Freitag, 27. Mai 2011

چیکن استروگانف



 دستورها برای تهیه این خوراک متفاوته ...ولی چیزی که در همه میشه پیدا کرد ، خامه ، گوشت و خلال سیب زمینی هست
 این نوع خوراک اصولا با تکه های گوشت گاو درست میشه که در اون صورت جای چیکن با بیف عو ض میشه 
بعضی  ها میگند که باید حتما با قارچ باشه و ی عده هم معتقد هستند که بدون قارچ هست 
به هر حال ما بدون قارچ درست کردیم و باقی کار رو میزاریم به سلیقه شخصی خودتون 



من از گوشت سینه مرغ که به صورت خلال بریدم استفاده کردم ، به چند دلیل : اول این که زود پخته میشه ، دوم این که سالمتر از گوشت قرمز هست و دلیل خلال بودنش به خاطر اینه که خواستم همه چیز به ۱ شکل باشه
و اما طرز تهیه :
پیاز را خلال کرده و همراه گوشت خلال شده و برگ سیر ( البته به سلیقه شخصی ) خلال شده تفت دادم ، اگر برگ سیر نداشتید از خود سیر استفاده کنید ، و اونها رو له کنید
نمک ، فلفل زدم .... اصولا از زردچوبه و یا دوه دیگه استفاده نمیشه , ولی اگه دوست داشتید میتونید استفاده کنید
بعد از تفت دادن مقدار ۱ استکان خامه و ۲ قاشق غذاخوری پر* کرم فرش *اضافه کردم ، اگر کرم فرش نداشتید فقط از خامه استفاده کنید
بعضیها از سس سفید استفاده میکنند ، میتونید در صورت تمایل مقداری هم رب گوجه اضافه کنید که من واسه خوشرنگ شدنش همیشه میریزم
بگذارید که خوراک غلیظ بشه و بعد از سرو کردن میتونید خلال سرخ شده سیب زمینی اضافه کنید
نوش جان ، گیلدا




 این هم عکس خامه و کرم فرش کم چرب 








Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen