خوراک آناناس - آسیایی



امروز میخواهم یک خوراک لذیذ آسیایی رو بهتون معرفی کنم , خوراک آناناس 
من اصولا آدم خوش خوراکی هستم , یعنی از بچگی بودم :)))) 
جز چند مورد انگشت شمار مثل وجود زیره تو خوراکهای مادرم یا شلغم , به اون صورت از چیزی بدم نمیومد 
که الان از زیره به خوبی استفاده میکنم ولی هنوز شلغم رو نمیتونم تحمل کنم :)))
البته خوراکهای شیرین هم یک طرف دیگه قضیه  بودند که اصولا تو خونه ما پخته نمیشد و واسه همین هم بعد از جدا شدن از خانه پدری و میل نداشتن همسرم به اینجور خوراکها ازش دوری میکردم 
ولی از اونجایی که آدم خوش خوراکی هستم و اعتقاد دارم که باید تا جای ممکنه همه چیز رو ١ بار امتحان کرد , اینه که خوراکهای شیرین هم از جمله همین موارد هست 
اینها رو نوشتم تا بگم که این خوراک طعم ترش و شیرین داره , و با وجود شیرین بودنش خیلی لذیذ و قابل تعریفه

مواد لازم :
سینه مرغ ٢ عدد 
آناناس ١ قوطی کنسروی 
نمک , فلفل , زردچوبه , پودر کاری 
رب گوجه ١ قاشق سوپ خوری 
آب نصف  لیمو ترش  
پیاز ١ عدد 
سیر ٢ حبه 
قارچ ١٥٠ گرم یا ١ قوطی قارچ کنسروی 
گشنیز مقداری 

طرز تهیه :
پیازها رو خرد کنید و داخل روغن کمی تفت بدید , گوشت مرغ رو هم به صورت تیکه بریده و به پیازها اضافه کنید و تو همین مرحله کل ادویه و رب رو اضافه کنید و در آخر سیر له شده  رو 


اگه تیکه های آناناس بزرگ هست اونها رو کوچیک کنید و به مواد قبلی اضافه کنید کمی از آب آناناس و مقداری هم آب اضافه کنید تا موادتون بپزه و جا افتاده شه , خوراک رو بچشید و اگه شیرینی اون کم بود بهش مقداری شکر اضافه کنید , البته همراه با آبلیمو 
من مقداری از آبلیمو رو نگه داشتم و قارچها رو بعد از خرد کردن کمی با آب لیمو تفت دادم تا رنگشون سیاه نشه 
و در آخر کار به مواد قبلی اضافه کردم 


اگه از کنسرو قارچ استفاده میکنید , میتونید به همون صورت اضافه کنید 
و در خاتمه وقتی خوراک خودتون رو سرو کردید برگهای گشنیز رو بهش اضافه کنید 
این خوراک لذیذ رو میتونید با برنج یا نان میل کنید 
نوش جان , گیلدا 






Kommentare

  1. منم دقیقا مثل خودتم گیلدا جان ، بد غذا نیستم اصلا ، اما شیرین دوست ندارم ، اما خوب اینطور که گفتی باید این دستور رو امتحان کرد ، وقتی تو بگی ، حتما خیلی عالیه ، دست گلت درد نکنه

    AntwortenLöschen
  2. رزکم , من خیلی وقته متوجه شدم که علاقه های غذایی ما تو ١ خط هست :))
    ولی جدی جدی خیلی لذیذ بود , حتما امتحان کن نازنین :**

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. درست میگی گیلدائی ، خط علاقه های غذائیمون یکیه ، برای همین هر چی بگی ، من میگم چشم :))))

      Löschen
    2. شما نازنینی دیگه ه ه ه :***

      Löschen
  3. به به....من عاشق این مزه های جدیدم....فکر کنم ولی آقای بدغذامون لب نزنه!!!!!! نمی دونم حالا درست کنم؟؟؟؟ به نظرت می تونه مرغاشو جدا کنه بخوره.....راستش خوراک شیرین اصلا دوست نداره..... ولی خیلی دل بخواهه این غذا. مرسی

    AntwortenLöschen
  4. شادی جون , اول مرسی بابت خبری که دادی , بینهایت خوشحالم کردی
    یعنی ذوق در حد تیم ملی ی ی ی :))))))))
    عزیزم , من هم دوست ندارم , و جز یک خورشت الو مسما که ترش و شیرین درست میکنم بقیه رو لب نمیزنم , ولی باید بگم که این لذیذ شده بود , هر چند که طعم جدیدی هست ولی قبل خوردنه :))))

    AntwortenLöschen
  5. سلام، از دستورهای غذایی که در اختیار ما قرار می دهید تشکر می کنم. سئوالی داشتم: می شود در این دستور پخت بجای کنسرو آناناس از خود میوه آناناس استفاده کنم؟ اگر جواب مثبت است در این صورت آب کنسرو هم در اختیارم نخواهد بود و فقط می توانم آب معمولی برای پختش استفاده کنم، آیا در مزه ی آن خیلی تأثیر دارد؟
    با تشکر فراوان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. سلام دوست عزیز
      بله میتونید اینکار رو انجام بدید , و بجای آب آناناس کمی آب و شکر اضافه کنید
      اگر بهش زمان پخت بدید و همچنین به آرومی بپزید نباید , فرق چندانی داشته باشه

      Löschen
    2. از اینکه وقت می گذارید و پاسخ می دهید نهایت تشکر را دارم. باآرزوی سلامتی و شادی برای شما دوست عزیز. موفق باشید

      Löschen
    3. خواهش میکنم عزیزم , شاید کمی طول بکشه , اما بی جواب نمیزارم:)

      Löschen
    4. شما فوق العاده هستی گیلدا جان. من تاحالا تو وبلاگهای دیگر سئوال داشتم و هیچگاه پاسخی دریافت نکردم، البته من تنها نبودم یه نگاه که کردم دیدم اکثرا فقط به تعریف و تمجیدها جواب داده بودن و بیشتر سئوالات را بی جواب گذاشته بودند. حس مسئولیت پذیری شما را تحسین می کنم. خیلی ممنون

      Löschen
    5. بله متاسفانه اینجور که میگید هست :/
      به هر حال ممنونم از لطفتون ^_^

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts