رولهای فیلو و پوره سیبزمینی
یکی از آشپزهای ٥ ستاره :)) معروف آلمانی Tim Mälzer هست
ایشون یکی از اون چند آشپز مورد نظر من هستند که من از کارهاش خوشم میاد ، یکی به خاطر اینکه خیلی کارهاش شبیه به جیمی آشپز انگلیسی هست
و دیگه اینکه خیلی راحت و بدون دغدغه و حس سر آشپزی کارهاش رو انجام میده ، به قول خودمون خیلی خاکیه :)))
متاسفانه همش وقت نمیکنم که کارهاش رو ببینم ، ولی چند تا از کارهاش رو که دیدم یاداشت کردم تا واسه شما هم اجرا کنم
که یکیش همین رولهای یوفکا و سیبزمینی هست
به نظر من یک پیش غذا یا کنار غذای بسیار زیبا و همینجور خوشخوراکی اومد
امیدوارم که امتحان کنید و نظر خودتون رو هم بگید
مواد لازم :
سیبزمینی پوره شده ٢٠٠ تا ٣٠٠ گرم
مقداری خمیر فیلو یا یوفکا
زرده تخم مرغ ١ عدد
پنیر پارمزان ٥٠ گرم
نشاسته ذرت ٢ قاشق
کره آب شده برای برگهای یوفکا
مقادیر بالا رو میتونید به خواست خودتون کم یا زیاد کنید
طرز تهیه :
پوره سیب زمینی رو بعد از خنک شدن با مواد دیگه به غیر از کره مخلوط میکنیم
از برگهای فیلو ١ عدد را پهن کرده و روغن مالی میکنیم :) و ١ برگ دیگه از یوفکا رو روی برگ اولی قرار میدهم
دوباره روی برگ دوم نیز روغن زده و از مواد مخلوط پوره روی خمیر گذاشته و خوب پهن میکنیم
سپس خمیر رو محکم لوله کرده ، اگه فکر میکنید مشکل هست براتون ، از یک پارچه نازک یا کاغذ روغنی کمک بگیرید
و با یک چاقوی تیز خمیر رول کرده خودتون رو ببرید
خمیرها رو سرخ کنید و با سس مورد علاقتون میل کنید ، وولا ا ا ا ا به همین راحتی :)
نوش جان ، گیلدا
خیلی شیک و هوس انگیز شده گیلدا جون،دستتون درد نکنه و نوش جونتون.خیلی خوبه که اینقدر سریع و ساده هم تهیه می شه.
AntwortenLöschenمرسی عزیزم ، بله واقع ساده و سریع و البته خوشمزه
AntwortenLöschenبه به معلومه که خوشمزست خانوم جان دستت هر 3 اشپز درد نکنه :)))
AntwortenLöschenبله ، دست خورنده هاش هم درد نکنه :)))))
AntwortenLöschenمرسی عزیزم
خورنده هاش واقعا خیلی مهم هستند !
Löschenاره والا ارغوان جون :))))))))
Löschenچه راحت و چه خوشگل و چه خوشمزه! دستت دردنكنه گيلدا جون! ايده جالبي بود!
AntwortenLöschenمرسی شبو جونم :***
Löschenخیلی عالیه گیلدا جان ، برم دنبال خمیرش بدرستم ، عاشقش شدم ، به قول لیلا جان ، دست هر 3 آشپز درد نکنه :))
AntwortenLöschenها ها ، مرسی رزکم
AntwortenLöschenجات خالی عزیزم ، خبرش رو هم بده نازنین :***
Gild jan, kann Ich corn flour ignrieren?danke
AntwortenLöschenدوست عزیز ارد ذرت موجب میشه که پوره چسبندگی خوبی داشته باشه
AntwortenLöschenو مشکلی تو سرخ کردن و پیچیده به وجود نیا د ، اگه دوست نداشتید ، میتونید از ارد سوخاری خیلی نرم استفاده کنید ، یا ارد معمولی
گیلدا جان واقعا فوق العاده است طعم خوبشو راحت میتونم حدس بزنم ..دستتون درد نکنه .........در ضمن جمی اولیور از آشپزهای فاووریت منم هست و تیم ملتسر هم مدتها در انگلیس با جمی اولیور بعنوان همراه کار کرده
AntwortenLöschenنوش جونتون باشه ...♥♥
مرسی صفا جون ، لطف داری عزیزم
AntwortenLöschenپس بیخود نیست که به کار هر ٢ علاقه دارم :))
و بیخود نیست که کارکترشون مثل هم هست
:)
can I make them in the oven, thanks
Löschenبله فکر کنم امکانش باشه
Löschenولی طعم کاملا متفاوتی خواهد داشت
گیلدا جون شما واقعا هنرمندین .ممنونم ازتون
AntwortenLöschenگیلدا جون شما واقعا هنرمندین
AntwortenLöschenازتون ممنونم
خواهش میکنم , ممنونم از لطفتون
Löschenbayad kheyli khoshmazeh bashe. ali shodeh.Gilda jun in yufka hamin varaghehast ke bahash baghlava dorost mishe dige. in nazoka are ?
AntwortenLöschenمرسی گلی , جات خالی بود
Löschenاره عزیزم , همونها هست , البته یوفکا از فیلو نازکتره , دقیقا مثل برگ کاغذ میمونه
خيلي عالي و خوشمزه
AntwortenLöschenنوش جونتون گيلدا جون
مرسی لاله گلی ی یی :****
AntwortenLöschensalam, manzooreton az khamir yoofka hamon khamir hezar laye hastesh (Blätterteig) behesh migim to alman?
AntwortenLöschenسلام روجاای عزیز
AntwortenLöschenنه عزیزم , اون خمیر هزار لا هست
این خمیر یوفکا یا فلو مثل نان لواش میمونه که حتی نازکتر از اون هم هست
میتونید از مغازه ترکها و همیجور فروشگاهای بزرگ خریداری کنید
فی الواقع همون سمبوسه ی خودمونه قرتی بازیش کردن این خارجکیا :))
AntwortenLöschenبه نظر بسیار خوشمزه میاد باید تست بشه :P
پگاه جان قرتی بازی رو خوب اومدید :))))
AntwortenLöschenالبته توش مقداری ارد و تخم مرغ هم هست که در واقع تو سمبوسه نیست :)