Donnerstag, 13. Dezember 2012

کوکی بادامی موجدار



این هم یک کوکی بادامی لذیذ و یک ایده گرم واسه روزهای سرد سال نو :)
چند روز پیش این شیرینی رو تو یک عکس که همراه با انار های دانه شده بود دید ، و قول داده بودم که دستورش رو هم براتون بزارم
سشوما میتونید این کوکی ها رو هر جور که دوست دارید قالب بزنید ، ولی از اونجایی که خمیر نسبتا شلی داره ، بهترین کار اینه که تو نایلون فریزر یا کیسه ریخته و با ماسوره روی سینی فر خالی کنید
و اما طرز تهیه و مواد
لازم

مواد لازم :
ارد ۱۷۵ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
کره نرم ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر بادام ۵۰ گرم
در صورت تمایل مقدری وانیل شکری یا هر طعم دهنده دیگه
مقداری خلال بادام یا بادام نگینی ، که من از تفت داده اون استفاده کردم

برای سوس شکلات این کوکیها احتیاج به :
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم


طرز تهیه :
شکر و ارد را با هم دیگه از الک رد کنید
کره ، تخم مرغ و وانیل را با هم خوب میکس کنید ، و ارد و شکر رو با هم کم کم به مواد قبلی اضافه کنید
و در آخر کم کم پودر بادام رو اضافه کنید






مواد تهیه شده رو داخل کیسه یا نایلون خالی کنید و با ماسوره دلخواه به صورت موج دار روی کاغذ روغنی نقش بدید
کوکی ها رو داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار بدید
بزارید که کوکی ها خنک شند و در این مدت سوس شکلات رو تهیه کنید




شکلاتها رو خرد کرده و همراه با کره به صورت بن ماری آنها رو آب کنید
کوکیها رو داخل شکلات کنید و بزارید روی کاغذ روغنی تا خشک باشند و همون موقع مقداری بادام روش بریزید 



در آخر هم این کوکیها رو همراه با چی یا قهوه نوش جان کنید :)
نوش جان ، گیلدا






Kommentare:

  1. به به! چه خوشگل شدن! چایی رو بریز که اومدم

    AntwortenLöschen
  2. بدو ، بدو ، منتظرم :))))))

    AntwortenLöschen
  3. د نه بکن ، این وقت شب من کوکی از کجا بیارم ، این رو تو فیس بوک هم گذاشتی رفت رو مغزم ، عاشقش شدم :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قابلت رو نداره عزیزم ، بیا برات درست کنم :))))

      Löschen
  4. عاشق موجداریش شدم من :)))))))))

    AntwortenLöschen
  5. گیلدا خانوم نازنین من این شیرینی را پختم تو فر که رفت خیلی پهن شد و هیچی از موجداریش نموند میشه بگید اشکالم کجا بوده؟ همه مواد را به دقت اندازه گرفته بودم ممنونم

    AntwortenLöschen
  6. خاطره جان، احتمال میدم واسه حرارت فر باشه
    البته اگه موارد گفته شده رو درست انجام داده باشید ، مشکل فقط حرارت فر هست
    این مسله که فر حتما به اون گرمای لازم رسیده باشه خیلی مهمه ، چون اگه اینجور نباشه ، زمان پخت تغیر میکنه و در نتیجه شکلش هم همینجور

    AntwortenLöschen
  7. cheghadr khoshgelan ina Gilda jun. 3 ta soal daram ostad: ru kodum tabagheh az fer bayad baseh?
    va age pankeye fer ro roshan konam bayad harart ro kam konam?
    sevom inke 20 daghigheh baraye dagh kardane fer kafiyeh ya kame? mercccccciiiiiiiiiii bebakhshid ke in hame soal kardam busssssss

    AntwortenLöschen
  8. فدات شم عزیزم ، این چه حرفیه ، تو ١٠٠٠٠٠ تا سوال کن
    اول اینکه طبقه وسط گذاشتم
    سعی کن از پنکه استفاده نکنی ، چو کاملا حرارت فر رو تغیر میده و تقریبا ٢ برابر میشه
    بله عزیزم ، ٢٠ تا ٢٥ دقیقه کافیه
    موفق باشی گلم :*****

    AntwortenLöschen
  9. سلام گیلدا جون . من این شیرینی های خوشمزه تو درست کردم . عالییییی شد. ممنونمممممم
    فقط یه سوالی اینکه این خمیره یکم زور میخواست تا از قیفم بیاد بیرون به نظرت اشکالش چی بوده ؟ بعد اینکه مثل شما نمیتونستم پیچش بدم میشکست :) ممنونم بازم

    AntwortenLöschen
  10. سلام گیلدا جون . من این شیرینی های خوشمزه تو درست کردم . عالییییی شد. ممنونمممممم
    فقط یه سوالی اینکه این خمیره یکم زور میخواست تا از قیفم بیاد بیرون به نظرت اشکالش چی بوده ؟ بعد اینکه مثل شما نمیتونستم پیچش بدم میشکست :) ممنونم بازم

    AntwortenLöschen
  11. سلام پریسا جان ، ممنونم از توجهت عزیزم
    در مورد سوالتون باید بگم که این خمیر کمی سفت میشه ولی نه اونقدر که مشکل آفرین باشه
    البته این رو هم باید در نظر گرفت که آردها با هم فرگ هدارند ، و امکان داره ١ ارد احتیاج به رطوبت بیشتی داشته باشه تا ارد دیگه
    یا اینکه تخم مرغهای کوچیک و بزرگ میتونه کلی رطوبت خمیرها رو تغیر بده
    از اونجایی که هم خمیرش براتون سفت بود و هم موقع خروج میشکست ، فقط میتونم احتمال بدم که خیلی خشک بوده
    میتونید با اضافه کردن ١ تا ٢ قاشق شیر مشکل رو حل کنید :)

    AntwortenLöschen
  12. ممنونم گیلدا جون :) ممنون انقدر با حوصله جواب میدی

    AntwortenLöschen
  13. یه سوال دیگه گیلدا جون تو اینجور شیرینی ها میشه از نصف کره نصف روغن جامد استفاده کرد؟ ممنونم

    AntwortenLöschen
  14. بله میتونید ، البته میگند برای شیرینی ها بهترین روغن همون روغن خودمونه که ایران هست و اصلا آب توش نداره و شیرینی رو نرمتر میکنه
    چون کره هم داخلش آب داره ولی باز میشه ازش استفاده کرد
    ولی بعضی از شیرینی ها مثل شیرینی نخودچی یا نان برنجی و غیره ..... حتما باید از روغن خالص شیرینی پزی که آب در اون نیست استفاده شه

    AntwortenLöschen