شیرینی گردوای
پفکی گردو ، یا همون شیرینی گردوای یکی از لذیذ ترین شیرینی های ایرانی هست
البته اینجور شیرینی ها رو آلمانی ها به نام ماکارون میشناسند
دستور این شیرینی خیلی خیلی راحت هست ، و متاسفانه وقتی که آماده میشه ، خیلی زود تمام میشه :))
بهتون پیشنهاد میکنم که این شیرینی خوشمزه و ساده رو حتما تهیه کنید
مواد لازم :
زرده تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
گردو نگینی ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
وانیل و هل ۱ قاشق چای خوری
خلال ، یا پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه :
زره و پودر شکر را به مدت ۱۰ دقیقه بزنید ، تا حدی که کشدار , و رنگش روشن شه
سپس روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید
آرد رو نیز اضافه کرده ، و در آخر گردو ، هل و وانیل رو اضافه کنید
اینجا دیگه احتیاج به قاشق دارد تا خوب همش بزنید
با قاشق چای خوری مواد رو برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی گذاشته و داخل فری که از قبل گرم کردید بزارید
اگه مایل بودید در این مرحله کمی خلال پسته روی شیرینی ها بریزید
اگه مایل بودید در این مرحله کمی خلال پسته روی شیرینی ها بریزید
مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه به شیرینی ها اجازه پختن بدهید
و اونها رو بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید
نوش جان ، گیلدا
متاسفانه یا خوشبختانه یکی از انگیزه های من برای عید نوروز همین شیرینی گردویی است البته به اضافه یه هف
AntwortenLöschen:))) هشت تا شیرینی دیگه
ولی واقعا می گم چند تا از شیرینی های سنتی مون است که من با همه شیرینی های دنیا عوض نمی کنم یکیش همین
شیرینی گردوئی است با یه هف هشتا شیرینی دیگه
*** :)))))))
:* من برم تا دور از جون دیوونه ات نکردم
لاله جون دقیقا حست رو درک میکنم :))))
Löschenحالا اون ۸ تا دیگه کدوم هستند ؟؟ :))))))))
مرسی از این همه هیجان :****
´merci ghilda jan man ham neveshtam dastore in shirini khoshmazeh ra mamnoon az zahmati keh mikeshid.
Löschenخواهش میکنم دوست عزیز
Löschenخوشحالم که به کارتون اومد ، موفق باشید و نوش جونتون :)
همین الان نوشتم و این هفته میدرستم دوستم ؛ دست هنرمندت درد نکنه خوشگل دوستم :*
AntwortenLöschenخوشحالم که خوشت اومد رزکم :****
AntwortenLöschenگیلدا جون می دونی از چی خوشم میاد؟ یعنی آدم رو شارژ می کنی که از شیرینی های خوشمزه و رسپی های خوب غفلت نکنه که غفلت موجب یک عمر پشیمونیه! ممنونم عزیزم
AntwortenLöschenها ها ، شبو جون ، کلی از کامنتت خندیدم :))))
AntwortenLöschenمرسی عزیزم ، لطف داری گلم
عالی شده دستت درد نکنه
AntwortenLöschenمرسی لیلا جون ن ن ن
AntwortenLöschenسلام گیلدای عزیز . دستت درد نکنه خانم هنرمند عالی شده.من عاشق این شیرینیم. و همونطور که لاله جون هم گفتند جزءشیرینی های اصلی نوروزی هستش.و هر وقت درست میکنم چون به گرمی گردو حساسیت دارم تمام دهنم تاول میکنه دکتر میگفت بعد از خوردنش باید حتما دوغ و ماست بخوری.بازم ممنوووووون
AntwortenLöschenسلام نسرین جون
AntwortenLöschenعزیزم خوشحالم که بالاخره تونستی مشکل وبلاگم رو حال کنی و کامنت بزاری :***
اتفاقا همسر من هم وقتی زیاد ازش بخوره همینجور میشه ، واسه همین هم گفتم با کنترل ۲ روز دوام داره :))))
////////////////////
AntwortenLöschen:)
Löschenmerci gilda jan daste golet dard nakoneh.
AntwortenLöschenخواهش میکنم دوست عزیز ، ممنونم از کامنتتون :)
AntwortenLöschenدوست میدارم خیلی زیاددددددددددددد . دستت درد نکنه عزیزم .
AntwortenLöschenعارفه جون البته بنده باید جلو پای شیرینی های تو لنگ بندازم :))))
AntwortenLöschenGilda jun farda midarastamesh... ghorrrrrrrrrrbuene in duste honarmand
AntwortenLöschenخدا نکنه عزیزم
AntwortenLöschenباشه گلم منتظر هستیم ؛) :*******
bebakhshid man yek moshkel daram: in ke man pokhtam kami booye tokhme morgh mide, pof ham aslan nakard. midoonin chera?
AntwortenLöschen:(
سلام دوست عزیز ، راستش من که هر بار میپزم بوی تخم مرغ و اصلا حس نمیکنم چون وانیل و حل به اندازه کافی قوی هستند واسه بردن بوی تخم مرغ
AntwortenLöschenولی این احتمال رو میدم که فر شما بیشتر از حد معمول گرم بوده و خیلی زود شیرینی پخته و جای واسه پف کردن نداشته و همینطور اونجور که باید نپخته و هنوز بوی زخم میده
من دمای فر رو با توجه به فر خودم گفتم ، اینجور شیرینی ها که به زمان کم احتیاج دارند خیلی حساس هستند
و فر من برقی هست ،
دیگه اینکه زدن تخم مرغ همون اول کار به اندازه کافی خیلی مهمه
سلام مرسی از اینکه این تجربه های خوشمزه رو با ما عم در میون می ذارید.من این شیرینیو درست کردم همه چیزش خیلی خوب بود فقط همشون سوراخ شده بودن رو همشون یک سوراخ درست شده بود.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
AntwortenLöschenاوه ه ه ه ه :))))) خیلی جالب بود
AntwortenLöschenدوست عزیز ، احتمال میدم که بین موادتون هوا بوده و موقع پخت اینجور عمل کرده
متاسفانه خیلیها فکر میکنند که این شیرینی چون آرد نداره هم زدنش راحتتره و یا لازم نیست ، در صورتی که هم زرده ها و هم اون یک مقدار آرد باید خوب زده شه
با توجه به اینکه تقریبا هر ماه من این شیرینی رو تهیه میکنم ، ولی هیچوقت مشکلی باهاش نداشتم
merc az tavajoheton in dafe ba deghate bishtari ham mizanam
AntwortenLöschenخواهش میکنم دوست عزیز ، امیدوارم که نتیجه خوب باشه
AntwortenLöschenبا سلام به گیلدا جان عزیز میخواستم تشکر کنم از اینکه خوراکیها رو اد کردید من امروز متوجه شدم و وبلاگتون رو اد کردم و الان
AntwortenLöschenمیت گلیدتون هم هستم ............♥ ♥ ♥ دستتون هم برای این شیرینی خوشگل و خوشمزه درد نکنه شیرین کام باشید. :).
سلام دوست خوبم ، مرسی بابت کامنتی که برام گذاشتی عزیزم
AntwortenLöschenمن باید زودتر از اینها پیدات میکردم ، ولی به تازگی متوجه شدم که شما وبلاگ داری
ممنونم از لطفت <3
وای من عاشق شیرینی گردویی هستم.... الان که دارم اینجا دستور تهیه اش رو میخونم آب از دهنم راه افتاده.... ممنون
AntwortenLöschenراستش من هم خیلی دوست دارم ، یعنی کم میبینم کسی بگه بدم میاد
AntwortenLöschenهمینجور که گفتم تو خونه ما باید مخفی شه :)))