بورک گل - ترکیه



این یک غذای ترکی هست که اینجا به صورت آماده تو مغازهای ترکی میتونید پیدا کنید 
و من خیلی دوست دارم ، بخاطر اینکه عاشق غذاهای خمیری و همینجور پنیر هستم 
مواد تشکیل دهنده این غذا عبارتند از :
اسفناج + جعفری به مقدار کم + پنیر لیقوان + پیاز ، ترجیها پیازچه +کمی فلفل و خیلی کم نمک +خمیر فیلو+ کره
مقادیر رو نگفتم چون بر حسب مقدار بزرگ یا کوچیک بدان قالبها فرق داره 
سبزیجات رو شسته و خرد میکنیم ، پنیر و پیاز خرد شده و نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم
خمیر فیلو رو پهن کرده و روی خمیر مقداری کره آب شده میمالیم ، و روی خمیر مقداری از مواد ذکر شده میریزیم وبا دقت لول میکنیم



ظرف مورد نظر را انتخاب کرده و به صورت دورانی خمیرهای لول شده را میچینیم 


این کار را با دقت ادامه دهید تا به مرکز ظرف برسید و با برس مقداری کره روی خمیرها بمالید



من این کار را در یک ظرف کمربندی انجام دادم ، اگر مایل بودید میتوانید این غذا را مثل لازانیا طبقه طبقه درست کنید
فقط فراموش نکنید که خمیر فیلو احتیاج به رسیدگی داره ، و مرتب باید کنترل بشه تا اگه خشک بود باز هم هنگام پخت مقداری با برس کره بمالید
بعد از پایان کار به مدتی که روی خمیر طلایی شود با حرارت ۱۹۰ درجه داخل فر قرار دهید
نوش جان ، گیلدا



Kommentare

Beliebte Posts