میگو با اسپاگتی سیبزمینی



بله ه ه ه ه و این هم اولین کاری که با اون تراشها مخصوص سبزیجات انجام دادم 
٢ تا دونه سیبزمینی رو به صورت رشته ای تراشیدم و اونها رو داخل آب نمک خواباندم 
چند عدد میگو رو تمیز کردم و شستم و گذاشتم که آبش کشیده شه 
میگوها نباید ریز باشند 
اونها رو هم به نمک و فلفل آغشته کردم و رشته های سیبزمینی رو پهن کردم و دور این میگو ها رو پیچیدم 
و بعد دوباره روی دستمال آشپزخانه گذاشتم تا خوب آبش کشیده شه 


و بعد داخل روغنی که از قبل گرم کرده بودم سرخ کردم 
مقدار روغن باید تا روی میگو ها رو بگیره 
خیلی لذیذ بود , امتحان کنید :)
نوش جان , گیلدا 







Kommentare

  1. وواااااییییی خدا گیلدا این عالیه منم تراش می خوااااااااااااام دستت درد نکنه خواهر

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. شرمندت شدم پگاه جون , باز به دعا کردنت واسه اومدن ادامه بده تا برات بیارم :)))))
      مرسی نازنین

      Löschen
  2. خیلی ابتکار جالبیه میگو وسیب زمینی هم همراههای خوبی هستند عالیه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی سالومه جون , جات خالی خیلی لذیذ بود

      Löschen
  3. gilda jon aliyeh ..man az iyna nadidam inja ,mishe esme englisesho baram bezari ta begardam pida konam ,khastam aksesho save konam nashod

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دریا جون چه خوشحالم که اینجا میبینمت عزیزم
      من زیر کامنتهای فیسبوک برات جواب نوشتم عزیزم

      Löschen
  4. دیگه دل تو دلم نیست تراشم از سوید برسه :))

    AntwortenLöschen
  5. گیلدا خانوم یه دونه باشه ، کاراش هم جدید باشه
    یعنی یه دونه گیلدا جون ، دستت درد نکنه ، چقدر هم خوشگل شده :))

    AntwortenLöschen
  6. رزکم هم ی دونه باشه , کس دیگه ای مثل رزک نباشه :))
    فدات شم عزیزم , مرسی

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts