قارچ پلو


دنیا قارچ پلو خیلی وسیعه ، و هر کی از خودش رسپتی داره که میتونه این غذا رو به بهترین نحو خوشمزه و لذیذ ش کنه 
مدتی پیش قارچهای خیلی خوبی تو بازار دیدم که با توجه به اینکه نمیدونستم واسه چه کاری میخرم ، اونها رو خریدم :))
این قارچها خیلی بزرگ و سفت و گوشتی بودند ، شاید واسه همین هم منو هیپنوتیزم کردند 
و این هم روشی که من تهیه کردم 

مواد لازم :
قارچ ١٠٠ تا ٢٠٠ گرم 
پیاز بزرگ ١ عدد 
لیمو ترش ١/٤ 
سیر ٣ حبه 
برنج آبکش برای ٣ نفر 
زنجبیل تازه ١ تیکه کوچیک . میتونید از پودرش هم استفاده  کنید . زیره هم مناسب این پلو میتونه باشه 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
رب گوجه ٢ قاشق 

طرز تهیه :
برنج رو که مثل همه برنجهای دیگه آبکش میکنیم و کنار میزاریم 
قارچها رو خرد میکنیم و مقداری بهشون آب لیمو میزنیم که رنگش ثابت بمونه 
پیاز رو خرد کرده و تفت میدیم و قارچها رو اضافه میکنیم ، همراه با قارچ ادویه و سیر له شده و زنجبیل رنده شده رو اضافه میکنیم 


من در همین مرحله رب گوجه رو هم اضافه کردم تا رنگش بهتر شه 
بعد از کمی تفت دادن مقدار کمی آب اضافه میکنیم و میزاریم که جا افتاده شه 
بعد لابلای برنج آبکش کرده اضافه میکنیم 
قابل توضیح هست که میتونید از گوشت یا سبزیجات دیگه مثل جعفری و گیشنیز و غیره هم استفاده کنید 
برنج رو دم کنید و از خوردنش لذت ببرید 
نوش جان ، گیلدا 

* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی ، و علایق خانوادگی میباشد 









Kommentare

  1. با زنجبیل تا حالا ندرستیدم ، باید طعم گرمی داشته باشه ، به به ، دست گل گیلدا جونی درد نکنه :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، راستش من زیاد تو گرما سرما نیستم :)))))))))
      ولی خوشمزه بود

      Löschen
  2. به به گبلدا جون! چقدر دلم خواست! می دون یکه من خیلی به این پلوهای مخلوط علاقه دارم! دست گلت درد نکنه خیلی خوشمزه ست

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. پس شبو جون ، با کمال افتخار تقدیم میکنم عزیزم :)
      مرسی

      Löschen
  3. به به چه خوش آب و رنگ شده . نوش جونتون عزیزم .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عارفه جون ، جات خالی عزیزم

      Löschen
  4. Antworten
    1. وای ی ی ی پگاه جونم چه خوشحالم که اینجا میبینمت ت ت عزیزم م م
      مرسی گلم م م م

      Löschen
  5. منم خیلی قارچ دوست دارم گیلدا جون ،خیلی هوس انگیز شده .دستتون درد نکنه و نوش جان.باید امتحانش کنم

    AntwortenLöschen
  6. مرسی نازنینم ، من که خیلی دوست داشتم ، حالا باید با بلغور هم امتحان کنم ، چون دستور اصلیش با بلغور بود :)

    AntwortenLöschen
  7. هی واااااااااای من دوستش دارم

    AntwortenLöschen
  8. اره یادم بود که تو هم مثل من قارچ دوست داری :***

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts