استانبولی
استانبولی یک پلوی خوشمزه که منو همیشه یاد بچگیام میندازه ...این غذا رو مادر بزرگم خوب درست میکرد
و شاید به خاطر اینه که خاطرات خوبی ازش دارم
فرق این غذا با لوبیا پلو اینه که توش لوبیا نداره و از سیبزمینی توش استفاده میشه
من در این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده کردم ، که شما میتونید از گوشت قیمه استفاده کنید , خیلیها هم اصلا گوشت نمیریزند , چون معتقد هستند که این پلو اسمش رو از همون سیبزمینی ها میگیره و گوشت نداره
البته این قسمت طبق معمول بر میگرده به عادت خانوادگی که طبق این عادت ما هویج هم ,میریزیم به خواست خودتونه که باشه یا نباشه
مواد لازم :
مواد لازم :
٢ عدد گوجه فرنگی خرد شده
پیاز ۲ عدد
هویج ١ عدد
سیب زمینی نگینی
مقداری رب گوجه
ادویه دلخواه
و ۱۰۰% برنج آبکش شده
طرز تهیه :
طرز تهیه :
پیاز را سرخ کنید و گوشت و سیبزمینی را هم زمان به ان اضافه کنید ، سپس گوجه رو اضافه کرده و کمی تفت بدید و رب را مخلوط کنید
و در آخر هویجها را اضافه کرده و مواد را لابلای برنج آبکش بریزید . و طبق دیگر پختها ، برنج رو بگذارید تا دم بکشه
نوش جان ، گیلدا
asheghe in karaye khoshgel o nazzet hastam
AntwortenLöschenProshat
مرسی گلم ، چشمات قشنگ میبینه عزیزم :))
AntwortenLöschenزیزم مرسی من خیار شور هم اضافه میکنم
AntwortenLöschenمنظورتون رو متوجه نشدم, یعنی به این مواد خیار شور هم اضافه میکنید ؟؟
AntwortenLöschen