سوپ کلم بنفش

خداییش تا به حال سوپ به این جذابی و خوشرنگی دیده بودید؟؟

قبلا هم گفته بودم که اصولا از ریختن مواد غذایی , تو سطل اشغال خیلی بدم میاد 

و تا اونجا که امکان داره قبل از فاسد شدنشون باید اونها رو تبدیل به چیزی قابل خوردن کنم 

این کلم بنفش هم یکی از اون مواردی بود که , در نهایت اضافه اون تبدیل به این سوپ خوشمزه و چشم نواز شد , یک سوپ وگیتار و یا حتی وگان با تبدیل خامه و شیر  .... البته از خواص انواع کلم , خودتون یقینا غافل نیستند 

و اما برای تهیه این سوپ...


۱ تا ۲ عدد پیاز قرمز متوسط رو کمی تفت بدید 

یک عدد سیبزمینی متوسط رو خرد کنید و اضافه کنید 

حدود ۱ بند انگشت زنجبیل تازه رو داخلش رنده کنید 

این مواد فقط باید تفت بخورند و بهتره با کره یا روغن های محلی اینکارو انجام بدید 

و در خاتمه حدودا نصف یک گل کلم قرمز کوچیک , رو خرد کنید و اضافه کنید 

اگر پودر سبزیجات دارید در این مرحله اضافه کنید , و بجای آب خامه یا شیر نارگیل اضافه کنید , تا حدی که فقط سر مواد رو بپوشونه و بزارید تا بپزه

 

اگر خواستید میتونید از شیر هم استفاده کنید 

بعد از اینکه مواد پخت , اونها رو خوب میکس کنید 

اگه خیلی غلیظ بود کمی بهش خامه اضافه کنید , و اگر رقیق بود بزارید کمی دیگه روی حرارت 

در خاتمه میتونید موقع سرو کمی روش خامه بریزید و میل کنید 

نوش جان , گیلدا


  

Kommentare

Beliebte Posts