ترشی لیته
این همون ترشی لیته هست که مدتی پیش طرز تهیه اونو پرسیده بودم و خیلیها راهنمایم کردند
باید بگم که بسیار خوشمزه شده بود و واقعا جای همگی خالی بود
من تو ترشی انداختن یا شور گذاشتن اصلا تجربه ندارم ، ولی از این خیلی خوشم اومد :)
واسه این ترشی از بادمجان کبابی ، گل کلم ، فلفل تند قرمز ، برگ کلم ، کرفس ، موسیر ، هویج ، فلفل دلمه زرد و قرمرز که همه رو خیلی ریز خرد کردم
و همینجور کمی از سبزیجات معطر مثل ریحان و تلخون و دانه سیاه ترشی
و از ادویه هایی مثل ، تخم گیشنیز ، نمک ، زرچوبه ، و گلپر استفاده کردم
و مثل همیشه از سرکه سیب استفاده کردم
همه مواد رو به خوبی مخلوط کردم و داخل شیشه ریختم و روش سرکه ریختم ، دربش رو محکم بستم و بالاخره بد از مدتها صبر این شد که میبینید :)))
جاتون خالی ، گیلدا
به به خيلي عالي به نظر مياد
AntwortenLöschenمنم خيلي اهل ترشي و مربا انداختن نيستم ولي هر بار مي بينم يكي درست كرده هوس مي كنم درست كنم منتها دوباره فرداش يادم ميره
الانم يكي از اون مواقعي است كه هوس كردم
:))))))
لاله جون پس بدو درست کن تا دوباره یادت نرفته :)))))))))))
Löschenحالا هی دهن ما ترشی لیته ندار ها و نرشی لیته نندازها رو با این ترشی خوشمزه آب باندازین!ای خدا یه کمی از این همت گیلدا به من اعطا کن! آمین
AntwortenLöschenبابا شبو جون ، من اونقدرها هم که فکر میکنی زبل نیستم ، فقط های از کارها عکس میگیرم ، همین :))))
Löschenمن با دیدم با اون شیرینی ناپلونی فشار بالا میره ، گفتم ی زره ترشی بزارم تا فشارها بیاد پایین ؛)))))
وای که نمیتونم آب دهنم رو جمع کنم . به به به به (ریتمیک بخون گیلدا جون )
AntwortenLöschen:))))))))))
AntwortenLöschen:*****
چقدر زمان می خواهد عزیزم ؟ جوشوندن نمی خواهد ؟
AntwortenLöschenنه دوست عزیز من نجوشوندم ، و حدودا ٢ ماه گذاشتم بمونه
AntwortenLöschenالبته اینجا هوا همیشه سرد و خنک هست جاهای گرم فکر کنم زودتر جواب بده
Bademjoon ro to mixer rikhtin?
AntwortenLöschenBebakhshid bademjonesh ro to mixer rikhtin ?
AntwortenLöschenنه هانیتاای عزیز
AntwortenLöschenچون بادمجان کبابی راحت له میشه فقط با چاقو برش دادم