راویولی تخم مرغ


این هم راویولی تخم مرغ هست :))
مدتی پیش براتون راویولی اسفناج رو و همینجور طرز تهیه خمیر راویولی رو گفته بودم 
حالا اگه بخواهید داخل خمیر به جای مواد اسفناج ، فقط زرده تخم مرغ قرار بدید میشه : راویولی تخم مرغ :)


روش کار و بستبندی مثل همون راویولی اسفناج هست ، فقط اینبار باید از زرده تخم مرغ استفاده کنید 
مدت پخت هم زمان تقریبی ۵ تا ۸ دقیقه هست 
نوش جان ، گیلدا 

Kommentare

  1. وای گیلدا جان ، خیلی خوشگله و فکر کنم خیلی سخت باشه ، خسته نباشی ...

    AntwortenLöschen
  2. مرسی عزیزم ، نه بابا اصلا سخت نیست ، من که اولین بار خوردم فکر میکردم که چجوری اینکار رو کره ؟؟ :))))
    بد که دستورش رو پیدا کردم ، دیدم خیلی راحته ، دستور خمیرش رو هم که قبلا گفتم

    AntwortenLöschen
  3. ای جونم چقدر گوگولی شده . من هنوز مدل زرده دارش رو نخوردم . مرسیییییییییی گیلدا جون .

    AntwortenLöschen
  4. مرسی عزیزم ، من هم تو یک رستوران خوردم ، و همش برام سوال بود که چه جوری این زرده رو توش گذاشتند :)))

    AntwortenLöschen
  5. گیلدا جان راویولی های که ضورت بسته ای در سوپر مارکتها هستن رو باید
    آبکش کرد و دم کرد؟میشه راهنمای کنید
    ممنون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دوست عزیز اونها رو میتونید به ٢ صورت ببینید ،
      بعضی ها خشک هستند و کاملا مشخصه خشک شده هست مثل بسته های ماکارونی که هم خشک هست و هم تازه
      که باید حتما بزارید کمی بپزه
      و اما بعضی دیگه که معمولا هم داخل یخچالها پیدا میشه ، به صورت پخته شده هست که من معمولا اونها رو ٢ تا ٣ دقیقه داخل آب جوش قرار میدم و بعد آبکش میکنم
      اگه رو بسته ها رو بخونید ، براتون نوشته که چه مدت زمانی باید حرارت ببینه

      Löschen
  6. ممنونم گیلدای نازنین

    AntwortenLöschen
  7. خواهش میکنم سیما جان

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts