دلمه ماهی ساردین


ماهی ساردین از اون دسته ماهیهایی هست که خیلیها سر و ته ماهی رو میزنن و راحت تو روغن فراوون سرخ میکنن 

ولی ترکهای ترکیه , ترکیبهای زیبا و لزیزی از این فراورده دریایی دارن 

تا اونجا که تو منوی خیلی از رستورانها , میتونید سفارش بدید 

مدتها پیش یک ایده دیگه از این ماهی ها رو و طرز چیدمانش رو براتون گذاشته بودم



و امروز هم دلمه های گوگولی مگولی ماهی ساردین رو براتون میزارم 

قبل از هر چیز بگم که ماهی های ساردین تازه خیلی راحتتر پاک میشن , نسبت به یخی 

چون برای تهیه این گوگولی ها شما باید اول از همه ماهی رو از سرش بگیرید و با یک فشار به طرف شکم , اونو تا به انتها باز کنید  با این روش کل استخوان همراه با سر ماهی جدا میشه و همینجور کل اعما و اعشا داخل شکمش

ولی اگه یخی باشه کار کمی مشکلتر میشه و باید با حوصله و کمک چاقو یکی یکی انجام بدید

پس تا به اینجا متوجه شدیم که به یک ماهی احتیاج داریم , بدون استخوان و بدون سر  

روی سطحی رو کمی ارد ذرت بپاشید و ماهی ها رو به صورتی که در عکس میبینید کنار هم و گرد بچینید و با دستتون کمی روش فشار بیارید تا خوب بهم بچسبه 



حالا جداگانه مقداری پیاز رو خرد کنید , و تفت بدید و چند حبه سیر له شده بهش اضافه کنید, و چند قاشق گشنیز و جعفری و شوید اضافه کنید و خوب تفت بدید 

ادویه این قسمت رو هم خودتون انتخاب کنید و هر چی دوست دارید , همراه نمک و فلفل و زردچوبه بزنید 

از مواد کمی وسط ماهی بزارید و اطراف ماهی رو یکی یکی روی هم بیارید , دقت کنید که این کار رو با نظم انجام بدید , اگر ماهی هم راحت روی هم نموند در آخر با خلال دندان محکم کنید 

و با دقت بزارید تو روغن تا سرخ بشه و طرف دیگه اونو هم سرخ کنید 

نوش جان , گیلدا


 

 

Kommentare

Beliebte Posts