Freitag, 15. Mai 2015

ماهی با رشته کنافه




من با رشته کنافه زیاد کار نکردم , و فقط یکبار باهاشون یک شیرینی یا به نوعی  دسر لذیذ یونانی تهیه کردم
با توجه به مزه لزیزشون بعد از سرخ شدن یا پختن خیلی دوست داشتم که دوباره امتحان کنم تا اینکه به این دستور بر خوردم ...
مدتی پیش یکی از برنامه های تلویزیونی یوهان لافر رو نگاه میکردم 
یوهان لافر Johann Lafer یکی از آشپزهای محبوب و ۵ ستاره ( شاید هم ۶ ستاره ) اتریشی هست که سالهای طولانی در شبکه های تلویزیونی و رستورانهای آلمانی کار میکنه  
در واقع تو رده بندی دومین آشپزی هست که من عاشق کارهاش هستم :)))
ایده های این آشپزی بسیار خلاقانه و لذیذ هست و این روش سرخ کردن ماهی رو هم در یکی از شوهای تلویزیونی خودش چند هفته پیش به اجرا گذاشته بود 
وقتی شیوه و روش پخت جالب این ماهی رو دیدم در صدد بر اومدم که حتما امتحان کنم
دیگه میدونید که من شدیدا عاشق ماهی هستم ..... حالا این عشق  به ماهی همراه با حالت سوخاری کنافه ها چه شودددددددددد 


تو این روش باید از نوع ماهی استفاده کنید که بدون خار باشه و همینجور گوشتش نرم نباشه که با یک حرارت له شه 
و در عین حال گوشتی هم باشه 
اگه اشتباه نکنم من از ماهی Seelachsfilet استفاده کردم , میتونید از سالمون هم استفاده کنید 
ماهیتونو کاملا خشک کنید و با هر پودری که دوست دارید آغشته کنید و نمک و فلفل بزنید 
مقداری رشته کنافه رو پهن کنید بهتره که کمی از هم بازش کنید و ماهی ها رو دور رشته بپیچید , فقط برای ۱ دور که کل ماهی رو بپوشونه کافیه 
و بعد به همون صورت پیچیده شده در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید 
و بعد اونها رو داخل ظرف نسوزی بزارید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه هم داخل فر با حرارت ۱۶۰ یا ۱۷۰  قراره بدید 
این مرحله واسه اینه که ماهی ها کاملا مغز پخت بشن  و لازم نیست که بیشتر از این درون فر تغییر رنگ پیدا کنن 
و در آخر شما یک ماهی ترد و لذیذ و خیلی شیک واسه رو میزتون دارید که میتونید میل کنید :)
البته هنوز امتحان نکردم , ولی فکر کنم بشه این ماهی ها رو اول سرخ کنیم و بزاریم کنار تا مهمان که اومد بعدا داخل فر مرحله دوم پخت رو انجام بدیم 
چون من همیشه مشکل اینو دارم که وقتی میخواهم واسه مهمانی ماهی درست کنم باید همینجور بالاسرشون باشم و تازه دقت کنم که سرد نشه 
به هر حال امیدوارم که از خوردنش لذت ببرید 
نوش جان , گیلدا

******
بعد از گذاشتن این پست خیلی از دوستان سوالاتی در مورد رشته کنافه کردن
در مورد این رشته زیاد توضیح ندادم , چون دیدم خیلی از دوستان ازش خبر دارن و میشناسن که منظور من چه رشته ای میتونه باشه
واسه همین هم صلاح دیدم مختصری در مورد این رشته .... و همینجور سوالاتی که دوستان بعد از دیدن این پست مطرح کردن بدم
* اول از همه اینکه من این رشته رو از فروشگاه ترکها خریدم , چون ترکها با این رشته انواع باقلوا رو تهیه میکنن , اگر در دسترستون مغازه عربها هم هست باز میتونید به همین نام کنافه یا  Kadaifi که همه جای دنیا شناخته شده هست جستجو کنید , چون لبنانی ها و کشورهای همجوارش هم از این رشته واسه باقلوا استفاده میکنن

* تو این پست که الان کلیک میکنید میتونید ۱ شیرینی دیگه رو ببینید که با این رشته تهیه شده و کمی رشته ها قبل از پخت مشخصتر هست . و عکس پایین هم بستبندی این رشته ها در بازار هست که از گوگل به دست آوردم و اصولا     این رشته ها چون ماندگاری زیادی بعد از باز شدن بسته ها و در مجاورت هوا بودنشون ..... ندارن واسه همین به صورت واکم شده دیده میشه


* مطلب بعدی اینه که این رشته اصلا احتیاج به پخت نداره و بسیار نرم و لطیف هست و اصلا شببه به رشتهای خشک نیست که نتونید خم  و راستش کنید , بلکه به راحتی قبل از پخت میتونید اونو از هم جدا کنید و یا دور هر چی دوست داشتید بپیچید ..... اگه غیر این باشه رشته کنافه نیست

* دوستانی که ایران تشریف داران , لطف کردن و تو کامنتهاشون گفتن که این رشته رو از فروشگاهایی که لوازم قنادی  داره میشه  تهیه کرد

* این رشته جایگزین دیگه ای نداره و مزه ای خنثی داره و واسه همینه که باید با موارد جانبی به اون طعم و مزه بدیم
امیدوارم که به سوالاتتون تونسته باشم پاسخ مناسب بدم :)




Kommentare:

  1. چقدر از این ایده خوشم اومد به به
    خرت و خرت صدا بده زیر دندون...چه شود
    نوش جونتون ...حتما امتحانش میکنم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خرت و خرت رو خوب اومدی شادی جون :))))
      مرسی عزیزم

      Löschen
  2. Antworten
    1. پریسا جان , تا اونجا که تونستم اطلاعات جدید رو اضافه کردم :)

      Löschen


  3. .جالب بید.مرسی که تجربتون را با ما در میون گذاشتید
    کرانچ کرانچ

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. من هم ممنونم از توجهتون ^_^

      Löschen
  4. خیلی ایده ی خوبیه ، ممنون که از ایده ی آشپزهای محبوبت برای ما هم میذاری ، باید برم سراغ یه فیله ای که به قول خودت له نشه ، نایل فوری له میشه ، اسم این ماهی رو یادم باشه ببینم اینجا هست یا نه ، حتما خیلی خیلی لذیذه و کرانچی شده ، نووووش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم
      البته عزیزم این ماهی با نام آلمانی هست , همینو بزن گوگل و انگلیسی رو بگیر شاید اونطرفها باشه
      فکر کنم برای همسر مهربونت ایده خوبی باشه ^_^

      Löschen
  5. Gilda joon to ykhchalam daram, Grom kam boodeh, bayad barye vasatesh bazam maghze gerdo va peste va hel va roghan zard bekharam, kharjesh ziyadeh, Ama khili khoshmazeh mishe. merci Ama Aval mahiro bahash dorost mikonam, kharjesh kamtareh. merci az dastoorhat.

    AntwortenLöschen
  6. خیلی ایده ی جالب و خوشمزه ای بود ، خیلی ممنون گیلدا جون
    حتما باید امتحانش کنم
    دستتون درد نکنه و نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون , اگه درست کردی نوش جونت باشه عزیزم
      من تا به حال خودم ۳ بار امتحان کردم , چون واقعا ترد و لذیذ میشه

      Löschen
  7. ﺁﺥ ﺟﻮﻥ, ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻡ

    AntwortenLöschen