قارچ پلو
دنیا قارچ پلو خیلی وسیعه ، و هر کی از خودش رسپتی داره که میتونه این غذا رو به بهترین نحو خوشمزه و لذیذ ش کنه
مدتی پیش قارچهای خیلی خوبی تو بازار دیدم که با توجه به اینکه نمیدونستم واسه چه کاری میخرم ، اونها رو خریدم :))
این قارچها خیلی بزرگ و سفت و گوشتی بودند ، شاید واسه همین هم منو هیپنوتیزم کردند
و این هم روشی که من تهیه کردم
مواد لازم :
قارچ ١٠٠ تا ٢٠٠ گرم
پیاز بزرگ ١ عدد
لیمو ترش ١/٤
سیر ٣ حبه
برنج آبکش برای ٣ نفر
زنجبیل تازه ١ تیکه کوچیک . میتونید از پودرش هم استفاده کنید . زیره هم مناسب این پلو میتونه باشه
نمک ، فلفل ، زردچوبه
رب گوجه ٢ قاشق
طرز تهیه :
برنج رو که مثل همه برنجهای دیگه آبکش میکنیم و کنار میزاریم
قارچها رو خرد میکنیم و مقداری بهشون آب لیمو میزنیم که رنگش ثابت بمونه
پیاز رو خرد کرده و تفت میدیم و قارچها رو اضافه میکنیم ، همراه با قارچ ادویه و سیر له شده و زنجبیل رنده شده رو اضافه میکنیم
من در همین مرحله رب گوجه رو هم اضافه کردم تا رنگش بهتر شه
بعد از کمی تفت دادن مقدار کمی آب اضافه میکنیم و میزاریم که جا افتاده شه
بعد لابلای برنج آبکش کرده اضافه میکنیم
قابل توضیح هست که میتونید از گوشت یا سبزیجات دیگه مثل جعفری و گیشنیز و غیره هم استفاده کنید
برنج رو دم کنید و از خوردنش لذت ببرید
نوش جان ، گیلدا
* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی ، و علایق خانوادگی میباشد
با زنجبیل تا حالا ندرستیدم ، باید طعم گرمی داشته باشه ، به به ، دست گل گیلدا جونی درد نکنه :)
AntwortenLöschenمرسی رزکم ، راستش من زیاد تو گرما سرما نیستم :)))))))))
Löschenولی خوشمزه بود
به به گبلدا جون! چقدر دلم خواست! می دون یکه من خیلی به این پلوهای مخلوط علاقه دارم! دست گلت درد نکنه خیلی خوشمزه ست
AntwortenLöschenپس شبو جون ، با کمال افتخار تقدیم میکنم عزیزم :)
Löschenمرسی
به به چه خوش آب و رنگ شده . نوش جونتون عزیزم .
AntwortenLöschenمرسی عارفه جون ، جات خالی عزیزم
Löschenعالی دستت درد نکنه
AntwortenLöschenوای ی ی ی پگاه جونم چه خوشحالم که اینجا میبینمت ت ت عزیزم م م
Löschenمرسی گلم م م م
مرسی گیلدا جونم <3
Löschen<3 <3 :**
Löschenعالی شده عزیزم
AntwortenLöschen:******
Löschenمنم خیلی قارچ دوست دارم گیلدا جون ،خیلی هوس انگیز شده .دستتون درد نکنه و نوش جان.باید امتحانش کنم
AntwortenLöschenمرسی نازنینم ، من که خیلی دوست داشتم ، حالا باید با بلغور هم امتحان کنم ، چون دستور اصلیش با بلغور بود :)
AntwortenLöschenهی واااااااااای من دوستش دارم
AntwortenLöschenاره یادم بود که تو هم مثل من قارچ دوست داری :***
AntwortenLöschen