Chicken Wings
چیکن وینگز Chikcen Wings یکی از خوراکهای سنتی امریکا هست که نه تنها در امریکا بلکه از صدقه سر مک دونالد و برگر کینگ تو تمام کشورهای دیگه شناخته شده :))
هر چند که این خوراک بسیار چرب و پر کالری هست ولی خیلی از افراد بهش علاقه دارند ، به اندازه نصف همین افراد علاقمند هم این رسپت میتونه متفاوت باشه :))))
تهیه کار سختی نیست
شما احتیاج به مقداری بال مرغ ، با سسی که این بالها رو درونش بخوابانید دارید
من این سوس رو از این مواد تهیه کردم :
مقدار ۱/۵ قاشق سوس سویا ، کمی نمک ، فلفل ، سوس خردل ، سیر له شده ، پودر تندوری ، ۱/۵ قاشق عسل و کمی آبلیمو
* البته پودر تندوری رو بخاطر علاقه بهش اضافه کردم
* البته پودر تندوری رو بخاطر علاقه بهش اضافه کردم
این مواد رو خوب مخلوط کنید و به بال مرغها بمالید
مرغها رو درون فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه و مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید
دقت کنید که این دما رو روی فر خودتون کنترل کنید ، چون با توجه به سوس سویا امکان سوختی بالها زیاده
مثل مال من :)))))))
مثل مال من :)))))))
چه خوشرنگ هم شده گیلدا جان ، به به ، دست گلت درد نکنه
AntwortenLöschenرزکم ، ی کم سوخته ، البته اونو نادیده بگیر ..:))))).ولی باور کن نسوخته بود فقط زود سیاه شد :)))))
Löschenآخه گیلدا جون ، بال رو هر کاری کنی یه کم این رنگی میشه ، تقصیر تو نیست دوست جون :****
Löschenحالا به غیر از اون ، این سوس سویا خیلی کار خرابکونه :))))
Löschenمنم عاشق این غذام, البته متاسفانه
AntwortenLöschen:)
متاسفانه رو خوب اومدی لاله جون :)))))))
Löschenman kheili bale morgh doost daram, va hatman in raveshe shoma ro emtehan mikonam, ye soal dashtam gilda jan, in sousi ke do rang hast va kenare balemorgh gozashtid chi hast be nazar mirese kechap va mayonaise basheh , agar dorost hads zadeh basham.
AntwortenLöschenمرسی دوست عزیز ، راستش همونجور که گفتم روشهای زیادی هست ، من هم از چندین نوع اون اینو پسندیدم
AntwortenLöschenامیدوارم که شما هم خوشتون بیاد
بله درسته اون سوس کچاپ و مایونز هست که به صورت تیوپی آماده بیرون میفروشند
Gildddaaaa to belakhareh mano gerdo gholombeh mikoni ba vasvase kardan dorost kardan ina akhe :)
AntwortenLöschenهما جون چرا فقط من گرد و قلمبه باشم ؟؟ :))))))
AntwortenLöschenنه فدات شم شماها مثل من شانس گردآلو بودن رو ندارید ، حالا ۱ بار ایرادی نداره :D
بسیار خوشمزه بید . دستت درد نکنه گیلدا جون . گیلدا جون من تابحال این سٔس رو که میکس کچاب و مایونز هست ندیدم !!!!!!!
AntwortenLöschenمرسی عارفه جون :**
AntwortenLöschenعزیزم این تیوپها رو من از Real خریدم ولی فکر کنم طرف شما هم داشته باشه عزیزم
دست گلت درد نکنه گیلدا جان حالا که تندوری داره من با سر میخوام.ممنونم عالیه
AntwortenLöschenمرسی نسرین جون ، پس تو هم مثل من از این ادویه خوشت میاد ؟؟ :)))
Löschenگیلدا می دونی از چی خیلی خوشم میاد! این که سراغ همه چی تو و آشپزی و شیرینی پزی می ری! هر وقت بهت سر میزنم ایده های خوشگل و متنوع داری! این برای من نشونه مهارتته و صد البته خوش ذوقیت! دست گلت درد نکنه بانووووو جان
AntwortenLöschenوای ی ی ی شبو جون ، مرسی عزیزم :****
Löschenنازنینم پیدات نبود ، دلتنگت بودیم ، امیدوارم که خوب باشی
باز هم مرسی بابت این انرژی مثبتت
AntwortenLöschenبه به چه عالی تشکر از این همه دستور غذا بلاگ خیلی جالبی دارید
مرسی دوست خوبم ، شما هم همینجور :)
AntwortenLöschenسلام من خواننده خاموش شما هستم بار اول هست کامنت میدم ،بعضی رسپی ها رو درست کردم واقعن خوب شدن
AntwortenLöschenاز این دستوره خیلی خوشم اومد دقیقن شبیه ورژن اصلیش شده
من رسیپیهای زیادی واسه مرغ سوخاری کی اف سی امتحان کردم ولی هنوز نتونستم اون مزه رو دقیق در بیارم
، لطفا اگه براتون ممکنه و دستوری از این فست فود پر کالری و البته خوشمزه دارید ما رو هم بیخبر نذارد
مرسی از سایت خوبتون
سلام سونای عزیز
AntwortenLöschenممنونم که برام کامنت گذاشتی ، هر چند که این فست فودها با هیکل من چندان مناسب نیستند ، ولی سعی میکنم انجام بدم :)))
راستش من بعضی از رسپتها رو چندین بار و با ورژنهای مختلف انجام میدم تا به اون چیزی که میخواهم برسم
و خوشحالم که این تلاش من بی نتیجه نیست
موفق باشی دوست عزیز
امروز چیکن وینگز رو درست کردم مزش حرف نداشت
AntwortenLöschenعکس هم دارم فقط نمیدونم چجوری سند کنم براتون
مرسی از رسیپیهای خوبتون
سونا جون خیلی ممنونم از اینکه پیغام دادی عزیزم
AntwortenLöschenاگه تو فیسبوک هستید ، من میتونم از اونجا راحت ببینم ، با نام : گیلدا میر
انگار واجب شد که یک صفحه رو به کار شما دوستان خوبم اختصاص بدم
باز هم ممنونم از کامنتت
خواهش میکنم گیلدا جون
AntwortenLöschenمیزارم رو والتون
دقیقا :D
مرسی نازنینم
AntwortenLöschen