غذای هندی - Laccha Chicken

میخواهم ی غذای محبوب هندی دیگه بهتون معرفی کنم 

این رسپت با گوشت مرغ تهیه میشه که بعد از پختن و ریش ریش کردن , در سسی که دستور تهیه اونو مینویسم , مخلوط میکنند 

مثل خیلی از غذاهای هندی دیگه , میتونید این یکی رو هم همراه با نان و یا با برنج میل کنید

تو دستور فقط از سینه مرغ استفاه شده , که شما احتیاج به ۲ تیکه پخته شده از سینه مرغ که همراه با پیاز و و نمک پختیید دارید  

و حالا مواد سس این غذا

 

داخل تابه ۲ عدد کاملا پوره شده رو با روغن تفت میدید , در همون ابتدا حدودا ۱ قاشق غذاخوری پوره  زنجبیل و ۱ قاشق غذا خوری پوره سیر رو هم با ۱ قاشق پر رب گوجه اضافه کنید 

تمامی مواد رو تفت بدید و حالا ادویه های زیرو اضافه کنید 

زردچوبه 

پودر فلفل دودی 

پودر تخم گشنیز 

نمک و فلفل 

پودر زیره 

مقادیر تمامی ادویه ها و حتی زنجبیل و سیر رو خودتون با میل شخصی انتخاب کنید 

بعد از کمی تفت دادن گوشت مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنید 

اگر حس کردید که غذا خشک هست کمی از آب مرغ بهش اضافه کنید 

بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه غذاتون حاضره تا برنج یا نان میل کنید 

نوش جان , گیلدا


 

Kommentare

Beliebte Posts