شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا


و این هم شیرینی ناپلئونی با همون خمیرهای ( به قول لاله جون هزارکاره ) 
تهیه خیلی راحته 
خمیر رو به صورت مکعبی میبرد ، به هر اندازه که مایل هستید 
و بعد از پختن اونها رو به ۲ نیم میکنید 
معمولا لابلای شیرینی ناپلئونی خمیر پاتستیر قرار میدند ، ولی من اینجا از خامه استفاده کردم 
روی اونها رو هم کمی خامه مالیدم و از  تکه های باقی مانده از خمیر که پخته بودم ، خرد کردم و روی خامه ها ریختم 



میتونید روی اونها رو هم با پودر پسته یا هر چیز دیگه تزئین کنید ,  که بنده فراموش کردم :)))) 
نوش جان ، گیلدا 






Kommentare

  1. به به عالی و خوشمزه و شیک ، دستت درد نکنه گیلدا جون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی الی جونم م م م ، جات خالی که واسه خواستگاری بیارم :)))))))

      Löschen
  2. تق تق تق . سلام گیلدای هنرمند.میهمان نمی خوای؟؟من دوست دارم بیام خونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. چرا که نه عزیزم ، بفرما ، قدمت رو چشم خانومی ی ی

      Löschen
  3. Gilda jun ino ba khamire khodet dorost kardi? man ke asheghesham nushe junetun

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی نازنینم اره هما جون ، این با همون خمیرها هست
      تو فریزر داشتم و استفاده کردم

      Löschen
  4. هووووم خوشمزست به به

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی لیلا جون ، جات خالی عزیزم

      Löschen
  5. گیلدا جون این لاله که میگی منم؟؟؟ اگه منم چرا خودم یادم نیست
    :)))))))))
    :)))) حالا باز خوبه حرف بدی نزدم
    به هر حال جدا از این کلام قصار دستت درد نکنه با این شیرینی ناپلئونی ... به قول هما جون به نظر میاد خمیر خودت و استفاده کرده باشی
    *** نوش جونتون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. لاله جون اگه اشتباه نکنم تو پست خود خمیر بود
      چه کنم دیگه انقزه بچه پاکی هستم که حتی گفتههای دیگرون رو هم نقل قول میکنم ، کپی نمیکنم :)))))))))
      اره عزیزم ، همون خمیر هست

      Löschen
    2. :* الان اونايي كه كپي مي كنن و از يه دره هشتصد متري پرت كردي پاىين با اين حرفت
      :))))) انتقامتم گرفتي

      Löschen
    3. لاله جون بذار ببینم شرم میکنند :))))))))

      Löschen
  6. به‌‌ به‌‌ این شیرینی‌ چه با اون چایی می‌چسبه

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسی دوست خوبم ، بله دقیقبها با اون چای گرم تو این سرما لذت بخشه :)))

      Löschen
  7. بدون پودر پسته هم قبول داریم ، خانوم خانوما ، که با این خمیرت دل ما رو به هزارسو بردی :)))))))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. واسه اینه که خیلی جیگری ی ی ی ، دوست خوبم
      مرسی :*****

      Löschen
  8. گيلدا جون خونه شما از اون خونه هاست كه آدم دوست داره همين طوري بي خبر بياد! چون هميشه يه شيريني خوشمزه فرد اعلا توش پيدا ميشه! دستت درد نكنه خانوم گل

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ای ی ی ی گفتی شبو جون ، من ی دوستی داشتم که از اینجا رفت ، این همش کارش این بود که سر زده بیاد پیشم ، و هیچوقت هم موفق نمیشدم از سر میز بلندش کنم :))))****

      Löschen
  9. گيلدا جون خونه شما از اون خونه هاست كه آدم دوست داره همين طوري بي خبر بياد! چون هميشه يه شيريني خوشمزه فرد اعلا توش پيدا ميشه! دستت درد نكنه خانوم گل

    AntwortenLöschen
  10. اوممممممممم خیلی‌ خشمزهستتتتت . دستت درد نکنه گیلدا جون .

    AntwortenLöschen
  11. ممنونم عارفه جون

    AntwortenLöschen
  12. ﺳﻼﻡ ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ, ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭﺩ ﻧﻜﻨﻪ ﻣﻦ اﻳﻦ ﺧﻤﻴﺮ ﺭﻭ ﺗﺎﺯﻩ اﺯ real ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩﻡ اﻣﺮﻭﺯ ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻡ, ﻣﻦ ﻧﺎﭘﻠﻮﻧﻲ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻡ, اﻳﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﺣﺘﻣﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها
      مگه دنبالش بودید ؟؟ خوب بهم میگفتید تا تو فیسبوک لینکش رو میدادم :)))
      نوش جونتون باشه عزیزم

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts