برانی اسفناج



مدتی هست که همه نوع  برانی اسمش  آمده ، ولی برانی اسفناج رو فراموش کرده بودیم 
مقوی ترین و خوشمزه ترین برانی
به قول الهام جون ، این عکس رو که مشاهده میکنید برانی اسفناج ، ولی با قرتی بازی توام هست :))
بریم واسه طرز تهیه 
برای یک برانی معمولی ، احتیاج به ماست سفت و اسفناج پخته و خرد شده داریم
دقت کنید که اسفنجها رو بدون این که خرد کنید با مقدر کمی آب بپزید ، در واقع باید سعی کنید که بخار پز بشه 
من به غیر از مواد نام برده بالا ، نمک ، فلفل سفید ، گردو نگینی و کمی سیر له شده هم اضافه کردم 

و اما اگه خواستید ، مثل من قرتی بازی در بیارید :)) به این روش کار کنید
برای کار احتیاج به چند برگ ژلاتین احتیاج داریم ، اگه ماست شما چکیده باشه ، و کاملا سفت ، احتیاجی به ژلاتین نیست 
ولی اگر احتیاج داشتید ، داخل آب سرد ژلاتین ها را قرار بدید ، و بعد با مقدار کمی خامه یا شیر گرم مخلوط کنید ، خوب که حل شد به برانی اضافه کنید 
من برای این ۲ ظرف کوچیک ۳ عدد برگ ژلاتین اضافه کردم 
برگهای تقریبا کوچیک اسفناج رو انتخاب کنید ، آب رو جوش بیارید ، در کنار دست خودتون ظرفی از آب سرد قرار بدید 
اسفنجها رو داخل آب جوش بریزید ، و تا ۱۰ بشمارد ، بلافاصله بیرون بیارید ، و توی آب سرد قرار بدید 
ظرفهای مورد نظرتون رو انتخاب کنید و اسفنجها رو جوری بچینید که دیوارهای داخل  و کف ظرفتون رو بپوشانه ، و مقداری هم بیرون آویزان بمونه 
اگه کف ظرف را نپوشند ، مهم نیست ، میتونید جداگانه ته ظرف اسفناج بذارید . ولی حتما دیواره را بگیره و کمی هم اضافه باشه



بعد برانی را داخل اسفنجهای چیده شده بریزید ، و چند بار روی میز بزنید تا هوای ان گرفته شود و همجا برانی پخش شود


سپس لایه های اسفناج رو روی هم بیارید ، طوری که روی برانی کاملا پوشیده شه ، به مدت چند ساعت توی یخچال بگذارد تا برانی خودش رو خوب بگیره


و سر انجام ....ولا ا ا ا ا یک برانی خوش ترکیب خواهید داشت



نوش جان ، گیلدا

Kommentare

  1. مرسی از لطفتون دوست عزیز :))

    AntwortenLöschen
  2. bi nazire Gilda aziza mamnoon Idea jalebeie vase mehmooni va ,...

    AntwortenLöschen
  3. مرسی پروشات گلم ....مثل همیشه لطف داری عزیزم

    AntwortenLöschen
  4. dastetoun dard nakoneh man baray e mehmoneem dorost kardam aleee bood!

    AntwortenLöschen
  5. خیلی ممنون دوست عزیز ، خوشحالم که خوشتون اومد

    AntwortenLöschen
  6. vaghean aalie hatman emtehanesh mikonam mamnoon

    AntwortenLöschen
  7. مرسی از توجهت عزیزم :))و نوش جانت

    AntwortenLöschen
  8. dastet dard nakonad,kheili ali ast

    AntwortenLöschen
  9. بسيـــــار زيبا و هنرمندانه ...

    سپاس :X

    AntwortenLöschen
  10. ممنونم از لطف و توجهتون :)

    AntwortenLöschen
  11. خیلی زیبا وبا سلیقه دست گلتون درد نکنه خسته نباشید

    AntwortenLöschen
  12. مرسی دوست عزیز ، لطف دارید

    AntwortenLöschen
  13. وای وای وای!
    کشک و حساسیت به پروتیئن گاوی رو ول کن! برانی رو بچسب! یعنی اثر هنریه به خدا
    عالیه
    راستی اینا راحت از ظرف برمیگردن؟ نیازی به چرب و چیل کردن ظرف نیست؟

    AntwortenLöschen
  14. :)))))))))))))))
    نه عزیزم راحت برمیگرده ، چون شما فقط به عنوان قالب استفاده میکنی و پخت و پز نداره
    در ضمن ، این هم ماست داره ها ا ا ا ا یادت نره :)))

    AntwortenLöschen
  15. مرسی از توضیحتون و مرسی از یاد آوری ماست و اینا!

    AntwortenLöschen
  16. خواهش میکنم عزیزم :)

    AntwortenLöschen
  17. salam ba tashakor az shoma , age jelatin nadashte bashim dige chi mitoonim ezafe konim ke borani kame seft tar bashe,,,lotfan rahnamaei konid
    mamnoon

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. با سلام خدمت شما
      همونجور که بالا هم اشاره کردم میتونید از مستی که کاملا سفت باشه استفاده کنید
      البته دقت کنید که کاملا آبش کشیده باشه

      Löschen
  18. با سلام و تشکر
    لطفا بفرمایید اگه ژ لاتین نباشه چطوری میشه این بورانی را سفت کنیم
    ممنون

    AntwortenLöschen
  19. دوست عزیز تو کامنت آخری جواب این سوال رو به یکی دیگه از دوستان دادم

    AntwortenLöschen
  20. وای چه عالی و راحت ممنون

    AntwortenLöschen
  21. چه شیک و باحاله,نمیدونم چرا تا حالا این دستورتو ندیدم!! .میتونیم کلـــــــــــــــی باهاش کلاس بزاریم.مرسی گیلدا جان بابت این رسپی آبرو حفظ کن.
    راستی با ماست چکیده و بدون زلاتین به همین خوشگلی برش میخوره؟ :)

    AntwortenLöschen
  22. مرسی دوست عزیز , لطف دارید :)

    AntwortenLöschen
  23. وای عالی و چقدر قشنگ مرسی مرسی

    AntwortenLöschen
  24. من هم منونم از توجهتون :)

    AntwortenLöschen
  25. Gilda joon aalie mitonam adress sitetono

    AntwortenLöschen
  26. مرسی انی جان , انگار سوالی داشتید :)

    AntwortenLöschen
  27. ایده بسیار زیبایی گیلدا جان دستتون درد نکنه , سپاسگزارم

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts