Montag, 30. Mai 2011

برانی بادمجان


من معمولا برانی کم درست میکنم ..ولی این یکی از برانیهای محبوب منه .
قدیما هر وقت که تو سنگهای بزرگ بادمجان رو مییسابیدند  ، من ته بادمجان رو میگرفتم همراه با نمک ، و با لذت فراوان میخوردم 
بله همونجور که متوجه شدید ، این برانی بادمجان هست
ماست چکیده برای انواع برانی از نظر من بهترین ماست میتونه باشه
چند عدد بادمجان رو کباب کردم ( میتونید از پخته شده هم استفاده کنید ) پوست بادامجانها رو گرفتم و له کردم
مقداری نمک ، فلفل سفید ، سبزی محلی ( میتونید از نعناء استفاده کنید )و چند حبه سیرله شده هم اضافه کردم
معمولا وقتی ۱ روز داخل یخچال بمونه خوشمزهتر خواهد شد
نوش جان ، گیلدا

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen