Kalter Hund - کیک یخچالی سرد





امروز براتون یک کیک بسیار خوشمزه و لذیذ  آوردم که احتیاجی به پخت نداره 
این کیک بر اساس همین ساختش نامگذاری شده ، آلمانی ها به این کیک میگند Kalter Hund که Kalt به معنی سرد هست و Hund به معنی  سگ ، که بر میگرده به مثل های آلمانی 
البته این کیک با نامهای دیگه هم خوانده میشه که در اکثر اونها پسوند * سرد *همراه هست . و علتش هم اینه که این کیک با سرما و یخچال آماده میشه 
از جمله : شکوه و جلال  سرد - کیک سرد - جوجه تیغی سرد - پیتر سیاه و سفید و چند نام دیگه .....
این کیک از لایه های بیسکویت و روغن نارگیل یا کره و  شکلات تهیه میشه که معمولا به شکل جعبه هست 
داستان این کیک بر میگرده به قرن ٢٠ میلادی که اولین بار در آلمان ساخته شد و بعدها در کشورهای انگلیس ، ترکیه ، دانمارک و ایتالیا کیکهای مشابهی نیز تهیه گردید 
بعضی ها این کیک رو با زرده تخم مرغ و مواد دیگه تهیه میکنند  ، که به نظر من اصلا مثل این یکی خوشمزه نمیشه 

مواد لازم :
شکلات تخته ای سیاه ٣٠٠ گرم 
شکلات تخته ای سفید ٣٠٠ گرم 
روغن نارگیل یا کره ١٥٠ گرم 
خامه ٢٠٠ گرم 
وانیل شکری ٢ قاشق 
بیسکویت کره ای معمولی به میزان لازم 
در صورت تمایل مقداری اسمارتیز برای تزیین روی کیک 

طرز تهیه :
*اول از همه بگم که چون قالب من کوچیک بود ، من مقادیر رو نصف کردم 
و چون از تلخی شکلات خوشم میاد فقط ٥٠ گرم از شکلات سفید استفاده کردم و باقی شکلات سیاه بود همراه با ٢ قاشق شکر 

و اما روش کار : شکلاتها ، کره ، خامه و وانیل رو داخل ظرفی ریخته و به صورت بن ماری آنها رو آب  میکنیم 
در این زمان ظرف مورد نظرتون رو انتخاب میکنید ( که معمولا مستطیل شکل هست ) و داخل اونو سلیفون میکشید 
جوری که دیواره های قالب رو هم خوب بگیره 
بیسکویتها رو ١ ردیف کف قالب بچینید ، روی اونها رو با شکلات آب شده پر کنید 
و دوباره ١ لایه بیسکویت بزارید ، این کار رو تا تمام شدن شکلاتها انجام بدید ، و ادر آخر باید فقط لایه شکلاتی شما مشخص باشه 


البته اینکه به چه صورت دوست دارید بیسکویتها رو بچنیید میل شخصی خودتون هست 
من دوست داشتم که ٢ طرف بیسکویتها از شکلات پر شه 
در آخر روی شکلاتها رو با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ، میتونید اصلا چیزی هم نزارید 
من از اسمارتیز استفاده کردم 
کیک رو درون  یخچال به مدت ٦ تا ٧ ساعت قرار بدید ، و طاقت بیارید تا کیکتون سفت و محکم شه :))
نوش جان ، گیلدا 


* تهیه این خوراک با میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد 









Kommentare

  1. چقدرررررررر شیک و خوشمزه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لیلا جون ، جات خالی عزیزم

      Löschen
  2. خیلی خوشگل شده گیلدا..چقدر شاده این پستت

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی هانی جون ، جدی میگی ؟؟
      شاید به خاطر رنگها هست ، آخه این رومیزی با اسمارتیزها خیلی هم خونی داره :))))))

      Löschen
  3. بیست ، بیست اندربیست ، عالیه ، منم یه مدل درست میکنم ، اما این کاکائویش خیلی خوشگتر شده ، به به

    AntwortenLöschen
  4. مرسی رزکم ، جات خالی عزیزم ، مال تو چجوری بید ؟؟؟ ؛)
    همونجور که گفتم این دومی بود که درست کردم ، ولی اولی با زرده تخم مرغ بود ، که به نظرم مثل این لذیذ نشد
    دوست دارم دستور تورو هم بدونم :*****

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. تو پستهام هست گیلدا جونی ، مال من آره تخم مرغ داره ، بذار ببینم میشه اینجا آدرسش رو کپی کنم :)))
      http://www.sanambanoo.com/2011/10/blog-post_2203.html

      Löschen
    2. مرسی نازنینم ، متاسفانه چون اینجا رو قفل کردم نتونستم لینکت رو باز کنم
      ولی با توجه به این موادی که گفتی مثل کیکی که باید پخته شه بو د، بعد با همین موادی که گفتی ، تو یخچال میزاری ؟؟

      Löschen
  5. خیلی عالی شده گیلدا جون ،بسیار هوس انگیز و زیبا .اسمارتیز ها جلوه ی زیادی دارن.

    AntwortenLöschen
  6. مرسی ارغوان جون ، من خودم هم از این دیدن این کیک خلی هیجان زده بودم ، نمیدونم چرا :))))

    AntwortenLöschen
  7. خیلی عالی گیلدا جون،عزیزم وانیل 2 قاشق چی هست؟(سوپ خوری،مرباخوری،چای خوری)راستی بشقابت خیلی قشنگه من عاشق گل رز قرمزم :)

    AntwortenLöschen
  8. مرسی زهرا جون ، عزیزم کاش میتونستم بشقاب رو بهت برسونم ، قابل نداره :)
    منظور قاشق غذا خوری هست ، قبلا مینوشتم
    ولی مدتی هست که تنبلی میکنم و فقط به چای خوری اشاره میکنم :))))

    AntwortenLöschen
  9. ممنونم عزیزم از لطفت،شاد و سلامت باشی مهربون.

    AntwortenLöschen
  10. خیلی عالیه خیلیییی نوش جان

    AntwortenLöschen
  11. مرسی الی ی ی ی جونم م م م :******

    AntwortenLöschen
  12. وااای من اینو الان دیدم خیلی عالیه مخصوصا برای من که عاشق طعم شکلاتم .دستت بی بلا گیلدا جون عالیه باید حتما امتحانش کنم یادته که من یه مدل دیگش رو درست کردم اون هم خیلی خوشمزه بود
    ولی فکر میکنم مزه این خیلی بهتر باشه
    .http://honartabakhi.blogfa.com/post-626.aspx

    AntwortenLöschen
  13. مرسی نسرین جون ، نمیدونم چرا ندیدی ؟ :))))))))
    به هر حال الان موفق شدی عزیزم ، راستش خودمون که خیلی دوست داشتیم
    و به قول خودت کسی اگه از شکلات خوشش بیاد حتما دوست خواهد داشت

    AntwortenLöschen
  14. vayyyyyyyyyyyyy cheghad khoshgelo rangiiiiiiiiiiiii kheili in posteto dust dashtam azizammmmmmmmmmm

    AntwortenLöschen
  15. مرسی نازنینم م م م :****

    AntwortenLöschen
  16. سلام گیلدا جان.میخواستم بپرسم خامه ای که استفاده کردی مثل خامه های ایران غلیظه؟

    AntwortenLöschen
  17. سلام نیلوفر جان ، نه عزیزم اینجا از اون مدل خامه ها نیست
    همونجور که تو عکس میبینید به صورت مایع هست
    ولی شما میتونی از همون غلیظ ها استفاده کنی

    AntwortenLöschen
  18. ميشه بپرسم شما آلمان إز چه نوع خامه اي استفاده ميكنيد؟

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خامه ای که من میگیرم نتو داره ولی از تمامی خامه های پر چرب میشه استفاده کرد که اصولا همه فروشگاهها دارن
      اونی که از نتو میگیرم فقط واسه خامه روی شیرینی ها هست

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts