ترشی لوبیا سبز

در پی داستانهای لوبیا سبز 

میریم که داشته باشیم ترشی لوبیا رو هم خدمت شما عزیزان معرفی کنم 

میدونید که لوبیا سبز از اون دسته لوبیاهایی هست که اجازه ندارید خامش رو بخورید 

چرا که شدت آلرژی اون شدیدتر از باقالی سبز هست 

پس حتی برای تهیه ترشی لوبیا باید اونها رو بپزید , و این زمان پخت باید در حدی باشه که لوبیا ها له نشه 

شیشه مورد نظرتون رو انتخاب کنید , لوبیاها رو کنار هم , مرتب و به صف ایستاده بچینید

 

لابلای لوبیا هاتون مخلوطی از سیر و چند برگ تلخون یا سبزی معطر دیگه , جا بدید 

من از فلفل کوچیک و مقداری تخم گشنیز هم استفاه کردم 

و در خاتمه وقتی پر شد , با سرکه سیب رو داخلش ریختم 

بهش ۲ هفته استراحت دادم , و بعد از اون حملهههههه 

نوش جان , گیلدا


 


 

Kommentare

Beliebte Posts