Freitag, 21. Dezember 2012

تارت شکلاتی




این یکی از خوشمزه ترین تارتهایی  بود که تا به حال خوردم ، خوب کی از شکلات بدش میاد ؟؟ :))) 
بهتون پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنید ، و قول میدم که مشتریش بشید 
مقادیری رو که میگم واسه ۱ تارت بزرگ یا ۲ عدد تارت کوچیک هست ، و بخاطر همین من نصف کردم 
درضمن بگم که این خمیر از اونجایی که خیلی نرم و لطیف بود میتونه واسه هر نوع تارتی استفاده شه 

مواد لازم برای خمیر تارت 
آرد ۲۵۰ گرم 
کره ۱۲۵ گرم 
پودر شکر ۱۲۵ گرم 
تخم مرغ  ۱ عدد 

مواد لازم برای شکلات تارت :
شکلات رنده شده ۳۰۰ گرم ( من از نوع تلخش استفاده کردم ) 
خامه ۳۰۰ میل 
شکر ۳ قاشق غذا خوری 
تخم مرغ ۲ عدد 

طرز تهیه :
تخم مرغ , کره را زده تا سفید شود و پودر شکر رو اضافه  کنید و سپس آرد الک شده را اضافه کنید ، خمیر بسیار نرمی خواهید داشت  که بهتره اونو داخل نایلون به مدت ۱ ساعت  داخل یخچال استراحت بدید 
خمیر رو باز کنید ( دقت کنید که نازک نباشه ) و با کمک وردنه روی ظرف مورد نظرتون منتقل کنید و وقتی خوب جا به جا کردید ، دوباره با وردنه روی ظرف رو بکشید تا اضافه خمیر راحت بریده شه 
و کمک چنگال سوراخهایی روی خمیر ایجاد  کنید ، و دوباره ۳۰ دقیقه داخل یخچال بزارید 


بعد از استراحت در یخچال روی  تارتها کاغذ آلمینویم قرار  داده و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه بزارید تا کمی پخته شه 
برای قسمت شکلاتی اون هم شکر و خامه رو بزارید تا با هم بپزه و بعد شکلات خرد شده را اضافه کنید و بزارید کمی بپزه 
بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها رو داخلش بزنید و خوب هم بزنید ، اگه مایل بودید میتونید از وانیل هم در این قسمت  استفاده کنید 



مواد رو روی نان تارتها ریخته و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه و با حرارت ۱۲۰ درجه بزارید که بپزه 
بعد از خنک شدن میتونید لذتش رو ببرید 
نوش جان ، گیلدا 






Kommentare:

  1. یعنی درسته تو حلقم :)))))))))))))
    عاشقشم گیلدا جونم :***

    AntwortenLöschen
  2. امان از دست تو :))))))))))))
    عزیزم جات خالی بود :***

    AntwortenLöschen
  3. قربون دستت خواهر من همین برش رو ٔبر میدارم . دوست میدارم خیلی‌ زیاد . دستت درد نکنه گیلدا جون .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. باشه عارفه جون این هم مال تو :))))

      Löschen
  4. خوب رزی که همه شو کرد تو حلقش, عارفه ام که اون برش روئیه رو
    برداشت منم مجبورم آب دهنم و قورت بدم بگم وصف العیش نصف العیش
    ***
    نوش جونتون عزیزم

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. لاله جون باز دارم ، خودت رو ناراحت نکن ، پاشو بیا :))))***

      Löschen
  5. عارفه جونم با هم تقسیم کنیم؟ منم تا دیدم می خواستم بگم اون برشه مال من!!!!!

    AntwortenLöschen
  6. شبو جون ، اون پشتش هم همینه ، اون بزرگتره ، اونو تو بردار :)))
    وگرنه دیگه همون هم تمام میشه :)))

    AntwortenLöschen
  7. سلام گیلداجان از ظاهر تارت اینطور بنظر میرسه که واقعا بایدخوشمزه باشه ،حتما امتحانش میکنم.اگه وقت کردی یه سر بمن هم بزن خوشحال میشم

    AntwortenLöschen
  8. سلام مریم جان ، مرسی از نظرتون
    و همینجور دعوتت عزیزم
    من شما رو در لیست خودم دارم

    AntwortenLöschen
  9. به به چه عالیییییییییییییییییی .

    AntwortenLöschen
  10. مرسی زینب جان ، لطف داری عزیزم

    AntwortenLöschen
  11. خامه رو بذاریم روی حرارت خراب نمیشه؟؟
    خامه صبحانه منظورتونه؟؟

    AntwortenLöschen
  12. نیلوفر جان ، این خامه که براش استفاده کردم به صورت مایع هست ، که معمولا واسه خامه کیک هم استفاده میکنند
    یعنی وقتی که با همزن بزنید ، سفت میشه
    و هیچ مشکلی در برابر حرارت نداره

    AntwortenLöschen
  13. ببخشید توی خمیر پای اگر به جای کره از روغن هیدروژنیزه استفاده کنیم نسبت ها باید عوض بشن؟

    AntwortenLöschen
  14. ستاره جون من اصلا نمیدونم این چه روغنی هست که شما گفتید ؟ !! :))))

    AntwortenLöschen
  15. گیلدا جون ببخشید که من هی بهت سر میزنم و مزاحم میشم
    خوب دستورات خوشمزه است چی کار کنم؟؟
    میخواستم اینو درست کنم یه سوال پیش اومد برام
    اون قسمت که نوشتین بعد از استراحت خمیر توی تارتها کاغذ آلمینویم قرار بدیم
    رو درست متوجه نشدم یعنی دیواره ها پوشیده نشه؟فقط گردی وسط رو کاغذ بزاریم روش؟
    یا اینکه کل تارت رو با کاغذ المینیوم پوشش بدیم؟
    ببخشیدا هی دردسر میشم برات :(

    AntwortenLöschen
  16. ها ها , قربونت شادی جون
    اصلا خودتو ناراحت نکن , چون من هم واسه همین کار اینجا هستم که اگه بلد بودم جواب بدم :))))
    عزیزم اشتباه تایپی بود که الان درست میکنم منظور اینه که روی خمیر نه توی خمیر :))
    میتونی فقط ی کاغذ آلمینیومی روش بزاری که رنگ نان تارت تیره نشه , لازم نیست که بپیچی یا محکمش کنی
    و بیشتر هم دور تارت مهمه چوب بیرون میمونه , و داخلش چون با شکلات پر میشه , تعقیر رنگش مهم نیست

    AntwortenLöschen
  17. ممنون عزیزم از پاسخگویی و وقتی که میزاری :*

    AntwortenLöschen
  18. خواهش میکنم عزیزم

    AntwortenLöschen