آش شله قلمکار
ی مدت پیش که خواهر شوهرم اینجا بود ، با هم تصمیم گرفتیم که آش شله قلمکار تهیه کنیم
آخه اونها همیشه تو ایران زمان خواصی این آش رو میپختند و بخاطر همین واسه من که هیچ تجربه ای نداشتم ، راهنمای خوبی بود
از اونجای که کمی جو گیر شده بودم :)) نتونستم از همه مراحل عکس بگیرم ، و فقط موفق شدم که از ۱ ظرف آماده اون عکسی تهیه کنم :))
خوب حالا بریم سر آش و موادش
من از تقریبا از همه حبوبات از جمله ، نخود ، لوبیا سفید ، لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی و عدس استفاده کردم ، البته اگه ماش هم باشه که بهتر ، ولی من نداشتم
که تمام حبوبات رو جز عدس ۱ شب جلوتر خیس کردم و از هر کدام حدود ۱ استکان پر استفاده کردم ، البته اینها دیگه ایده های شخصی هست که چه مقدار میخواهید استفاده کنید
مقدار ۱ استکان هم جو استفاده کردم ، و همه مواد رو با هم گذاشتم پخت به حدی که به صورت له شده در بیاد
تو این آش از گوشت گردن استفاده کردم که اون رو هم جداگانه پختم و از آبش واسه آش استفاده کردم
خود گوشت رو هم ریشه ریشه کردم و به حبوبات اضافه کردم
از این لحظه به بعد باید مثل حلیم مواظب باشید که ته نگیره و مرتب هم بزنید ، جوری که دیگه آش شما بعد از ساعتها کشدار میشه
آخر کار به پیاز داغ فراون احتیاج هست که انو بعد از سرخ کردن داخل آش میریزید و خوب هم میزنید
نمک و فلفل رو فراموش نکنید که رکن اصلی هستند :))
معمولا در شمال رسم هست واسه تزینش از قیمه استفاده میشه و همینجور بعضیها از کشک هم استفاده میکند
من قیمه رو دقیقا مثل خورشت قیمه تهیه کردم البته بدون سیبزیمینی و لیمو امانی :))
واسه اولین تجربه بسیار بسیار لذیذ بود
نوش جان ، گیلدا
به به عالی شده گیلدا جون تو این سرما ای میچسبه
AntwortenLöschenمرسو هما جون ، جات خالی عزیزم :****
Löschenسلام مرسی سبزی را کی اضافه کردید؟و وتا تا چه حد؟
AntwortenLöschenدوست عزیز ، معمولا سبزی آش باید اواخر کار اضافه شه ، که خاصیت و رنگش از بین نره ، البته اگه تازه باشه
Löschenو اگه خشک باشه ، تقریبا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مونده به پایانش
و اما در مورد مقدارش میتونید مثل آشهای دیگه کار کنید ، خود من هم چشمی کار کردم و چون مقدارش زیاد نبود ، چیزی حدود ۴ مشت ریختم
شما میتونید به سلیقه خودتون کمتر یا بیشتر کنید
*** :)) آش خواهر شوهر به به
AntwortenLöschenها ها ، لاله جون کلی خندیدم م م م
Löschenاره دیگه ، کلی هم چسبید د د د :)))))))))
گیلدا جون با عرض سلام و ادب و احترام و خسته نباشید و ... خدمت خواهر شوهر جرات داشت نچسبه
Löschen:)))))))))))
لاله ، خدا نکشه ترو ، تا حالا رابطمون خوب بود ، ببین میتونی خراب کنی :)))))))))
Löschenواای دهنم اب افتاد گیلداااا جون نوش جونتون
AntwortenLöschenمرسی لیلا جون ، جات خالی عزیزم ..البته بدون گوشت :)))))
AntwortenLöschenاز اون آشها که هنوز خودم نپختم و عاشقشم ؛ دست گل خودت و خواهرهمسری و جمیعا درد نکنه :)))
AntwortenLöschenمرسی رزکم ، حتما امتحان کن ، واقع لذیذ میشه :***
AntwortenLöschenگیلدا جون من کشته مرده دیزاین روش شدم! خیلی جالب شده! خودشم که دیگه نگو!!! خیلی خیلی دلم خواست! اونم تو این سرما
AntwortenLöschenمرسی شبو جونم ، راستش من خودم زیاد خوشم نیومد ، آخه تزیین آش و سوپ سخته
AntwortenLöschenجای تو و دیگر دوستان واقعا خالی بود عزیزم
این از اون آشهای هست که خیلی خیلی دوست دارم . دست تو و مینا جون درد نکنه . واقعا این آش خوردن داره . مرسیییییییییییی عزیزم
AntwortenLöschenمرسی عارفه جون ، البته مینا فقط گفت ، کار از من بود :)))))))
AntwortenLöschen