Freitag, 9. Mai 2014

کره و Buttermilch



حتما شده تا به حال خواستید خامه رو واسه تزیین کیکتون بزنید تا فرم خاص خودش رو بگیره ولی به جای اینکه ببینید سفت و یک دست شده باشه تبدیل به دانه های ریز میشه و آب میندازه , و از هم جدا جدا میشن و یا به عبارتی میبره 
این بریده شدن خامه شما در واقع دسترسی شما به کره و Buttermilch یا همون باتر میلک یا آب دوغ یا پس آب کره  هست
یعنی در ان واحد تونستید ٢ تا فراورده لبنیاتی رو بدون  اینکه خودتون بخواهید آماده کنید , البته از نوع شیرینش :))))
پس یادتون باشه دفه بعد دور نریزید و شیرین هم نکنید :))
آب دوغ به دست آماده برای پخت شیرینی ها و کیکها و حتی نان مناسبه و همینجور برای تهیه کرم فرش که یکی از موارد اصلی آشپزی در اروپا و امریکا هست 
در آلمان از آب دوغ برای مزه دار و ترد کردن گوشتها از جمله خرگوش زیاد استفاده میشه و همینجور اونو به صورت نوشیدنی مثل شیر مصرف میکنند 


و اما روش تهیه اون که به صورت مختصر هم بالا توضیح دادم 
خیلیها با افزودن سرکه به ماست  یا شیر اینکار رو انجام میدن , ولی به نظر من ساده ترین و سالمترین روشش میتونه همین باشه 


برای اینکار احتیاج به خامه با درصد بالای چربی دارید که من از خامه ٣٥% چربی استفاده کردم 
و از مقدار ٣٣٠ میل خامه حدود ٥٠ گرم کره و ١ لیوان آب دوغ بدست آوردم 

و حالا روش کار :
خامه رو داخل ظرفی گود ریختم و با دور تند شروع  به زدن کردم . این کار رو با ماشین هم زن  انجام دادم , شما میتونید با همزن دستی یا حتی اگه دوست داشتید داخل یک شیشه دهان گشاد که سرش خوب بسته شه انجام بدید ... و انقدر شیشه رو تکان بدید و چپ و راست کنید تا به اون چیزی که میخواهد برسید :))
وقتی به هم زدن ادامه میدید خامه کم کم فرم میگیره و اول به شکل خامه های روی کیک شکل میگیره  ولی باید به هم زدن همینجور ادامه بدید تا ببینید خامه آب انداخته و باقی مواد هم تیکه تیکه شدن و حالت چسبندگی دارند 



تو این مرحله دیگه کار تمام شده و باید مرحله جدا سازی رو انجام بدید 
به این صورت که مواد رو داخل صافی ریز ریخته و کره و از آبش جدا میکنیم , کمی به کره فشار میدیم تا آب داخلش کاملا بیرون  بیاد در اینجا دیگه آب دوغ شما حاضره و میتونید استفاده کنید 


کره رو هم داخل آب سرد با تیکه های یخ بزارید تا یکدست شه و از اون حالت دون دون در بیاد 
و میتونید واسه یک صبحانه لذیذ  از کره ساخت دست خودتون میل کنید :)
نوش جان , گیلدا 








Kommentare:

  1. چقدر هنرمندانه و باسلیقه
    عاشق عکسهای زیباتم گیلدا جون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی شادی جون , لطف داری عزیزم

      Löschen
  2. چقدر جالب بود گیلدا جان ، من میدونستم کره میشه ،اون اوائل که خامه زدم ، یه بار هم که کره شد ، دیدم هیچ کاریش نمیتونم بکنم ،دور ریختم ، اما نمیدونستم میتونم این کار رو انجام بدم ، سر صبحی یه کار خوب یاد گرفتم ، ممنون از اینکه اطلاعاتت رو در اختیار ما هم میذاری :*****

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت نازنین , خود من هم مدتی هست که میدونم :)))))
      قابل شما نازنین رو نداشت :****

      Löschen
  3. mamnun Gilda jun man nemidunestam injuri kareh migiran az khameh che jaleb bud .mamnunam kadbanu junaaaaaam. <3 <3 :-*

    AntwortenLöschen
  4. من قربون شما مهربون بشم عزیزم
    قابل شما رو نداشت :******

    AntwortenLöschen
  5. با سلام من یکبار این روش را که از یوتوب دیده بودم انجام دادم و البته با خامه خیلی خوب ارگنیک بنظر من برای یکبار امتحان بد نیست البته برای کسی که حوصله و وقت این طور کارها را دارند ولی نتیجه کار خوب نیست کره بدست اومده خوشمزه نیست و برعکس بعضی چیزها که نوع خونگیش بهتره این یکی بدتره حتی من با کره بدست اومده کیک همیشگی را درست کردم که مثل همیشه نشد به جای بوی کره بوی روغن میداد خلاصه اینکه این تجربه من بود با تشکر

    AntwortenLöschen
  6. سلام
    راستش گفته شما درسته , البته بستگی داره چه خامه ای رو انتخاب کنید , چون خامه های هم در اینجا مثل کره یا ماست یا پنیر با قیمتهای مختلف و حتی عطر های کم و زیاد یافت میشه
    در مورد شیرینی هم کاملا اشتباه کردید , چون اینجور کره به دست اومده خالص نیست و چون توش هنوز مقداری آب داره , شیرینی رو خراب میکنه :)
    ولی خودم واسه اینکه اولین تجربه خودم بود و تو دیدم لذیذ در اومد , بسیار خوشنود بودم :)

    AntwortenLöschen
  7. سلام گیلدای مهربونم.
    دستت درد نکنه چه عالی شده.
    گیلدا در هر زمینه خود کفا
    لبخند مهمون لبهات

    AntwortenLöschen
  8. سلام نگین جون , مرسی عزیزم , به همچنین

    AntwortenLöschen
  9. گيلداجون مثل هميشه عالى. ممنون بانو. فقط يه سوال: خامه ٣٥٪‏ از كجا گير آوردين؟؟؟
    من از ٣٢٪‏ بيشتر پيدا نكردم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی بهناز جون , فکر کنم پاسخت رو داده باشم ^_^

      Löschen