ترشی بادمجون



دوستان من این عکس رو خیلی تند تندی گرفتم ، ببخشید که اینجور خشک و خالیه :))))
این هم ترشی بادمجون هست ، نمیدونم چرا ی مدت افتادم تو نخ ترشی جات :))

واسه دستورش هم بادمجانهای کوچولو رو اول گذاشتم همراه سرکه کمی بپزه
البته به هادی که له نشه  و راحت بشه شکمش رو باز کرد و مواد رو داخلش ریخت
مواده داخلش هم ، ترکیبی از
هویج رنده شده ، گل کلم ریزشده ، سبزیجات معطر خشک مثل خالواش و چوچاق
 گلپر ، کمی نمک ، و خود بادمجانهای اضافه ، موسیر خرد شده
که همه رو داخل شکم بادمجانها ریختم و تو شیشه چیدم ، و روش رو سرکه سیب ریختم
و الان بعد از ۴۰ روز آماده شده
جاتون خالی ی ی ی :))
نوش جان ، گیلدا






Kommentare

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts