Dienstag, 12. Mai 2015

تهیه رشته آش



مدتی پیش مهمان داشتم , و آقای خانواده از قبل بهم سفارش کرده بود که هر بار اومدم خونتون لطفا برام آش رشته دست کن 
این بود که ما هم بهش قول دادیم که حتما اینکار رو انجام بدیم و طبق معمول تصمیم داشتم از رشته های چینی برای اینکار استفاده کنم 
اما ی دفه تصمیمم عوض شد و گفتم بهتره که با رشته خونگی درست کنم
به هر حال گفتیم کشک رو که درست کردیم , چرا رشته درست نکنیم :)
من خودم به بیشتر دوستانو آشنایان میگم که هیچوقت کارهای بار اولتون رو واسه مهمان ها و مهمانی ها نزارید 
اما متاسفانه نمیدونم چرا خودم این کار رو آویزه گوشم نمیکنم :))
به هر حال ۱ روز جلوتر دست بکار شدم و به صورت خیلی راحت و سنتی رشته ها رو تهیه کردم


این رشته های مرتب رو با دستگاه برش دادم 

واسه اینکار ۲ لیوان آرد معمولی رو با ۱ قاشق غذاخوری پر نمک و ۱ قاشق چایی خوری سر خالی زردچوبه مخلوط کردم 
و حدود نصف لیوان از همون پیمانه بهش کم کم آب اضافه کردم 
میزان آب باید به حدی باشه که موادتون مخلوط شه و تقریبا خمیر خشکی داشته باشید 
اگه خمیرتون نرم باشه نمیتونید به راحتی برش بزنید 
خمیر رو نیم ساعت استراحت دادم و بعد صاف کردم و حسابی روش ارد پاشیدم و لول کردم 
هر چی خمیرتون نازکتر باشه تو کار زیباتر میشه 
و بعد اونو با چاقوی تیز باریک باریک برش دادم
رشته ها رو باز کردم و روی چوب  رختی آویزون کردم تا خشک شه ( عکس بالا )


البته مقداری رو هم به روش  دیگه خشک کردم 
توی سینی فر گذاشتم و با حرارت خیلی کم تو فر خشک کردم ( عکس پائین )
فقط باید دقت کنید که نسوزه و با همون آردش تو ظرفهای سر بسته نگهدارید و استفاده کنید 
این رشته ها به حدی شبیه به رشته های آماده شده بود اصلا خودم هم باورم نشد 
و این زمانی به من ثابت شد  که واسه مهمانهام کشیدم و چیزی از آش  باقی نموند  
و با توجه به غذاهای دیگه هم که سر میز بود فقط صحبت آش بود که بدونن توش چه سبزی ریختم و چجوری درست کردم :))
از طرفی آنقدر هم هیجان دار بود که مجبور شدم دستگاه رشته زن رو هم سفارش بدم :)) 
نوش جان , گیلدا 





Kommentare:

  1. ایول به شما کدبانوی هنرمند واقعا نشان لیاقت کارهای سخت رو باید داد به شما
    دستت درست

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , امان از دست تو شادی جون , اره قراره برام از ملکه الیزابت نشان لیاقت رو بگیرم :))))
      از اونجایی که تو و اونهایی که اونور هستن احتیاج به این چیزها نادران , سراغش هم نمیرن , وگرنه بهتر از من هم تهیه میکردی :))

      Löschen
  2. واقعا تکی گیلدا جونم عاشقتم که همیشه ایده های جدید و سخت رو انجام میدی راستی دستگاه رشته زن همونه که واسه نودله یا فرق داره

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی اعظم جون , اره عزیزمن , همونی که باهاش آلمانی ها نودل یا تارتالونی و چیزهای دیگه درست میکنن

      Löschen
  3. الان من چیکار کنم گیلدا جوووونم ، من آش رشته ات رو میخوام بخورم، واقعا یه دونه ای عزیزم ، کیف میکنم اراده ات رو میبنم ، استاد کارهای سخت ، خوش به حال مهمونات ووووو

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. بخدا روزی ۱۰ بار از خدا میخواهم که کاش اینجا بودی
      خودت میدونی که اینجور چیزها دست جمعی ی مزه دیگه داره
      بهتره که حتما جور کنی بیایی ی سفر اینجا , چون میدونی که اش رشته تو گرمای اونجا اصلا نمیچسبه
      اینجا هم که قربونش برم همش سرده :)))))))

      Löschen
  4. کوکب خانوم جونم تو رشته هم ساختی
    عزیزمممممممممممممممم :********

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. کوکب خانوممممممممممممم
      امان از دست تو هانی :))))))))

      Löschen
  5. در تولید رشته ی آشی هم به خودکفایی رسیدید ! دستتون درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. اره دیگه ارغوان جون چه کنیم ؟؟
      به قول هانی جون , کوکب خانوم شدیمممممممم :))))))))))

      Löschen
  6. وای گیلدا جون واقعا محشرییییییییییییی مثل همیشه عالی 20

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنون از لطف و حسن نظرتون ^_^

      Löschen