کیک بهاری با دانه کاج




یکی از دوستان دنبال یک کیکی بود که توش توت فرنگی داشته باشه ....خیلی گشتم تا این که این رسپت رو پیدا کردم
با توجه به این که فصل ، فصل میوهای بهاریه ...این کیک بسیار مناسب حال هست
کیک بهاری با دانه کاج
توت فرنگی ، توت آبی  یا Blau Beeren به مقدار لازم
کره نرم ۲۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم + ۲ قاشق غذا خوری
وانیل شکری ۱ پاکت
پوست لیمو ۱ قاشق
کمی نمک
۴ عدد تخم مرغ
ارد ۲۰۰ گرم
  پیکینگ پادر ۱۲ گرم
آرد ذرت ۱۰۰ گرم
دانه کاج ، به مقدار لازم
برای این کیک بهتره از غالبی به قطر ۲۸ تا ۳۰ سانتی متر استفاده کنید ، فر را از قبل مثل همیشه گرم کنید

 
کره ، ۱۵۰ گرم شکر ، وانیل ، پوست لیمو و نمک را خوب با دستگاه زده تا پوک شود .
     
تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه میکنیم






و در آخر آرد و نشاسته را به صورت الک کرده اضافه کرده  . مواد را داخل قالب مورد نظر بریزید 





توت فرنگیها را پاک کرده و همراه توت آبی داخل کیک فرو کنید
دانه های کاج را نیز اضافه کرده و باقیمانده شکر را روی مواد میریزیم 








کیک را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۷۰  درجه قرار بدهید . سی کنید بعد از خنک شدن کیک را از ظرف جدا کنید
این کیک ۳۰۰ Kcal ، و ۱۶ گرم چربی داره
نوش جان ، گیلدا



Kommentare

  1. gilda joonam daste golat dard nakonad man in recipe ra khaste boodam raftam ke dorostesh konam.ba cepac az shoma.

    AntwortenLöschen
  2. ماهی عزیزم ، ببخش که کمی دیر شد ، چون داشتم دنبالش میگشتم :)))
    درست کردی خبرش رو به ما هم بده ....نوش جونت

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts