برانی اسفناج
مدتی هست که همه نوع برانی اسمش آمده ، ولی برانی اسفناج رو فراموش کرده بودیم
مقوی ترین و خوشمزه ترین برانی
به قول الهام جون ، این عکس رو که مشاهده میکنید برانی اسفناج ، ولی با قرتی بازی توام هست :))
بریم واسه طرز تهیه
برای یک برانی معمولی ، احتیاج به ماست سفت و اسفناج پخته و خرد شده داریم
دقت کنید که اسفنجها رو بدون این که خرد کنید با مقدر کمی آب بپزید ، در واقع باید سعی کنید که بخار پز بشه
من به غیر از مواد نام برده بالا ، نمک ، فلفل سفید ، گردو نگینی و کمی سیر له شده هم اضافه کردم
و اما اگه خواستید ، مثل من قرتی بازی در بیارید :)) به این روش کار کنید
برای کار احتیاج به چند برگ ژلاتین احتیاج داریم ، اگه ماست شما چکیده باشه ، و کاملا سفت ، احتیاجی به ژلاتین نیست
ولی اگر احتیاج داشتید ، داخل آب سرد ژلاتین ها را قرار بدید ، و بعد با مقدار کمی خامه یا شیر گرم مخلوط کنید ، خوب که حل شد به برانی اضافه کنید
من برای این ۲ ظرف کوچیک ۳ عدد برگ ژلاتین اضافه کردم
برگهای تقریبا کوچیک اسفناج رو انتخاب کنید ، آب رو جوش بیارید ، در کنار دست خودتون ظرفی از آب سرد قرار بدید
اسفنجها رو داخل آب جوش بریزید ، و تا ۱۰ بشمارد ، بلافاصله بیرون بیارید ، و توی آب سرد قرار بدید
ظرفهای مورد نظرتون رو انتخاب کنید و اسفنجها رو جوری بچینید که دیوارهای داخل و کف ظرفتون رو بپوشانه ، و مقداری هم بیرون آویزان بمونه
اگه کف ظرف را نپوشند ، مهم نیست ، میتونید جداگانه ته ظرف اسفناج بذارید . ولی حتما دیواره را بگیره و کمی هم اضافه باشه
بعد برانی را داخل اسفنجهای چیده شده بریزید ، و چند بار روی میز بزنید تا هوای ان گرفته شود و همجا برانی پخش شود
سپس لایه های اسفناج رو روی هم بیارید ، طوری که روی برانی کاملا پوشیده شه ، به مدت چند ساعت توی یخچال بگذارد تا برانی خودش رو خوب بگیره
و سر انجام ....ولا ا ا ا ا یک برانی خوش ترکیب خواهید داشت
نوش جان ، گیلدا
khaili khosham omad tnxxx
AntwortenLöschenمرسی از لطفتون دوست عزیز :))
AntwortenLöschenbi nazire Gilda aziza mamnoon Idea jalebeie vase mehmooni va ,...
AntwortenLöschenمرسی پروشات گلم ....مثل همیشه لطف داری عزیزم
AntwortenLöschendastetoun dard nakoneh man baray e mehmoneem dorost kardam aleee bood!
AntwortenLöschenخیلی ممنون دوست عزیز ، خوشحالم که خوشتون اومد
AntwortenLöschenvaghean aalie hatman emtehanesh mikonam mamnoon
AntwortenLöschenمرسی از توجهت عزیزم :))و نوش جانت
AntwortenLöschendastet dard nakonad,kheili ali ast
AntwortenLöschenمرسی پریسا جون :)
AntwortenLöschenبسيـــــار زيبا و هنرمندانه ...
AntwortenLöschenسپاس :X
ممنونم از لطف و توجهتون :)
AntwortenLöschenخیلی زیبا وبا سلیقه دست گلتون درد نکنه خسته نباشید
AntwortenLöschenمرسی دوست عزیز ، لطف دارید
AntwortenLöschenوای وای وای!
AntwortenLöschenکشک و حساسیت به پروتیئن گاوی رو ول کن! برانی رو بچسب! یعنی اثر هنریه به خدا
عالیه
راستی اینا راحت از ظرف برمیگردن؟ نیازی به چرب و چیل کردن ظرف نیست؟
:)))))))))))))))
AntwortenLöschenنه عزیزم راحت برمیگرده ، چون شما فقط به عنوان قالب استفاده میکنی و پخت و پز نداره
در ضمن ، این هم ماست داره ها ا ا ا ا یادت نره :)))
مرسی از توضیحتون و مرسی از یاد آوری ماست و اینا!
AntwortenLöschenخواهش میکنم عزیزم :)
AntwortenLöschensalam ba tashakor az shoma , age jelatin nadashte bashim dige chi mitoonim ezafe konim ke borani kame seft tar bashe,,,lotfan rahnamaei konid
AntwortenLöschenmamnoon
با سلام خدمت شما
Löschenهمونجور که بالا هم اشاره کردم میتونید از مستی که کاملا سفت باشه استفاده کنید
البته دقت کنید که کاملا آبش کشیده باشه
با سلام و تشکر
AntwortenLöschenلطفا بفرمایید اگه ژ لاتین نباشه چطوری میشه این بورانی را سفت کنیم
ممنون
دوست عزیز تو کامنت آخری جواب این سوال رو به یکی دیگه از دوستان دادم
AntwortenLöschenوای چه عالی و راحت ممنون
AntwortenLöschenچه شیک و باحاله,نمیدونم چرا تا حالا این دستورتو ندیدم!! .میتونیم کلـــــــــــــــی باهاش کلاس بزاریم.مرسی گیلدا جان بابت این رسپی آبرو حفظ کن.
AntwortenLöschenراستی با ماست چکیده و بدون زلاتین به همین خوشگلی برش میخوره؟ :)
مرسی دوست عزیز , لطف دارید :)
AntwortenLöschenوای عالی و چقدر قشنگ مرسی مرسی
AntwortenLöschenمن هم منونم از توجهتون :)
AntwortenLöschenGilda joon aalie mitonam adress sitetono
AntwortenLöschenمرسی انی جان , انگار سوالی داشتید :)
AntwortenLöschenایده بسیار زیبایی گیلدا جان دستتون درد نکنه , سپاسگزارم
AntwortenLöschenمرسی نیلو جان
AntwortenLöschen<3