Fricassee - آلمانی



یکی دیگه از غذاهای مورد علاقه آلمانیها Fricassee نامیده میشه که طرفداران زیادی داره
این غذا به  روشهای مختلف طبخ میشه ..ولی مواد اصلی تشکیل دهنده اون عبارتند از : قارچ - سینه مرغ - مارچوبه سفید و نخود فرنگی
اما خیلیها به سلیقه  خودشون چیزهایی مثل فلفل دلمه ای یا هویج و غیره هم اضافه میکنن
اصولا این غذا کنار انواع نودلها یا حتی برنج سرو میشه
و حتی شده در مراحلی اونقدر رقیگهش میکنن که مثل سوپ استفاده شه

و اما مواد لازم برای تهیه این غذا :
ارد ۳ قاشق غذا خوری
کره ۸۰ گرم
هویج حلقه شده به مقدار لازم
گوشت سنیه مرغ  ، ۲ تکه ، خرد شده
آب مرغ به مقدار لازم
شیر ۱ استکان
خامه ۱ استکان
مارچوبه و قارچ کنسروی ، به مقدار لازم ( میتونید از تازش  هم استفاده کنید )
نمک ، فلفل سفید ، جوز هندی
کبر پخته شده یا کنسروی به مقدار لازم ، در صورت در دسترس نبودن ،  میتونید ازنخود فرنگی استفاده کنید یا از هر دو

مواد لازم :
سینه مرغ را همراه با هویجها تفت داده و آنها را کنار بگذارید ، سپس کره را با مقداری روغن آب کرده ، و ارد را اضافه میکنید و کمی تفت میدهم


جوز هندی  و نمک را اضافه کرده ، و در ابتدا خامه و شیر را اضافه میکنید و کم کم آب مرغ را اضافه میکنیم ، در حدی که سس رقیقی به دست بیاد 
سپس مرغ و قارچ را اضافه میکنیم ، و در حرارت کم میگذریم تا بپزد ، دقت کنید که مدام هم بزنید
در خاتمه قارچها و مارچوبه خرد شده و نخود فرنگیها را اضافه میکنیم
دوستان گیاه خوار عزیز هم میتونند ، از گوشت این غذا صرف نظر کنند
نوش جان ، گیلدا









Kommentare

Beliebte Posts