشت داره ، ولی بدون گوشتتش هم خوب میشه :))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts