Dienstag, 29. November 2011

سوپ ورمیشل



یک سوپ ساده برای شبهای سرد
این سوپ رو همیشه وقتی که مریض بودیم مامانم برامون درست میکرد ، واسه همین به سوپ مامانی معروف بود :))
یاد اون روزها بخیر

سوپ ورمیشل
مواد لازم :
آب مرغ ، بمیزان لازم
پیاز ۱ عدد ...اگر مایل بودید از پیازچه هم میشه استفاده کرد
سیب زمینی ، ۱ عدد بزرگ .. . نگینی خرد شده
هویج ۲ عدد ..نگینی خرد شده
زنجبیل تازه و رنده شده ، ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه + نمک + فلفل + زردچوبه + آب نصف لیمو
 ورمیشل ، به میزان لازم
در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی
مقداری جعفری خرد شده
من همیشه عادت دارم حتی در سوپ مقداری پیاز رو تفت بدم ، همراه با پیاز زنجبیل رو هم تفت بدید
رب را همراه با  آب مرغ ،  سیب زمینیها ، آب لیمو ، ادویه مخلوط کرده و میگذاریم چند جوش بزند
۱۰ دقیقه آخر هویجها را همراه با رشته  اضافه میکنیم .
هنگام سرو کردن ، مقداری جعفری روی سوپ بریزید
نوش جان ، گیلدا




Kommentare:

  1. عالیه من اینو درست میکنم اما بدون زنجبیل حتما با زنجبیل هم امتحانش میکنم
    مرسی

    AntwortenLöschen
  2. لیلا جون ، کلا من هم قبلا بدون زنجبیل سفم رو درست میکردم ولی از زمانی که اینجا آمدم از اینا یاد گرفتم ، و همه سوپها رو باهاش درست میکنم
    خیلی خوشمزه میکنه
    همینطور انداختن ی تیکه از ریشه کرفس
    میتونی امتحان کنی عزیزم

    AntwortenLöschen