آش انار



خیلی وقت بود که میشنیدم یک آش سنتی با نام آش انار هست 
و همیشه برام سوال بود که چه مزه ای میتونه داشته باشه ، تا به این نتیجه رسیدم که بهتره خودم اونو تهیه کنم و به  این رمز و راز پی ببرم :)))
من این دستور رو از مجله  آشپزی پیدا کردم که آش انار سنتی * الموت قزوین * هست ، ولی اینجور که پیداست این آش انار هم واسه خودش دنیای بزرگی داره :))
و بعضی از استانهای کشور عزیزمون با روشهای دیگه تهیه میکنند 
به هر حال این روشی که من تهیه کردم بسیار لذت بخش بود و چیزی شبیه به آش ترش شمالی ها بود ، اونهایی که با طعم ترش میونه خوبی دارند ، این هم طرز تهیه .....:))

مواد لازم :
برنج ۱ پیمانه 
بلغور ۱ پیمانه 
لپه ۱ پیمانه 
گردو نگینی ، ۱ پیمانه 
آب انار ۶ پیمانه ، و مقداری دانه انار واسه تزیین 
سبزی شامل اسفناج ، جعفری ، تره ، گشنیز و نعناء ۱ کیلو 
پیاز سرخ شده ۱ پیمانه 
گلپر و سماق از هر کدام ۲ قاشق سوپخوری 
گوشت قلقلی سرخ شده به میزان دلخواه 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
نعناء داغ برای تزیین 

طرز تهیه :
بلغور ، برنج و لپه رو چند ساعت جلوتر خیس کنید . بگذارید همراه بامقداری  آب  کمی بپزد 
سپس آب انار و سبزیها ، پیاز داغ رو اضافه کنید، و ۱۰ دقیقه آخر گوشتها و سماق و گردو گلپر رو اضافه کنید ، من از گلپر فقط واسه دونه های انار تزیین آش استفاده کردم


بزارید که چند جوش بزنه و آش لذیذ شما آماده واسه تزیین هست تا میل کنید 
نوش جان ، گیلدا  









Kommentare

  1. وای‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی خدای من این موقعه شب من آشم کجا بود باید سر به برف بزنم . گیلدا جون عالییییییییی مثل همیشه عزیزم .

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. وای ی ی ی عارفه جون ، مگه برف زیاده ؟؟
      کاش اینجا بودی ، تو این هوای برفی آش میچسبه :))
      مرسی عزیزم

      Löschen
  2. به به ، چقدر خوشرنگ و رو شده ، من تا حالا نخورده بودم تا جمعه ی هفته ی پیش منزل یکی از دوستان بودیم که درست کرده بود ، البته ایشون با رب انار درست کرده بود ، برای من مزه اش نزدیک به فسنجون بود ، اما اینی که تو تهیه کردی فکر کنم خیلی طعمش فرق داره ، بذار بنویسمش و بدرستم ؛ حتما خیلی عالیه چون با آب انار هست ؛ من شاید از آب انار آماده استفاده کنم ، اشکالی داره ؟ به هرحال دستت دردنکنه دوستم و نوش جونتون :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی رزکم ، چه جالب با رب انار نشنیده بودم ، ولی حتما جایگزین خوبی هست
      راستش من انار معمولی گرفتم ، ولی جالب اینکه تو جوشیدن ترش شد ، فکر کنم از انار معمولی هم بتونی استفاده کنی
      عزیزم اگه با روب انار بشه حتما با آب انار همیشه ... امتحان کن خبرش رو هم به ما بده

      Löschen
  3. گیلدا تو محشری!!!!!!! چه آشی! چه عکسی! چه تزیینی! چه بشقاب خوشگلی! ...... دلم غش رفت!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. وای ی ی ی شبو جونم ، چسبیدم به سقف
      مرسی گلم ، منو شرمنده کردی با این کامنتت :******

      Löschen
  4. گیلدا می خوای منم شرمند ه ات کنم؟
    ♥ خیلی گلی
    :)))))))))) آش انارت از خودت گل تر

    AntwortenLöschen
  5. لاله جون تو که رسوام کردی :))))))))
    امان از دست تو ، یعنی ی جور شرمنده میکنی که آدم مجبور میشه حتما ۱ کاسه وسط کنار بزاره :))))))
    :*******

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts