Crème fraîche - کِرِم فِرِش
بعد از تهیه کره و آبدوغ کره یا همون Buttermilch میریم سراغ تهیه کرم فرش Crème fraîche
این کرم لذیذ فرانسوی مکمل خیلی از خوراکها و سوپها و سالادها میتونه باشه و همینجور ترکیب مناسبی واسه سبزیجات و میوه جات
طعم او چیزی بین خامه و خامه ترش هست , البته منظور خامه ترشیده نیست :))))
ترکیب این کرم تو فروشگاهها متفاوت هست هم به صورت ساده و هم مخلوطی از سبزیجات میتونه باشه
تهیه اون هم بسیار ساده هست و اونهایی که ماست خانگی تهیه کرده باشند پس در تهیه این کرم هم مشکلی نخواهند داشت :)
برای تهیه این کرم احتیاج به خامه و آب دوغ کره یا همون Buttermilch داریم که قبلا دستورش رو گذاشته بودم
و همینجور ١ دمای مناسب که این کرم داخلش به عمل بیاد :)
با ازای هر ٢٠٠ میلی گرم خامه به ٢ قاشق سوپخوری آب دوغ کره یا Buttermilch احتیاج داریم
روش کار هم اینه که این مقادیر رو با هم خوب مخلوط میکنیم
داخل یک لیوان میریزیم و سرش رو با دستم دستمال آشپزخانه میپوشونیم و از یک کش واسه محکم شدنش استفاده میکنیم
حالا باید به مدت ١ شبانه روز ( ١٢ تا ٢٤ ساعت ) در دمایی حدود ٢٥ درجه سانتیگراد قرار بدید , بهتره که بدون حرکت باشه
من طبق دستور داخل فر که فقط چراغش روشن بود گذاشتم
بعد از اون میبینید که در حد ماست شل خودش رو گرفته , که باید به قاشق کمی هم بزنید که یکدست شه , البته میشه اینکار رو هم نکنید
حالا بعد از هم زدن داخل ظرفهای مورد نظرتون بریزید و دربش رو خوب ببندید و دوباره به مدت ٨ تا١٠ ساعت داخل یخچال بزارید , بعد از این مدت دیگه کرم شما آماده استفاده هست :)
این کرم رو میتونید به مدت ١ هفته به راحتی داخل ظرف سر بسته نگهداری کنید
این کرم رو میتونید به مدت ١ هفته به راحتی داخل ظرف سر بسته نگهداری کنید
جالب بود ، مثل همیشه هم عالی ، دستت درد نکنه گیلدائی :*
AntwortenLöschenمرسی رزکم , تو هم مثل همسیهه شرمنده میکنی :****
AntwortenLöschenفوق العاده است چون من زیاد از کرم فرش استفاده میکنم ....اگه بشه توی خونه ساخت چه بهتر عالیه .......... فقط اینکه میشه به جای بوتر میلش از دوغ کفیر استفاده کنم برام مبهمه ؟... درهر صورت دستت درد نکنه خیلی عالیه ..♥ ♥
AntwortenLöschenممنون صفای نازنین
AntwortenLöschenراستش سوال خوبی کردید , کفیر هم از لحاظ قیافه مثل بوتر میلش میمونه , ولی نمیدونم همون فرایند رو انجام میده یا نه