کباب مرغ پنیری

براتون یک سبک از کباب مرغ رو آوردم که واقعا با طعم پنیر , هم خوشمزه و هم ترد میشه 

این سبک از کباب رو میتونید تو فر و یا هوا پز تهیه کنید , ولی امکان سرخ کردنش نیست 

با توجه به مواد تهیه اش , حدس میزنم که این هم یک سبک از پخت و پز هندی باشه 

مواد لازم 

گوشت مرغ ۱ کیلو ( به انتخاب خودتون با استخوان یا بدون استخوان )

زنجبیل و سیر رنده شده , از هر کدام ۱ ق سوپخوری 

پودر فلفل دودی شده یا ساده ۱ قاشق م 

نمک و فلفل ...به میزان دلخواه 

تو مرحله اول این مواد رو با گوشت مرغ خوب ورز بدید 

حالا جداگانه داخل ظرف دیگه ای 

حدود ۱ پیاله ماست 

مخلوطی از پنیرموزارلا و پارمیزان ۱ پیاله 

ارد نخودچی تفت داده شده ۱ قاشق غ 

پودرهل ۱/۲ قاشق چ 

جوز هندی , کمی 

بعد از اینکه این مواد رو خوب مخلوط کردید , مواد گوشتی رو بهش اضافه کنید و ورز بدید و در خاتمه چند قاشق روغن مایع اضافه کنید و  روش رو بپوشونید و حدودا ۱ تا ۲ ساعت بهش استراحت بدید 

اگر تیکه های گوشت شما کوچیک باشه , خیلی بهتره 

و بعد میتونید به سیخ بکشید و داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه تا زمان برشته شدن بزارید , و اواسط پخت ۲ بار با کره  آب شده برس بکشید 

نوش جان , گیلدا


  

Kommentare

Beliebte Posts