نان خامه ای





من قبلا نان خامه ای درست کرده بودم و اون هم با یک پیش آمد ناخواسته :)))
به این صورت که سالها پیش میخواستم بامیه درست کنم و دیدم امکانش نیست و ی جورایی اون که میخواستم نشد و مجبور شدم که اونها رو تبدیل به نان خامه ای کنم 
این بود که تصمیم گرفتم که نان خامه ایی  که جدی جدی نان خامه ای باشه درست کنم 
آلمانی ها هم خیلی به نان خامه ای علاقه دارن بهش Profiterole میگند و با متدد و شکلهای مختلف اونو میل میکنند :))) 
به هر حال این دستوری که میزارم میتونه واسه شما هم پای پرست هم نان خامه ای و هم اکلر بده 
البته همه اینها یکی هست ولی شکل و شمایلشون فرق داره 
همینجور میتونید واسه مهمانیهاتون تهیه کنید و توش سالاد به جای خامه بریزید 

و اما مواد لازم :
آب ٢٠٠ میل 
آرد ١٢٥ گرم 
تخم مرغ ٤ عدد بزرگ 
پیکینگ پادر نصف قاشق چاه خوری 
وانیل نصف قاشق چای خوری 
کره ٥٠ گرم 

طرز تهیه :
آب و کره رو مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا جای که جوش بیاد , دقت کنید که به نقطه جوش برسه 
ارد رو الک کنید و بعد از جوش اومدن آب یک زمان ارد رو داخلش بریزید و تند با قاشق چوبی هم بزنید 
اینکار رو سریع انجام بدید تا خمیر مثل حلوا خودش رو بگیره و راحت جمع شه همینکه یکدست شد , دیگه کافیه و بیشتر هم نزنید 
بزارید خمیرتون خنک شه , از اینجا به بعد بهتره که با همزن کار کنید و از پره خمیر زن استفاده کنید 
تخم مرغها رو داخل ظرفی جداگانه  بشکنید و خوب هم بزنید 
حالا اونها رو مرحله به مرحله به خمیر اضافه کنید و هربار با خمیر زن موادتون رو خوب مخلوط کنید و دوباره مقداری تخم مرغ اضافه کنید 
من نیمه های کار وانیل و پیکینگ پادر رو اضافه کردم 
در انتها باید یک خمیر که کشدار هست به دستتون بیاد , به راحتی میتونید متوجه شید  که این خمیر از قیف در میاد یا نه 


البته اگه منظورتون این باشه که از قیف استفاده کنید وگرنه میتونید همین خمیر رو مثل من که اون قلمبه ها :)) رو درست کردم با ٢ قاشق خالی کنید رو سینی فر 
در غیر این صورت اگه حس کردید که هنوز سفت هست میتونید ١ تخم مرغ دیگه بهش اضافه کنید ولی بهتره که باز هم داخل ظرفی بزنید و کم کم اضافه کنید 
این مسائل بر میگرده به نوع آرد و اندازه تخم مرغی که استفاده میکنید که برای من این خمیر کمی سفت بود ولی با کمی جدال تونستم با قیف خالی کنم :)) 
به هر حال اگه بخواهید تخم مرغ  اضافه کنید یا نه , خمیرتون بعد از پخت بسیار لطیف و پوک و توخالی میشه 


بعد به شکلی که دوست دارید روی سینی خالی کنید و اون قسمتهایی که نوک تیز هست با انگشت خیس بخوابانید تا بر اثر حرارت نسوزه 
داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ٢٠٠ درجه و به مدتی که روش طلایی شه قرار بدید 
بعد از سرد شدن میتونید  با خامه فرم گرفته داخلش پر کنید و روش رو با پودر قند یا کاکائو تزئین کنید 
نوش جان , گیلدا 






این همون نان خامه ای هست که با خمیر بامیه تهیه کرده بودم :)





Kommentare

  1. woow merci ali shodan daghighan mavadesh mesle mavad non khameyi hast noooooooshe jon

    AntwortenLöschen
  2. مرسی ی ی ی عزیز دل ل ل ل

    AntwortenLöschen
  3. salam.man chetor mitonam ozv besham ya inke dastresie hamishegi be page shoma dashte basham?kianimarzieh@ymail.com addrese maile man hastesh.lotfan j bedid.tanx

    AntwortenLöschen
  4. سلام دوست عزیز
    از بابت دیدن دستورات مدام شما باید وبلاگ داشته باشید که بتونید دستورات تازه رو مدام داشته باشید
    متاسفانه من به هر طریق دیگه که با دوستان کار کردم نتونستن به صورت خبر کارهای منو دریافت کنن
    و خود من هم هنوز به جواب نرسیدم

    ولی از بابت عضو شدن :
    سمت راست صفحه یک سری عکس دوستانی که عضو هستن رو مشاهده میکنید که بالای ان نوشته شده
    Mitglied dieser Site werden
    وقتی که کلیک کنید از طریق گوگل میتونید یک اکانت تهیه کنید و عضو دائم صفحه باشید
    :)

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts