راویولی تخم مرغ
این هم راویولی تخم مرغ هست :))
مدتی پیش براتون راویولی اسفناج رو و همینجور طرز تهیه خمیر راویولی رو گفته بودم
حالا اگه بخواهید داخل خمیر به جای مواد اسفناج ، فقط زرده تخم مرغ قرار بدید میشه : راویولی تخم مرغ :)
روش کار و بستبندی مثل همون راویولی اسفناج هست ، فقط اینبار باید از زرده تخم مرغ استفاده کنید
مدت پخت هم زمان تقریبی ۵ تا ۸ دقیقه هست
نوش جان ، گیلدا
وای گیلدا جان ، خیلی خوشگله و فکر کنم خیلی سخت باشه ، خسته نباشی ...
AntwortenLöschenمرسی عزیزم ، نه بابا اصلا سخت نیست ، من که اولین بار خوردم فکر میکردم که چجوری اینکار رو کره ؟؟ :))))
AntwortenLöschenبد که دستورش رو پیدا کردم ، دیدم خیلی راحته ، دستور خمیرش رو هم که قبلا گفتم
:) *** چه جالب
AntwortenLöschen:D :*****
AntwortenLöschenای جونم چقدر گوگولی شده . من هنوز مدل زرده دارش رو نخوردم . مرسیییییییییی گیلدا جون .
AntwortenLöschenمرسی عزیزم ، من هم تو یک رستوران خوردم ، و همش برام سوال بود که چه جوری این زرده رو توش گذاشتند :)))
AntwortenLöschenگیلدا جان راویولی های که ضورت بسته ای در سوپر مارکتها هستن رو باید
AntwortenLöschenآبکش کرد و دم کرد؟میشه راهنمای کنید
ممنون
دوست عزیز اونها رو میتونید به ٢ صورت ببینید ،
Löschenبعضی ها خشک هستند و کاملا مشخصه خشک شده هست مثل بسته های ماکارونی که هم خشک هست و هم تازه
که باید حتما بزارید کمی بپزه
و اما بعضی دیگه که معمولا هم داخل یخچالها پیدا میشه ، به صورت پخته شده هست که من معمولا اونها رو ٢ تا ٣ دقیقه داخل آب جوش قرار میدم و بعد آبکش میکنم
اگه رو بسته ها رو بخونید ، براتون نوشته که چه مدت زمانی باید حرارت ببینه
ممنونم گیلدای نازنین
AntwortenLöschenخواهش میکنم سیما جان
AntwortenLöschen