Kalter Hund - کیک یخچالی سرد
امروز براتون یک کیک بسیار خوشمزه و لذیذ آوردم که احتیاجی به پخت نداره
این کیک بر اساس همین ساختش نامگذاری شده ، آلمانی ها به این کیک میگند Kalter Hund که Kalt به معنی سرد هست و Hund به معنی سگ ، که بر میگرده به مثل های آلمانی
البته این کیک با نامهای دیگه هم خوانده میشه که در اکثر اونها پسوند * سرد *همراه هست . و علتش هم اینه که این کیک با سرما و یخچال آماده میشه
از جمله : شکوه و جلال سرد - کیک سرد - جوجه تیغی سرد - پیتر سیاه و سفید و چند نام دیگه .....
این کیک از لایه های بیسکویت و روغن نارگیل یا کره و شکلات تهیه میشه که معمولا به شکل جعبه هست
داستان این کیک بر میگرده به قرن ٢٠ میلادی که اولین بار در آلمان ساخته شد و بعدها در کشورهای انگلیس ، ترکیه ، دانمارک و ایتالیا کیکهای مشابهی نیز تهیه گردید
بعضی ها این کیک رو با زرده تخم مرغ و مواد دیگه تهیه میکنند ، که به نظر من اصلا مثل این یکی خوشمزه نمیشه
مواد لازم :
شکلات تخته ای سیاه ٣٠٠ گرم
شکلات تخته ای سفید ٣٠٠ گرم
روغن نارگیل یا کره ١٥٠ گرم
خامه ٢٠٠ گرم
وانیل شکری ٢ قاشق
بیسکویت کره ای معمولی به میزان لازم
در صورت تمایل مقداری اسمارتیز برای تزیین روی کیک
طرز تهیه :
*اول از همه بگم که چون قالب من کوچیک بود ، من مقادیر رو نصف کردم
و چون از تلخی شکلات خوشم میاد فقط ٥٠ گرم از شکلات سفید استفاده کردم و باقی شکلات سیاه بود همراه با ٢ قاشق شکر
و اما روش کار : شکلاتها ، کره ، خامه و وانیل رو داخل ظرفی ریخته و به صورت بن ماری آنها رو آب میکنیم
در این زمان ظرف مورد نظرتون رو انتخاب میکنید ( که معمولا مستطیل شکل هست ) و داخل اونو سلیفون میکشید
جوری که دیواره های قالب رو هم خوب بگیره
بیسکویتها رو ١ ردیف کف قالب بچینید ، روی اونها رو با شکلات آب شده پر کنید
و دوباره ١ لایه بیسکویت بزارید ، این کار رو تا تمام شدن شکلاتها انجام بدید ، و ادر آخر باید فقط لایه شکلاتی شما مشخص باشه
البته اینکه به چه صورت دوست دارید بیسکویتها رو بچنیید میل شخصی خودتون هست
من دوست داشتم که ٢ طرف بیسکویتها از شکلات پر شه
در آخر روی شکلاتها رو با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ، میتونید اصلا چیزی هم نزارید
من از اسمارتیز استفاده کردم
کیک رو درون یخچال به مدت ٦ تا ٧ ساعت قرار بدید ، و طاقت بیارید تا کیکتون سفت و محکم شه :))
نوش جان ، گیلدا
* تهیه این خوراک با میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد
چقدرررررررر شیک و خوشمزه
AntwortenLöschenمرسی لیلا جون ، جات خالی عزیزم
Löschenخیلی خوشگل شده گیلدا..چقدر شاده این پستت
AntwortenLöschenمرسی هانی جون ، جدی میگی ؟؟
Löschenشاید به خاطر رنگها هست ، آخه این رومیزی با اسمارتیزها خیلی هم خونی داره :))))))
بیست ، بیست اندربیست ، عالیه ، منم یه مدل درست میکنم ، اما این کاکائویش خیلی خوشگتر شده ، به به
AntwortenLöschenمرسی رزکم ، جات خالی عزیزم ، مال تو چجوری بید ؟؟؟ ؛)
AntwortenLöschenهمونجور که گفتم این دومی بود که درست کردم ، ولی اولی با زرده تخم مرغ بود ، که به نظرم مثل این لذیذ نشد
دوست دارم دستور تورو هم بدونم :*****
تو پستهام هست گیلدا جونی ، مال من آره تخم مرغ داره ، بذار ببینم میشه اینجا آدرسش رو کپی کنم :)))
Löschenhttp://www.sanambanoo.com/2011/10/blog-post_2203.html
مرسی نازنینم ، متاسفانه چون اینجا رو قفل کردم نتونستم لینکت رو باز کنم
Löschenولی با توجه به این موادی که گفتی مثل کیکی که باید پخته شه بو د، بعد با همین موادی که گفتی ، تو یخچال میزاری ؟؟
خیلی عالی شده گیلدا جون ،بسیار هوس انگیز و زیبا .اسمارتیز ها جلوه ی زیادی دارن.
AntwortenLöschenمرسی ارغوان جون ، من خودم هم از این دیدن این کیک خلی هیجان زده بودم ، نمیدونم چرا :))))
AntwortenLöschenخیلی عالی گیلدا جون،عزیزم وانیل 2 قاشق چی هست؟(سوپ خوری،مرباخوری،چای خوری)راستی بشقابت خیلی قشنگه من عاشق گل رز قرمزم :)
AntwortenLöschenمرسی زهرا جون ، عزیزم کاش میتونستم بشقاب رو بهت برسونم ، قابل نداره :)
AntwortenLöschenمنظور قاشق غذا خوری هست ، قبلا مینوشتم
ولی مدتی هست که تنبلی میکنم و فقط به چای خوری اشاره میکنم :))))
ممنونم عزیزم از لطفت،شاد و سلامت باشی مهربون.
AntwortenLöschenممنون :)
AntwortenLöschenخیلی عالیه خیلیییی نوش جان
AntwortenLöschenمرسی الی ی ی ی جونم م م م :******
AntwortenLöschenوااای من اینو الان دیدم خیلی عالیه مخصوصا برای من که عاشق طعم شکلاتم .دستت بی بلا گیلدا جون عالیه باید حتما امتحانش کنم یادته که من یه مدل دیگش رو درست کردم اون هم خیلی خوشمزه بود
AntwortenLöschenولی فکر میکنم مزه این خیلی بهتر باشه
.http://honartabakhi.blogfa.com/post-626.aspx
مرسی نسرین جون ، نمیدونم چرا ندیدی ؟ :))))))))
AntwortenLöschenبه هر حال الان موفق شدی عزیزم ، راستش خودمون که خیلی دوست داشتیم
و به قول خودت کسی اگه از شکلات خوشش بیاد حتما دوست خواهد داشت
vayyyyyyyyyyyyy cheghad khoshgelo rangiiiiiiiiiiiii kheili in posteto dust dashtam azizammmmmmmmmmm
AntwortenLöschenمرسی نازنینم م م م :****
AntwortenLöschenسلام گیلدا جان.میخواستم بپرسم خامه ای که استفاده کردی مثل خامه های ایران غلیظه؟
AntwortenLöschenسلام نیلوفر جان ، نه عزیزم اینجا از اون مدل خامه ها نیست
AntwortenLöschenهمونجور که تو عکس میبینید به صورت مایع هست
ولی شما میتونی از همون غلیظ ها استفاده کنی
ميشه بپرسم شما آلمان إز چه نوع خامه اي استفاده ميكنيد؟
AntwortenLöschenخامه ای که من میگیرم نتو داره ولی از تمامی خامه های پر چرب میشه استفاده کرد که اصولا همه فروشگاهها دارن
Löschenاونی که از نتو میگیرم فقط واسه خامه روی شیرینی ها هست