Apfel Strudel
یکی از شیرینهای فصل زمستان که در واقع بوی رسیدن به سال نو میلادی رو هم میده *Apfel Strudel * نام داره . که یکی از شیرینی های سنتی آلمان و اتریش هست
این شیرینی رو به سبک سادهتر مدتی پیش براتون گذاشتم .
مواد لازم :برای خمیر
ارد ۲۵۰ گ
۱ عدد تخم مرغ
کمی نمک
روغن مایع ۱ قاشق
تمام مواد را به جز روغن مخلوط کرده و روغن با مقداری آب ولرم را کم کم به خمیر اضافه میکنیم تا خمیر یک دست شود، داخل ظرفی آب را جوش میاورد ، و بعد آب را خالی کنید .
ته ظرف را کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخله ظرف قرار دهید ، و درب ان را بگذارد ، این کار برای گرم نگاه داشتن خمیر است .
مواد لازم برای داخل خمیر :
سیب پوست کنده و خرد شده ۵۰۰ گ
شکر ۷۵ گ
دارچین ۱ قاشق چایی خوری
کشمش ۴۰ گ ( در صورت تمایل )
کره و پودر فندوق ، از هر کدام ۱۰۰ گ
سیب و دارچین را همراه با کشمش و نصفه شکر مخلوط کنید ، باقیمانده شکر را با کره مخلوط کنید ، خمیر راروی کاغذ روغنی پهن کرده روی خمیر اول کره و شکر مخلوط شده را بمالید .
روی کره پودر فندوق را بپاشید ،در خاتمه مواده سیب را روی سطح خمیر اضافه کنید ، سپس خمیر راخوب رول کنید . و به مدت۴۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارته ۱۸۰ درون فر قرار دهید .
این شیرینی را در خاتمه با پودر شکر تزیین میشود .
این شیرینی رو به سبک سادهتر مدتی پیش براتون گذاشتم .
مواد لازم :برای خمیر
ارد ۲۵۰ گ
۱ عدد تخم مرغ
کمی نمک
روغن مایع ۱ قاشق
تمام مواد را به جز روغن مخلوط کرده و روغن با مقداری آب ولرم را کم کم به خمیر اضافه میکنیم تا خمیر یک دست شود، داخل ظرفی آب را جوش میاورد ، و بعد آب را خالی کنید .
ته ظرف را کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخله ظرف قرار دهید ، و درب ان را بگذارد ، این کار برای گرم نگاه داشتن خمیر است .
مواد لازم برای داخل خمیر :
سیب پوست کنده و خرد شده ۵۰۰ گ
شکر ۷۵ گ
دارچین ۱ قاشق چایی خوری
کشمش ۴۰ گ ( در صورت تمایل )
کره و پودر فندوق ، از هر کدام ۱۰۰ گ
سیب و دارچین را همراه با کشمش و نصفه شکر مخلوط کنید ، باقیمانده شکر را با کره مخلوط کنید ، خمیر راروی کاغذ روغنی پهن کرده روی خمیر اول کره و شکر مخلوط شده را بمالید .
روی کره پودر فندوق را بپاشید ،در خاتمه مواده سیب را روی سطح خمیر اضافه کنید ، سپس خمیر راخوب رول کنید . و به مدت۴۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارته ۱۸۰ درون فر قرار دهید .
این شیرینی را در خاتمه با پودر شکر تزیین میشود .
نوش جان ، گیلدا
مرسی گیلدا جون. من عاشق غذاها و شیرینهای آلمانی هستم. سعی میکنم اینرو درست کنم دست گلت هم درد نکنه
AntwortenLöschenببخشید که زودتر جوابتو ندادم من سوزان هستم از نیوزیلند که تازه بلاگ ضیافت غذاهایه ایرانی رو شروع کردمچند سالی هم در آلمان زندگی کردم
Löschenخوشبختم سوزان عزیز :)
Löschenوبلاگ بسیار زیبایی داری و من عاشق عکسهای شما هستم
مرسی دوست خوبم ، ببخشید من نام شما رو نمیدونم ، و اگه به نام صداتون نمیکنم منو ببخشید
AntwortenLöschenممنونم از کامنتتون
به به ، خیلی خوش عطر و بو و خوشمزست گیلدا جان ، دستت گلت درد نکنه
AntwortenLöschenراستی قالب نو هم مبارک ، از الان رنگ بهار زدی به وبلاگت ها :))))
ها ها مرسی رزکم ، خسته شدم از زمستون :))))
Löschenعزیزم این یکی از پستهای قدیمی بود که عکسش رو پیدا کردم و دیدم دستورش نیست ، این بود که گذاشتم ، مرسی گلم
گیلدا جون دستت درد نکنه محشره مخصوصا اگر برای دسر کمی گرمش کنی ور دلش یک گلوله بستنی وانیل ببندی دیکه میشه سوپر محشر راستی صفحه پشت صحنه خیلی خیلی زیباست
AntwortenLöschenمهناز جون ، نگو دیگه دلم خواست :))) من بیچاره که اینو الان ندارم ، این ی پست قدیمی بود که گذاشتم
Löschenاینجور هم که تو میگی ، دوباره دلم کشید :)))****
به به عالی و خوشمزه
AntwortenLöschenمنم یه همچین دستوری دارم منتها با گردو اونم خیلی خوشمزه است به
*** هوسم انداختی درستش کنم
مرسی لاله جون ، اره این گردو هم خیلی خوشمزه میکنه شیرینی ها رو
Löschen