Mittwoch, 31. August 2011

خوراک گل کلم


شده گاهی اوقات حوصله غذا پختن ندارید و میخواهید خیلیسریع  یک خوردنی دست و پا کنید 
این یکی از اونهاست  :))) البته اون موقعها که تو خونه گرم والدین زندگی میکردم ... غذای شب ما همیشه مختصر بود 
و این یکی از اونها بود که مادرم تو لیستش داشت 
ترتیب آماده کردنش خیلی راحته 
مقداری گل کلم رو خرد کرده و میزارید تا بپزه ، البته باید دقت کرد که له نشه 
سپس داخل آبکش بریزید و جداگانه مقداری کره رو با ۲ قاشق روغن مایع داخل تابه ریخته . مقداری رب گوجه بزنید و چند تا حبه  سیر له شده اضافه کنید و بعد  گل کلمها رو بهش اضافه کنید و تفت بدید 
میتونید از گوجه تازه یا پیاز سرخ شده هم استفاده کنید 
و در آخر مقداری آب لیمو روی گل کلمها بریزید ، بهتره کمی زیره هم به غذای خودتون اضافه کنید :))
من گاهی اوقات از جعفری خرد شده هم استفاده میکنم
به هر حال این گل کلمها به همین سادگی پخته میشه ولی کلی لذت درش هست :)
نوش جان ، گیلدا 




Dienstag, 30. August 2011

سوپ عدس قرمز با گوجه


من همیشه میمونم که با عدس قرمرز  چه کارهای میشه کرد .
اینجا میخواهم ی سوپ بسیار ساده رو که با عدس قرمز درست میشه به شما معرفی کنم 
این سوپ بر خلاف  شکل و انتظار ، خیلی خوشمزه میشه 
در ضمن باید بگم که بسیار کم چرب و کم کالری  هست ، که در آخر خواهم نوشت 
مواد لازم 
گوجه ۲ عدد 
سیر ۲ حبه 
پیاز قرمز ۱ عدد 
عدس قرمز ۵۰ گرم 
شیر نارگیل ، ۱۰۰ میل 
آب مرغ ، یا قرص مرغ به مقدار لازم 
پودر فلفل قرمز تند ، نمک ، 
مقداری کشنیز 
گوجه ها و پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهم ، سپس سیر را به صورت له شده اضافه کنید 
بعد از کمی تفت دادن ، عدس ، شیر نارگیل ، آب مرغ به حدی که روی عدس ها را  بگیرد ، را اضافه کنید 
در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید ، 
این سوپ در مدت زمان بسیار کوتاهی پخته میشود 
در آخر مقداری گشنیز خرد شده روی سوپ سرو شده بریزید 
مقدار  چربی این غذا ۱۲ گرم بوده ، و کالری ان ۲۴۰ میباشد 
نوش جان ، گیلدا 







Sonntag, 28. August 2011

قیف خامه ای



این هم یک شیرینی بسیار راحت ولی در عین حال زیبا و خوشمزه 
واسه این شیرینی به مواد کمی احتیاج هست ،، ولی کار دستی فراوان و سرگرم کننده 
این شیرینی قیفی رو از توی یک مجله نگاه کردم ، با این تفاوت که داخل اون با کرم پاستییر پر شده بود  و من با خامه پر کردم 
شما احتیاج به مقداری خمیر ۱۰۰۰ لا ، خامه زده شده و قیفهای مورد نظر دارید
ابتدا قیفها رو با هم درست میکنیم
من واسه این کار از یک بستنی قیفی استفاده کردم ، و کاغذ آلمینومی رو بریدم , دور بستنی چندین بار پیچیدم تا قالب تقریبا کلفت باشه و توان خمیر رو داشته باشه 




سپس خمیر رو به صورت درازا بریده و با دقت از پایین قیف  شروع به پیچیدن  کرده 
دقت کنید که خمیر کاملا خشک باشد ، در غیر این صورت به کاغذها چسبیده و به راحتی جدا نخواهد شد 







در هنگام پیچیدن  اصلآ فشار به خمیر نیاورید  و فقط خمیر را کمی  روی لایه اولی قرار داده و به پیچیدن  ادامه دهید ، آخر کار را با یک قطره آب محکم کنید 
سپس قالبها را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی شوند قرار دهید 
بگذارید کاملا سرد شوند ، و داخل آنها را با قیف پر کنید 
نوش جان ، گیلدا 










Samstag, 27. August 2011

دلمه قارچ



بله ه ه ه ه همونجوری که بیشتر دوستان حدس زدن ، این دلمه قارچ با پوره سیب زمینی هست 
و سوسن عزیز دقیقا به موضوع  که قارچ Portobello  با مواد گوشتی پر شده اشاره کردند 
قارچهای پورتوبلو قارچی بسیار بزرگی هست که مناسب برای دلمهای مختلف هست 
شما میتونید این قارچها رو با انواع سبزیجات یا مواد گوشتی پر کنید و روی اون بجای پوره پنیر پیتزا بریزید 
من از پیاز سرخ کرده ، گوشت چرخکرده ، جعفری ، و خود ساقهای قارچ که باید برای این کار کنده شوند ، استفاده کردم 
ادویه دلخواه رو زده و داخل قارچها رو پر میکنیم 



روی مواد داخل قارچ را هم با پوره سیب زمینی  پر کردم 




به این صورت که سیب زمینی را پختم ، خوب له کردم و با مقداری شیر و کره و پودر جز هندی و نمک مخلوط کردم ، به حدی شیر بریزید که پوره شل نباشه 
و با  کمک قیف روی گوشت ها  ریختم و واسه مدت که روی انها طلایی بشه توی فر گذاشتم 
نوش جان ، گیلدا 


Mittwoch, 24. August 2011

خوراک کوفته قلقلی


یک غذای کاملا ساده که تو خونه ما طرفدار زیادی داره :)))
کوفته قلقلی که معرف حضور همگان هست


واسه درست کردن این غذا :
نیم کیلو گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و ۲ عدد نان تست خیس شده خوب مخلوط کردم ( میتونید با ماشین میکس هم بکنید ) و ازش گلوله های به اندازه نارنگی کوچیک درست کردم 
داخل تابه  مقداری پیاز داغ کردم و چند حبه سیر رو خرد شده رو اضافه کردم ، مقداری رب گوجه زدم  و آب  و آب لیمو رو همراه با  نمک و فلفل و اضافه کردم 
آب که به جوش آمد ، کوفته ها  رو با دقت داخل سس قرار  دادم
جداگانه چند عدد سیبزمینی خلال درشت رو کمی سرخ کردم به در آخر کار روی کوفته ها گذاشتم تا کمی هم بخار پز شه
اگه دوست داشتید میتونید از هویج هم استفاده کنید , متاسفانه در دسترس نداشتم 
امتحان کنید ، خیلی خوشمزه هست 
نوش جان ، گیلدا 



Dienstag, 23. August 2011

خمیر پیتزا


چند روز قبل یک پست از پیتزا گذشته بودم 
خیلیها دنبال دستورش میگشتند ، این بود که تصمیم گرفتم یک بار دیگه این دستور رو بذارم
مواد لازم برای خمیر پیتزا 
آرد ۴۰۰ گرم 
خمیر ترش ۲۱ گرم 
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری 
نمک ۱ قاشق چای خوری 
در صورت تمایل ، مقداری پودر آویشن 
آب ولرم ۲۰۰ میل 
با این مقادیر میتونید ۲ عدد پیتزای بزرگ درست کنید 
خمیر ترش را داخل ۱۰۰ میل آب انداخته و میگذرد تا خوب حل شود ، دقت کنید که آب حتما ولرم باشد 
سپس تمام مواد خشک را مخلوط کرده و١٠٠ میل  آب باقیمانده  را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید ، به مدت ۴۵ دقیقه و در جای گرم به خمیر استراحت دهید تا حجم ان ۲ برابر شود 
این خمیر بسیار پوک و لطیف بوده ، سعی کنید در هنگام باز کردن ان را زیاد نازک نکنید 



مواد لازم برای سس پیتزا 
من از یک سس کاملا ساده  استفاده کردم 
یعنی مقداری سس کچاپ رو با  سیر رنده  شده ، مقداری پودر آویشن ، و نمک ، و ۱ قاشق روغن زیتون مخلوط کردم ، اگر فکر کردید سس شما خیلی غلیظ میباشد میتونید از چند قاشق آب استفاده کنید 
خمیر را پهن کنید و سس مورد نظر را روی روی خمیر بمالید 
کمی پنیر پیتزا  را روی سس ریخته و باقی را روی مواد تشکیل دهنده پیتزا بریزید 
من از این مواد استفاده کردم 
زیتون ، فلفل سبز تند ، کالباس ، پیاز ، قارچ فلفل دلمه ای ، پیازچه و سالامی 





باقی پنیر را اضافه کرده و پیتزا را داخل فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید 
نوش جان ، گیلدا 




Montag, 22. August 2011

خورشت بامیه




 این هم ناهار امروز ما بود ..خورشت بامیه 
نمیدونم اصلیت این خورشت از کجا باشه ...چون من با رسپتهای مختلفی آشنا شدم 
به هر حال این روشی هست که من درست میکنم ..اومیدوارم که شما هم خوشتون بیاد

مواد لازم 
گوشت گوسفندی ، بمقدار لازم 
بامیه ، که ساقه ان را پاک کرده و کمی در روغن تفت داده باشد 
گوجه ، ۱ تا ۲ عدد ...سرخ شده 
پیاز ، ۲ عدد 
رب گوجه 
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، ادویه دلخواه 
آب لیمو یا  آب غوره و یا خود غوره 
ابتدا پیازها را سرخ کرده و تکه های گوشت را اضافه کنید و مقداری همراه با رب گوجه تفت دهید 
بگذارید تا کمی گوشت نیم پز شود ، نمک و ادویه و فلفل و بامیه ها را در این مرحله اضافه کنید 
شما میتونید از بامیه کنسروی نیز استفاده کنید ... فقط دقت داشته باشد که در آخر ، به خورشت اضافه کنید ، چون بامیه کنسروی پخته شده میباشند 
بامیه سرشار از ویتامین C و همینطور A و B میباشد
* باید به مطلب بالا اینو هم اضافه کنم که ، هنگام پاک کردن بامیه دقت کنید که به پوستش آسیبی نرسه 

چون موجب میشه که هنگام پختن لزج بشه ...و همینطور قسمت کلاهک بامیه رو با چاقو جدا نکنید 
نوش جان ؛ گیلدا 


عکس بالا و این عکس رو , همینجور که میبینید با سیبزمینی سرخ کرده تهیه کردم :)



Sonntag, 21. August 2011

کافه گلاسه


وقتی هوا گرم میشه ، اولین خوراکی که به ذهن آدم میرسه ، نوشیدنی هست 
یعنی میخواهم بگم که هوا دیگه خیلی  کولاک کرده :)))))))))

این هم یک نوشیدنی آشنا : کافه گلاسه 
واسه این نوشیندی پرطرفدار احتیاج به مقداری کافی که با آب یا شیر پخته باشید دارید 
 که البته با شیر تلخی کمتری خواهدداشت 
چند قاشق بستنی وانیلی و به هر نسبتی که دوست دارید شیرین باشه ، شکر یا عسل 
دقت کنید که کافی باید سرد باشه تا بستنی رو بهش اضافه کنید 
و مهمتر از همه احتیاج به یک هوای گرم خواهیم داشت :)))
نوش جان ، گیلدا 



Freitag, 19. August 2011

کرم پاتیسیر با خمیر فیلو


بعضی از دوستان دستور کرم پاتیسیر رو خواسته بودند 
این دستوری هست که من انجام دادم 
باید ببخسشید که کمی در این دستور رو میذارم ، ولی بالاخره تونستم این کرم رو همراه با الهام گرفتن , یکی از کارهای منیژه جون ادقام کنم ، و تحویل شما دوستان بدم 
مواد لازم 
من بر اساس لیوان این پیمانه ها رو میگم 
کره ۱/۳ پیمانه 
شکر ۱/۲ پیمانه 
وانیل ۱ قاشق چای خوری 
شیر ۱ پیمانه 
آرد ۱ قاشق غذا خوری ، میتونید از آرد ذرت هم استفاده  کنید 
زرده تخم مرغ ۲ عدد 
شیر را با آرد مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یک دست شود ، سپس روی حرارت گذاشته و هم زده تا خمیر یک نواختی شود ، سپس کره را نیز اضافه کنید 
زرده ها ، وانیل و شکر را خوب زده تا کشدار شود ، و سپس به مخلوط قبلی اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بگذارد تا بپزد 
بگذارید کرم خنک شده و سپس از ان استفاده کنید 
من در اینجا از خمیر فیلو استفاده کردم ، و انها رو به صورت مکعب بریده و داخل فرمهای مافین قرار دادم و بعد از مالیدن مقداری کره به سطح خمیر ، کرم را داخل خمیر ریخته و خمیر را روی هم آوردم 





دوباره روی خمیر ها را چرب کردم و آنها را به مدتی که روی خمیر طلایی شود درون فر قرار دادم 
و بعد از پایان کار روی اون کمی عسل ریختم ، البته شما میتونید از شربت هم استفاده کنید 
نوش جان ، گیلدا 



Mittwoch, 17. August 2011

استانبولی



استانبولی یک پلوی  خوشمزه که منو همیشه یاد بچگیام میندازه ...این غذا رو مادر بزرگم خوب درست میکرد 
و شاید به خاطر اینه که خاطرات خوبی ازش دارم 
 فرق این غذا با لوبیا پلو اینه که توش لوبیا نداره و از سیبزمینی توش استفاده میشه 
من در این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده کردم ، که شما میتونید از گوشت قیمه استفاده کنید , خیلیها هم اصلا گوشت نمیریزند , چون معتقد هستند که این پلو اسمش رو از همون سیبزمینی ها میگیره و گوشت نداره 
البته این قسمت طبق معمول بر میگرده به عادت خانوادگی که طبق این عادت ما هویج هم ,میریزیم   به خواست خودتونه که باشه یا نباشه

مواد لازم :
٢ عدد گوجه فرنگی خرد شده 
پیاز ۲ عدد 
هویج ١ عدد  
سیب زمینی نگینی 
مقداری رب گوجه 
ادویه دلخواه 
و ۱۰۰% برنج آبکش شده

طرز تهیه :
پیاز را سرخ کنید و گوشت و سیبزمینی را هم زمان به ان اضافه کنید ، سپس گوجه رو اضافه کرده و کمی تفت بدید و رب را مخلوط کنید 
و در آخر هویجها را اضافه کرده و مواد را لابلای برنج آبکش بریزید . و طبق دیگر پختها ، برنج رو بگذارید تا دم بکشه 
نوش جان ، گیلدا 




Montag, 15. August 2011

Kohlrouladen - دلمه کلم برگ






دلمه غذای شناخته شده ای هست که ملیتهای مختلف با رسپتهای گوناگون ، اونو درست میکنند 
در آلمان این نوع دلمه به اسم Kohlrouladen شناخته شده ، که به همان معنای کلم پیچیده شده است 
البته من دلمها رو به روش ایرانی پر کردم، ولی روش آلمانی اون , تنها از گوشت چرخ کرده استفاده میشه 
 مقادیر این غذا بسته به میل خودتان میباشد ، شما میتونید هر کدام از این مواد را کم یا زیاد کنید



مواد لازم :
مقداری برگ کلم 
لپه نیم پز شده 
برنج نیم پز شده 
سبزی دلمه شامل تلخون و ریحون 
رب گوجه
گوشت چرخ کرده 
ادویه دلخواه ، که من از زیره ، تخم گیشنیز ، زردچوبه و نمک و فلفل استفاده کردم
* مواد بالا رو به میل خودتون میتونید تغییر بدید

 ابتدا برگها را با دقت جدا کرده و قسمت ساقه برگ را که سفترو سفید میباشد با چاقو ببرید سپس همراه با آب و نمک و ۱ قاشق سرکه بگذارد تا بپزد 



دقت کنید که فقط باید از حالت خشکی در بیاد که بتونید  توش مواد رو بپیچید و نباید له شه 




لپه و برنج را با هم گذاشته تا نیم پز شود ، و بعد از خنک شدن با گوشت و سبزیجات مخلوط میکنیم ، در این قسمت میتوانید ادویه را نیز اضافه کنید
و همینطور کمی از ادویه را میتوانید داخل سس این غذا کنار بگذارید
از مواد داخل برگهای پخته شده ریخته و شروع به پیچیده ان میکنید ، بهتر از از قسمت ساقه شروع کنید




داخل ظرفی ، مقداری روغن ریخته و رب گوجه را کمی تفت داده و آب اضافه کرده ، و دلمه ها بعد از جوش آمدن آب داخل ظرف با دقت قرار دهید
مقدار آب باید تقریبا تا روی دلمها را گرفته باشد . حرارت گاز را کم کرده تا شکل دلمها به هم نخورد



دلمه های که میبینید بسیار کوچیک بود و مدت ۳۰ دقیقه به پخت احتیاج داشت
نوش جان ، گیلدا




Samstag, 13. August 2011

سوسیس بندری - جنوبی



این هم یک غذای بسیار ساده جنوبی که من تو جنوب ایران آشنا شدم باهاش و بسیار لذیذ و راحته و همینطور تند
من اینو از یک دوست جنوبی یاد گرفتم و امکان داره هر کس به روش خودش اینو درست کنه
اجازه بدید که طرز تهیه اونو خدمتتون بگم
مواد لازم این غذا
سیب زمینی نگینی
سوسیس که حلقه حلقه کرده باشید
پیاز ، هر چی بیشتر بهتر
نمک ، فلفل قرمز تند ، زردچوبه
رب گوجه
اول سیبزمینی ها و سوسیس ها و پیاز رو جداگانه سرخ کردم
  


 و بعد مقدار چند قاشق رب گوجه رو تو روغن تفت دادم و بهش آب اضافه کردم ، و اول سیبزمینی ها رو ریختم تا کمی پخته شن و لعاب پس بده
و ۵ دقیقه آخر هم بقیه مواد رو اضافه کردم
این غذا با نان میل میشه و یکی از مشخصات اون تند و تیز بودنش هست
نوش جان ، گیلدا 




Mittwoch, 10. August 2011

سالاد Mozzarella


یعنی از این راحتترو خوشمزه تر امکان نداره ... سالاد محبوب من  ^_^ ( چون توش پنیر داره ) 
سالاد پنیر Mozzarella با گوجه و ریحان  و چند قطره روغن زیتون و سس بالزامیک ..... به به چه شود 

گیلدا





Dienstag, 9. August 2011

بورک گل - ترکیه



این یک غذای ترکی هست که اینجا به صورت آماده تو مغازهای ترکی میتونید پیدا کنید 
و من خیلی دوست دارم ، بخاطر اینکه عاشق غذاهای خمیری و همینجور پنیر هستم 
مواد تشکیل دهنده این غذا عبارتند از :
اسفناج + جعفری به مقدار کم + پنیر لیقوان + پیاز ، ترجیها پیازچه +کمی فلفل و خیلی کم نمک +خمیر فیلو+ کره
مقادیر رو نگفتم چون بر حسب مقدار بزرگ یا کوچیک بدان قالبها فرق داره 
سبزیجات رو شسته و خرد میکنیم ، پنیر و پیاز خرد شده و نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم
خمیر فیلو رو پهن کرده و روی خمیر مقداری کره آب شده میمالیم ، و روی خمیر مقداری از مواد ذکر شده میریزیم وبا دقت لول میکنیم



ظرف مورد نظر را انتخاب کرده و به صورت دورانی خمیرهای لول شده را میچینیم 


این کار را با دقت ادامه دهید تا به مرکز ظرف برسید و با برس مقداری کره روی خمیرها بمالید



من این کار را در یک ظرف کمربندی انجام دادم ، اگر مایل بودید میتوانید این غذا را مثل لازانیا طبقه طبقه درست کنید
فقط فراموش نکنید که خمیر فیلو احتیاج به رسیدگی داره ، و مرتب باید کنترل بشه تا اگه خشک بود باز هم هنگام پخت مقداری با برس کره بمالید
بعد از پایان کار به مدتی که روی خمیر طلایی شود با حرارت ۱۹۰ درجه داخل فر قرار دهید
نوش جان ، گیلدا



Sonntag, 7. August 2011

فرنی



فرنی تزیین سفرهای ماه رمضان هست ، ولی من در هر ماه این دسر رو میپسندم 
اجازه بدید مواد تهیه کننده رو ذکر کنم 
شکر ، ۵۰ گرم 
آرد برنج  25 گرم 
شیر ۴۰۰ میل 
گلاب ۲ قاشق غذا خوری ، یا هل سابیده شده نوک قاشق غذا خوری 
تمام مواد رو با هم ابتدا حل کرده و سپس روی حرارت قرار میدهم تا یک دست شود
باید مواد را مرتب هم بزنید تا قلیز شود ، این فرنی به زمان پختی حدود ۱۰ دقیقه احتیاج داره 
البته اگر مایل بودید مثل تصویر قالب بزنید ، بهتره مقدار شیر را ۵۰ میل کمتر کنید و آرد را نیز به ۳۰ گرم برسانید 
نوش جان ، گیلدا





Freitag, 5. August 2011

نان خامه ای





من قبلا نان خامه ای درست کرده بودم و اون هم با یک پیش آمد ناخواسته :)))
به این صورت که سالها پیش میخواستم بامیه درست کنم و دیدم امکانش نیست و ی جورایی اون که میخواستم نشد و مجبور شدم که اونها رو تبدیل به نان خامه ای کنم 
این بود که تصمیم گرفتم که نان خامه ایی  که جدی جدی نان خامه ای باشه درست کنم 
آلمانی ها هم خیلی به نان خامه ای علاقه دارن بهش Profiterole میگند و با متدد و شکلهای مختلف اونو میل میکنند :))) 
به هر حال این دستوری که میزارم میتونه واسه شما هم پای پرست هم نان خامه ای و هم اکلر بده 
البته همه اینها یکی هست ولی شکل و شمایلشون فرق داره 
همینجور میتونید واسه مهمانیهاتون تهیه کنید و توش سالاد به جای خامه بریزید 

و اما مواد لازم :
آب ٢٠٠ میل 
آرد ١٢٥ گرم 
تخم مرغ ٤ عدد بزرگ 
پیکینگ پادر نصف قاشق چاه خوری 
وانیل نصف قاشق چای خوری 
کره ٥٠ گرم 

طرز تهیه :
آب و کره رو مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا جای که جوش بیاد , دقت کنید که به نقطه جوش برسه 
ارد رو الک کنید و بعد از جوش اومدن آب یک زمان ارد رو داخلش بریزید و تند با قاشق چوبی هم بزنید 
اینکار رو سریع انجام بدید تا خمیر مثل حلوا خودش رو بگیره و راحت جمع شه همینکه یکدست شد , دیگه کافیه و بیشتر هم نزنید 
بزارید خمیرتون خنک شه , از اینجا به بعد بهتره که با همزن کار کنید و از پره خمیر زن استفاده کنید 
تخم مرغها رو داخل ظرفی جداگانه  بشکنید و خوب هم بزنید 
حالا اونها رو مرحله به مرحله به خمیر اضافه کنید و هربار با خمیر زن موادتون رو خوب مخلوط کنید و دوباره مقداری تخم مرغ اضافه کنید 
من نیمه های کار وانیل و پیکینگ پادر رو اضافه کردم 
در انتها باید یک خمیر که کشدار هست به دستتون بیاد , به راحتی میتونید متوجه شید  که این خمیر از قیف در میاد یا نه 


البته اگه منظورتون این باشه که از قیف استفاده کنید وگرنه میتونید همین خمیر رو مثل من که اون قلمبه ها :)) رو درست کردم با ٢ قاشق خالی کنید رو سینی فر 
در غیر این صورت اگه حس کردید که هنوز سفت هست میتونید ١ تخم مرغ دیگه بهش اضافه کنید ولی بهتره که باز هم داخل ظرفی بزنید و کم کم اضافه کنید 
این مسائل بر میگرده به نوع آرد و اندازه تخم مرغی که استفاده میکنید که برای من این خمیر کمی سفت بود ولی با کمی جدال تونستم با قیف خالی کنم :)) 
به هر حال اگه بخواهید تخم مرغ  اضافه کنید یا نه , خمیرتون بعد از پخت بسیار لطیف و پوک و توخالی میشه 


بعد به شکلی که دوست دارید روی سینی خالی کنید و اون قسمتهایی که نوک تیز هست با انگشت خیس بخوابانید تا بر اثر حرارت نسوزه 
داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ٢٠٠ درجه و به مدتی که روش طلایی شه قرار بدید 
بعد از سرد شدن میتونید  با خامه فرم گرفته داخلش پر کنید و روش رو با پودر قند یا کاکائو تزئین کنید 
نوش جان , گیلدا 






این همون نان خامه ای هست که با خمیر بامیه تهیه کرده بودم :)