آف لاف ماهی و پوره سیبزمینی


خیلی وقت پیش یک دستور از تلویزیون یاداشت کردم که به خاطر ترکیب ماهی و قارچ ، همش دوست داشتم تهیه اش کنم 
بعدها  که دقت کردم این دستور ی چیزی شبیه به همون پای چوپان هست ، که خود من هم با این نام به تازگی آشنا شدم :)) و واسه همین هم اصلا نمیدونم چرا با این نام خوانده مشه
به هر حال ما که از تیهه این خوراک لذت بردیم ، باشد که شما نیز پس از تهیه  لذت کافی رو ببرید :)) 

مواد لازم :
ماهی فیله ،  سیبزمینی پوره،  قارچ ، به اندازه لازم  ( میزان این مواد بستگی به ظرف شما دارد )
سیر ٢ تا ٣ حبه 
گوجه فرنگی ٢ تا ٣ عدد 
زنجبیل تازه ، ١ قاشق مربا خوری رنده شده 
پنیر گودا ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم 
نمک ، فلفل 

طرز تهیه :
سیبزمینی پوره شده رو بعد از سرد شدن با پنیر گودا مخلوط میکنیم ( بهتره که پوره  شما مخلوطی از شیر ، سیبزمینی ، جوز هندی و کره باشد )
سیر له شده را همراه  با زنجبیل تفت داده ، قارچهای خرد شده رو اضافه میکنیم و سپس گوجه رنده شده یا نگینی خرد شده را اضافه کرده 
نمک و فلفل را اضافه کرده به مدت ١٠ دقیقه میگذریم تا جا افتاده شود 
ظرف نسوزی  رو انتخاب کرده مقداری از مواد گوجه کف ظرف ریخته ، ماهی های نمک زده رو روی مواد گوجه قرار میدهم و دوباره مواد گوجه را روی ماهی ها ریخته 


در خاتمه با  مواد پوره سیبزمینی روی تمامی مواد رو پوشانده و میتونید با چنگال پوره رو فرم بدید 
یا اینکه پوره رو داخل قیف ریخته و با ماسوره خالی کنید 
در آخر ظرف را درون فر با حرارت  ١٨٠ درجه و به مدت ٣٠ دقیقه قرار میدهید ، تا روی سیبزمینی ها برشته شه 
نوش جان ، گیلدا 

* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد 









Kommentare

  1. خیلی هوس انگیزه گیلدا جون ،دستتون درد نکنه و نوش جان .من خوشحال می شم وقتی یه دستوری با ماهی می بینم ،آخه تنوع غذاهایی که با ماهی داریم کمه .خیلی خوشمزه به نظر میاد باید درستش کنم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی ارغوان جون ، من هم خیلی ایده های مختلف با ماهی رو دوست دارم
      و اون زمان هم که کیش زندگی میکردم ، یک کتاب آشپزی از یک جشنواره گرفته بودم که سبک پخت ماهی رو در انواع مختلف نوشته بود
      من هم خیلی ازش استفاده میکردم ، ولی اشتباه کردم که با خودم نیوردم :(
      و الان چند نمونه اون یادم هست

      Löschen
  2. یعنی من اگر این خوراک رو برای شوهرم بپزم ، به ما هیچی نمیرسه :))))) عاشق ماهی هست و اونم این مدل قر و فری ، دست گل گیلدای ماهی دوست درد نکنه

    AntwortenLöschen
  3. ها ها ، پس از قرار معلوم رقیب سر سخت من هست رزکم :)))))))
    فقط از الان گفته باشم من سر ماهی و کباب کوبیده با کسی شوخی ندارم :))))))))
    مرسی عزیزم

    AntwortenLöschen
  4. salam gilda jannnnnn bah bah bazam ze dasture ali ba mahi mamnun az dasturaye khubet azizam

    AntwortenLöschen
  5. سلام عزیزم جون ، عزیزم ، کم پیدا بودی ؟؟؟؟
    مرسی از لطفت گلم ، و خوشحالم که باز میبینمت

    AntwortenLöschen
  6. man fadat besham kadbanu in koja bud ke man dir didam .merci golam aliye

    AntwortenLöschen
  7. خدا نکنه نازنینم ، بخدا همین جاها بود :))
    حالا ایرادی نداره ، تو بیا من خودم برات سفارشی درست میکنم <3 <3

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts