Donnerstag, 27. Dezember 2012

ژله تخم مرغی


خیلی وقت پیشها براتون ژله میگو رو گذاشته بودم این هم همون ترکیب هست ولی با قالب دیگه و مواد دیگه 
اینجا از پوست تخم مرغ به جای قالب استفاده کردم واز سوسیس بجای میگو 
ی مقدار هم به هویجها شکل دادم 
طبق دستور قبلی واسه هر ۱ لیوان آب مرغ  ۲ عدد برگ ژلاتین استفاده میکنم 
داخل تخم مرغهای خالی مواد ژلاتین و سبزیجات و کالباس رو خالی کردم و داخل همون ظرف تخم مرغها داخل یخچال میزارم تا خودش رو بگیره 


تقریبا به ۱ روز وقت احتیاج داره تا خودش رو بگیره 
نوش جان ، گیلدا 















Kommentare:

  1. kheli ghashange vaghan ke honarmandi azizam :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی دوست عزیزم ، خیلی لطف داری نسبت به من :)

      Löschen
  2. ای هنرمند من ، ای کدبانو ، ای خانووم ، ای دوستم ، من چرا این پستت رو ندیده بیدم ، دسسسست گلت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. رزکم ، به قول سودابه جون ، منو چسبوندی به سقف با این حرفات :)))
      لوس میشم ها ا ا ا :)) عزیزم شاید واسه این اون پست قدیمی رو ندیدی که اولین کارهام بوده

      Löschen
  3. ey vay manam in post o nadideh budam, gilda jun cheghadr khoshgele, be ghole Rozi: ey honarman ey kadbanu..... busssssssss

    AntwortenLöschen
  4. ای ی ی ی وای ی ی ی نازنینم م م ، مرسی ی ی ی :***
    هما جون لوسم نکن فدات شم ، اینو همه بلد هستند ، فقط من کمی وقت بیشتر از شماها داشتم :))

    AntwortenLöschen
  5. خیلی نازن گیلدا جون دستت درد نکنه
    منم خیلی وقته دوست دارم یه بار یه همچین ژله ای رو امتحان کنم ولی راستش حس می کنم طعم خوبی نداشته باشه, نمی دونم حس می کنم مثه اب مرغ یا گوشتی می شه که تو یخچال می بنده و خیلی ام خوشمزه نیست همینطوره؟ یا من اشتباه می کنم
    چون اگه درست کنم یه موقعی درست می کنم که مهمون داشته باشم می خوام طعمشم خوب باشه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لاله جون
      راستش رو بخواهی من هم اول دوست نداشتم ، به نظر من طعمش با سالاد خیلی خوبه
      خود من هم خوردن سوپ سرد رو از آلمانی ها یاد گرفتم ، چون اینها صفای سرد زیاد دارند
      باید خودت یک بار امتحان کنی عزیزم ، من همراه با آب مرغ ۱ عدد قرص مرغ هم میریزم ، که به طعمش خیلی کمک میکنه

      Löschen
  6. خیلی ناز شدن دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنون لیلای نازنین :***

      Löschen
  7. واییییییی که خیلی‌ خوشگل شدن گیلدا جون . مرسییییییییی

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی عارفه جونم م م م :****

      Löschen
  8. گیلدا جون خیلی خوشگل شدن! خیلی هم شیکه!اتفاقا چند وقت دیگه یه مهمونی دارم , درستش می کنم! ممنونم عزیزم!

    AntwortenLöschen
  9. مرسی شبو جونم ، موفق باشی گلم ، خبرش رو بده :))

    AntwortenLöschen
  10. وای اینها خیلی خوشگلن من چند وقت پیش تو یکی از این پیجهای فیسبوک این عکسو دیدم گفتم حتما از این سایت خارجیهاست نمیدونستم کار تواِ ای ول دستت درد نکنه
    منم با لاله موافقم من چند تا دستور این نوع ژله را داشتم ولی همش میترسم درست کنم مزه خوبی نداشته باشه ولی به قول تو باید امتحان کرد ممنون هر دستوری به زبان فارسی نوشته شده باشه عالیه

    AntwortenLöschen
  11. ها ها . مرسی سالومه جون :))))
    اره عزیزم ، چون خودم به این نتیجه رسیدم که هر چیزی رو اگه خوشم هم نمیاد ، واسه ۱ بار امتحان کنم

    AntwortenLöschen