میگو با اسپاگتی سیبزمینی
بله ه ه ه ه و این هم اولین کاری که با اون تراشها مخصوص سبزیجات انجام دادم
٢ تا دونه سیبزمینی رو به صورت رشته ای تراشیدم و اونها رو داخل آب نمک خواباندم
چند عدد میگو رو تمیز کردم و شستم و گذاشتم که آبش کشیده شه
میگوها نباید ریز باشند
اونها رو هم به نمک و فلفل آغشته کردم و رشته های سیبزمینی رو پهن کردم و دور این میگو ها رو پیچیدم
و بعد دوباره روی دستمال آشپزخانه گذاشتم تا خوب آبش کشیده شه
و بعد داخل روغنی که از قبل گرم کرده بودم سرخ کردم
مقدار روغن باید تا روی میگو ها رو بگیره
خیلی لذیذ بود , امتحان کنید :)
نوش جان , گیلدا
وواااااییییی خدا گیلدا این عالیه منم تراش می خوااااااااااااام دستت درد نکنه خواهر
AntwortenLöschenشرمندت شدم پگاه جون , باز به دعا کردنت واسه اومدن ادامه بده تا برات بیارم :)))))
Löschenمرسی نازنین
خیلی ابتکار جالبیه میگو وسیب زمینی هم همراههای خوبی هستند عالیه
AntwortenLöschenمرسی سالومه جون , جات خالی خیلی لذیذ بود
Löschengilda jon aliyeh ..man az iyna nadidam inja ,mishe esme englisesho baram bezari ta begardam pida konam ,khastam aksesho save konam nashod
AntwortenLöschenدریا جون چه خوشحالم که اینجا میبینمت عزیزم
Löschenمن زیر کامنتهای فیسبوک برات جواب نوشتم عزیزم
دیگه دل تو دلم نیست تراشم از سوید برسه :))
AntwortenLöschen:)))))))))))
Löschen<3
گیلدا خانوم یه دونه باشه ، کاراش هم جدید باشه
AntwortenLöschenیعنی یه دونه گیلدا جون ، دستت درد نکنه ، چقدر هم خوشگل شده :))
رزکم هم ی دونه باشه , کس دیگه ای مثل رزک نباشه :))
AntwortenLöschenفدات شم عزیزم , مرسی