سوپ کلم بنفش
خداییش تا به حال سوپ به این جذابی و خوشرنگی دیده بودید؟؟
قبلا هم گفته بودم که اصولا از ریختن مواد غذایی , تو سطل اشغال خیلی بدم میاد
و تا اونجا که امکان داره قبل از فاسد شدنشون باید اونها رو تبدیل به چیزی قابل خوردن کنم
این کلم بنفش هم یکی از اون مواردی بود که , در نهایت اضافه اون تبدیل به این سوپ خوشمزه و چشم نواز شد , یک سوپ وگیتار و یا حتی وگان با تبدیل خامه و شیر .... البته از خواص انواع کلم , خودتون یقینا غافل نیستند
و اما برای تهیه این سوپ...
۱ تا ۲ عدد پیاز قرمز متوسط رو کمی تفت بدید
یک عدد سیبزمینی متوسط رو خرد کنید و اضافه کنید
حدود ۱ بند انگشت زنجبیل تازه رو داخلش رنده کنید
این مواد فقط باید تفت بخورند و بهتره با کره یا روغن های محلی اینکارو انجام بدید
و در خاتمه حدودا نصف یک گل کلم قرمز کوچیک , رو خرد کنید و اضافه کنید
اگر پودر سبزیجات دارید در این مرحله اضافه کنید , و بجای آب خامه یا شیر نارگیل اضافه کنید , تا حدی که فقط سر مواد رو بپوشونه و بزارید تا بپزه
اگر خواستید میتونید از شیر هم استفاده کنید
بعد از اینکه مواد پخت , اونها رو خوب میکس کنید
اگه خیلی غلیظ بود کمی بهش خامه اضافه کنید , و اگر رقیق بود بزارید کمی دیگه روی حرارت
در خاتمه میتونید موقع سرو کمی روش خامه بریزید و میل کنید
نوش جان , گیلدا
Kommentare
Kommentar veröffentlichen