سس انار با ماهی لاکس
پاییز که میشه نه تنها طبیعت زیبایی های خودش رو نشون میده ، بلکه چندین میوه پاییزی از جمله انار هم با دونه های رنگین خودش دل هر بیننده و خورنده رو به طپش میندازه :)
شاید تو ایران به غیر از چند شهر انگشت شمار , از انار فقط بعنوان یک میوه که بشه با نمک و گلپر خورد یاد شه
اما تو آلمان و شاید بتونم بگم آمریکا و دیگر کشورهای غربی ، این دانه های خوشرنگ رو به مصرف دیگه ای میرسونند
البته باید بگم که تو آلمان میشه بگید که کل میوه ها تو پخت و پزهای خوراکی هاشون نقش داره
از جمله همین انار یا کدو تنبل یا خرمالو یا سیب و غیره ........
یکی از ترکیبات بسیار لذیذ ی که من خیلی وقت بود میخواستم امتحان کنم ، سس انار هست
این سس یک ترکیب بسیار لذیذ همراه با ماهی و یا حتی مرغ و بوقلمون و اردک ( داخل فر ) هست
و این دستور یکی از دستوراتی بود که همسرم زمان کلاسهای آموزشیش یاداشت کرده بود و من بر حسب تصادف لابلای کتابهای آموزشیش پیدا کردم :)
و اما مواد لازم :
آب انار ١ لیوان
سیر ١ حبه
رب گوجه ١ قاشق چای خوری
آب لیمو ترش ٢ تا ٣ قاشق .... اگه مایل بودید مثل آلمانی ها سس شیرینی داشته باشید از ١ قاشق آب لیمو و ١ قاشق شکر استفاده کنید
عصاره گوشت ١ قاشق چای خوری
کره ١ قاشق
در صورت لزوم نمک
کمی فلفل
طرز تهیه :
اگه از ارد و یا نشاسته برای غلظتش استفاده کنید ، رنگ سس شما به روشنی میزنه
بهتره که از پودرهای سس که تیره رنگ هستند استفاده کنید
البته من فقط با همون رب و عصاره گوشت اونو به غلظت لازم رسوندم
بعد میتونید با هر گوشتی که مایل بودید سرو کنید
نزدیک سال نوی میلادی هست و این سس میتونه بهترین ایده واسه پای سفره های شما باشه
نوش جان ، گیلدا
این روزها همش دارم برای آقای همسر ماهی می پزم ( یه مقدار کلسترول و تری گلیسرید رفته بالا ) خلاصه ، از اون دونه های انار که از سالادت ایده گرفتم ، دیگه تو سالاداش میریزیم ، اما انارش شیرینه ، امروز برم خرید ببینم انار ترش پیدا میکنم ، حتما این سس رو امتحان میکنم ، ممنون گیلدای پر از ایده و فکرهای نو :****
AntwortenLöschenچرا من هروقت انار می گیرم ترشه پس ؟!
Löschenنمیدونم واله ، دیروز خریدم ، هنوز دون نکردم ، ایشاله که ترشه :))))
Löschenوای ی ی ترش واشه که بهتره ارغوان جون :)))))))
LöschenMerci man asheghe injur sosha hastam
AntwortenLöschenخواهش میکنم ، مرسی از کامنتتون
Löschenسلام گیلدا جان ، خیلی ممنون از این صفحه آشپزی که بسیار غداهای خوشمزه می توانیم درست کنیم یک سوال داشتم ، منظورتان از عصاره گوشت چیست ؟ خیلی ممنون میترا
AntwortenLöschenمن هم از توجه شما ممنونم میترا جان
Löschenعزیزم عصاره گوشت همونی هست که به صورت پودر یا به صورت مایع ولی فشرده تو بازار هست
و خیلی هم شور هست و انواع و اقسامش هست ، مثل مرغ ، سبزیجات ، گاو
merci gilda jan be khater amoozeshhaye khubet.
AntwortenLöschenخواهش میکنم ، ممنونم از توجهتون :)
Löschenمن یه کامنت دیگه هم گذاشته بودم ،فکر می کنم ثبت نشده .خیلی این سس خوشرنگه و باید خیلی هم خوشمزه باشه .حق با شماست گیلدا جون ما فقط از انار به عنوان میوه استفاده می کنیم .باید حتما امتحانش کنم ،دستتون درد نکنه و نوش جان
AntwortenLöschenاگه در مورد همین سس بوده ندیدم عزیزم
Löschenگاهی اوقات وبلاگم قاط میزنه :))))
مرسی از کامنتت عزیزم
چه سس عالییییییییی اموزش دادی عزیزم با مرغابی هم فکر کنم خیلی عالی بشه بازم ممنونننننننن
AntwortenLöschenاره اعظم جون ، با مرغابی و پوتن هم خیلی خوب میشه ، سعی میکنم اگه سس دیگه ای پیدا نکردم همینو امسال درست کنم :))
AntwortenLöschenسلام گیلدا جون
AntwortenLöschenمن مخواستم بدونم واسه میگو و صدف دریایی هم می شه از این سس استفاده کردضمنا پودر سس که گفتیدچیه و منظورم اینه که تو فروشگاه دقیقا دنبال چی بگردم
سلام آتنای عزیز
AntwortenLöschenاز دید من واسه صدف و میگو جالب نیست , ولی این باز بر میگرده به سلیقه :)
در مورد سس هم باید بگم که اگه آلمان تشریف دارید بستهای پاکتی کوچک هست که به ٢ رنگ سفید یا تیره پیاده میشه
که روش نوشته شده
Helle sosse یا Donkel sosse
از کارخانه مگی یا کنور